PCMan Δημοσιεύτηκε January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 26, 2006 Πως φτιαχνω ftp server? Θελω να κανω κατι σαν αυτο ftp://ftp.otenet.gr.Να εχω δηλαδη καποια αρχεια στο pc μου και να μπαινει o αλλος και να τα βλεπει/παιρνει κτλ. Πιο προγραμμα χρησιμοποιω? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Χρειάζεσαι το αντίστοιχο software. Mια δωρεάν λύση είναι ο warftp server. Άλλη μια καλή και δωρεάν περίπτωση είναι το filezilla που έχει καλύτερο interface (αν το war έχει παραμείνει όπως ήταν για πολλά χρόνια).Αν ψάξεις στο download.com ή σε κάποιο αντίστοιχο site θα βρεις αρκετό σχετικό software. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Χρειάζεσαι το αντίστοιχο software. Mια δωρεάν λύση είναι ο warftp server. Άλλη μια καλή και δωρεάν περίπτωση είναι το filezilla που έχει καλύτερο interface (αν το war έχει παραμείνει όπως ήταν για πολλά χρόνια).Αν ψάξεις στο download.com ή σε κάποιο αντίστοιχο site θα βρεις αρκετό σχετικό software. e3artatai se ti leitourgiko skopeyeis na to tre3eis... an skopeyeis (to pio pi8ano) se windblows, mporeis na xrhsimopoihseis ta parapanw pou proteinei o filtatos mcde ka8ws kai tn [a href=http://www.bpftpserver.com/]BulletProof FTP Server[/a]. An skopeyeis na tre3eis kati allo extos apo windows, proteinw OpenBSD, opou mporeis na xrhimopoihseis tn diko t server Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Ωρες ψαχνω και δεν βγαζω ακρη. Αν θελει ας βοηθήσει καποιος γιατι κολλησα, κατα προτημηση στο BulletProof γιατι μου φανηκε πιο ευκολο Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 streamkid@gmail.com to msn mou... ama 8es vale me.. 8a se ka8odhghsw "live".. einai kai ena allo poly eyxrhsto proggy... dn to anefera parapanw... ths iswitch... serveftp.. elpizw na boh8hsa :) edit: elpizw na mhn skotwsa to onoma tou progg.. exw kairo na asxolh8w me windows ftp.. 8a dior8wsw ayrio ama einai :) edit2: telika to skotwsa teleiws.. koita3e file mou ton ftp server ths ipswitch.. einai arketa eyxrhstos... isws pio eyxrhstos kai apo ton bulletproof.. gia kleidaradiko na ton ftia3eis koita3e sto ©|2@©s3|2\/3|2.n37 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoulakis Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 thelw kai egw boitheia me dhmiourgia ftp server... kai kanena free host an ginetai... please help... Παράθεση CHEAP ADSL NOW!!!!! :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Παιδιά και το Serv-U είναι πολύ καλό... Είναι trial η professional έκδοσή του και αν δε το αγοράσετε σε 30 μέρες γίνεται Personal. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ και μου άρεσε που υποστηρίζει Virtual path mappings. Δηλαδή βάζεις καταλόγους από το δίσκο στο home directory των χρηστών, χωρίς να χρειάζεται στην πραγματικότητα να αντιγράψεις τους φακέλους εκεί μέσα. Με βόλεψε πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Το serv-u είναι αρκετά καλό, το χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια με πολύ μεγάλο uptime μηχανημάτων. Έχει πολλές δυνατότητες και ρυθμίσεις ενώ ταυτόχρονα έχει απλό interface. Γενικά πολύ καλή επιλογή για όποιον χρειάζεται δυνατότητες όπως τα virtual mappings που αναφέρεις, αλλά δεν θέλει να ταλαιπωρηθεί στο στήσιμο του server. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opus Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Παιδια καλησπερα, Για να καταλαβω τελικα γιατι εχω μπερδευτει.... Αν κατεβασω ενα απο τα software που λετε πιο πανω,θα φτιαξω ftp server στο pc μου?Δηλαδη για να μοιραζομαστε τα αρχεια πρεπει να ειναι παντα ανοιχτο το pc moy? Σωστα? Πως μπορω να εχω ftp server καπου αλλου και να μοιραζομαστε τα αρχεια οτι ωρα θελουμε? Συγνωμη ρε παιδια αλλα ειμαι ασχετος με αυτο το θεμα...:O :O Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Αν κατεβάσεις κάποιο από αυτά θα έχεις ftp server στο pc σου (θα πρέπει να είναι ανοιχτό). Για να έχεις αλλού όπως λες, πρέπει να αγοράσεις ή να βρεις κάποιο free account σε web server. Πολλά από τα free όμως δεν επιτρέπουν να χρησιμοποιείς το χώρο που σου δίνουν μόνο για αρχεία. Αν βρεις πάντως κανα τέτοιο, δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάποιο software... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opus Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Αν κατεβάσεις κάποιο από αυτά θα έχεις ftp server στο pc σου (θα πρέπει να είναι ανοιχτό). Για να έχεις αλλού όπως λες, πρέπει να αγοράσεις ή να βρεις κάποιο free account σε web server. Πολλά από τα free όμως δεν επιτρέπουν να χρησιμοποιείς το χώρο που σου δίνουν μόνο για αρχεία. Αν βρεις πάντως κανα τέτοιο, δε χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάποιο software... Φιλε mousi κατα αρχην ευχαριστώ. Τι εννοεις "μονο για αρχεια", και πως μπορω να βρω ενα free account? Για να αγορασω απο που? :worry: :worry: Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Φιλε mousi κατα αρχην ευχαριστώ. Τι εννοεις "μονο για αρχεια", και πως μπορω να βρω ενα free account? Για να αγορασω απο που? :worry: :worry: Δεν ξέρω αν χρειάζεσαι ακόμη απάντηση... Sorry αλλά δεν είχα προσέξει ότι ρώτησες :O "Μόνο για αρχεία" εννοώ ότι αν το έχεις απλά για να αποθηκεύεις αρχεία και δεν βάλεις κάποια σελίδα, μπορεί να στο κλείσουν... Για free δες εδώ ---> http://www.free-webhosts.com/ αλλά κάνε και ένα search στο google (free web hosting)... Τώρα για να αγοράσεις κάνε το search χωρίς το "free" (δλδ web hosting). Εγώ αυτή τη στιγμή έχω κάποιο να σου προτείνω. Αν θέλεις pm me ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts