iliadis Δημοσιεύτηκε January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 23, 2006 Καλημέρα σε όλουσ.Εχω το εξής πρόβλημα και παρακαλώ όποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει.Εχω ένα πρόγραμμα στην δουλειά που τρέχει σε Dos.Ξέρει κανείς πως μπορώ να εκτυπώσω σε winxp.Είχα βρεί ένα καλό προγραμματάκι το dosprn που έκανε την δουλειά αλλά έληξε και δεν μπορώ να βρώ το *****:( .Ευχαριστώ Παράθεση Χ1ι-ROM-NEW V-LITE 4.3 COBALT HARDCORE EDITION FINAL (Stable) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Ο εκτυπωτής είναι παράλληλος ή usb? Ποιός είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadis Δημ. January 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 USB EPSON C66.τελικά βρήκα το C***** του Dosprn και δουλεύει μια χαρά.Οπως και να χει ευχαριστώ για το ενδιαφέρον φίλε μου:) Παράθεση Χ1ι-ROM-NEW V-LITE 4.3 COBALT HARDCORE EDITION FINAL (Stable) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts