iliasp Δημοσιεύτηκε January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 23, 2006 Πριν 2 μερες μου εμφανιστηκε ενα παραθυρο απο μια επαφη μου στο Messenger με ενα μονο Link Ο βλακας το πατησα και ξαφνικα κατεβασε ενα προγραμμα το οποιο καταλαθος πατησα να ανοιξει...εκεινη τη στιγμη ελαχιστοποιηση και μεγιστοποιηση αρχισε να γινεται σε καθε παραθυρο που ειχα ανοιχτο και ολες σχεδον οι επαφες μου πηραν απο εμενα μηνυμα με αυτο το Link απο τοτε δεν λειτουργει το Liveupdate service του Norton Internet Security 2006 μια εφαρμογη smss.exe (nomizw OutBound Connection) ολο προσπαθει να αποκτησει προσβαση στο internet προσπαθησα να βρω λυση και αντικρυσα γενικα προβλημα εαν εχει καποιος να προτεινει κατι γιατι ουτε το νορτον δεν μπορω να χρησιμοποιησω αφου δε βρισκει τιποτα... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Πριν 2 μερες μου εμφανιστηκε ενα παραθυρο απο μια επαφη μου στο Messenger με ενα μονο Link Ο βλακας το πατησα και ξαφνικα κατεβασε ενα προγραμμα το οποιο καταλαθος πατησα να ανοιξει...εκεινη τη στιγμη ελαχιστοποιηση και μεγιστοποιηση αρχισε να γινεται σε καθε παραθυρο που ειχα ανοιχτο και ολες σχεδον οι επαφες μου πηραν απο εμενα μηνυμα με αυτο το Link απο τοτε δεν λειτουργει το Liveupdate service του Norton Internet Security 2006 μια εφαρμογη smss.exe (nomizw OutBound Connection) ολο προσπαθει να αποκτησει προσβαση στο internet προσπαθησα να βρω λυση και αντικρυσα γενικα προβλημα εαν εχει καποιος να προτεινει κατι γιατι ουτε το νορτον δεν μπορω να χρησιμοποιησω αφου δε βρισκει τιποτα... ευχαριστω Κυκλοφορούν πολλά, μέσω τέτοιων link. (Ισως βρούμε τι είναι το πιο πρόσφατο, αν και πάλι μπορεί να μη σε πέτυχε αυτό). Πρόσφατο παράδειγμα: W32/Chode-Q Well, δοκίμασε να πραγματοποιήσεις ενα full system scan με το NIS2006. Διαγράφεις οτι βρεί, και δοκίμασε εν συνεχεία να τρέξεις το LiveUpdate. Για να είσαι σίγουρος πως δεν έμεινε αντίγραφο του ιού / τρογιαν στα αρχεία της επαναφοράς συστήματος, δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις προσωρινά. Αν τώρα το Norton δεν καταφέρει να κάνει σκαν, ή δεν βρεί κάτι,... θα δούμε τι θα κάνουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. January 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 den vriskei tipota to norton anti virus...to live update eksafanisthke...opoio koumpi kai na pathse moy leei na to epanegkatasthsw... kai otan to kanw ksana kai ksana egkatastash mou bgainei sfalma oti yparxi hdh... exw problhmata na anoiksw yo windows firewall,den anoigei kai ayto... olh thn wra to NIS2006 mou bgazei proeidopoihdh oti ta aytomatic updates mou einai off enw einai energopoihmena... kai alla polla koula pou moy thn dinoun me to perasma toy xronoy... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Well, να δοκιμάσουμε κάτι; Υπάρχει κάτι που μπορεί να ανταπεξέλθει πολλών. Κατέβασε το: http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Kaspersky-Internet-Security.shtml Εγκατέστησέ το και κατά την εγκατάσταση επέλεξε την πλήρη και interactive προστασία. Πολύ πιθανόν να σου βρει πως έχει ηδη το Norton, αλλα θα σου δώσει και την δυνατότητα να το απεγκαταστήσει αυτόματα και να προχωρήσει με την εγκατάσταση. Θα σου ζητηθεί να κάνεις activate το πρόγραμμα. Επέλεξε το «Activate commercial or beta version». Θα σου ζητηθεί να εισάγεις κάποιο Activation Code. O σωστός κωδικός έρχεται από την ιδια την εταιρεία και είναι: 39517016-F10D-4101-8D51-FC41CAE0F7F9C Θα λάβεις ένα κλειδί με ισχυ που κυμαίνεται απο τις 3/3/06 ή 10/3/06. Τώρα, για αρχή κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο, και επέλεξε Scan My computer. Οτιδήποτε βρεί, απλά το διαγράφεις ή το κάνεις neutralise (ανάλογα με το επιλογή σου βγάλει). Κάνε αυτά, και αργότερα θα βρούμε και άλλες ρυθμίσεις παραμετροποιήσεις, να κάνεις ενα τελικό σκαν και να βεβαιωθείς οτι όλα πάνε καλά. εν συνεχεία, μπορείς καλλιστα να απεγκαταστήσεις την συγκεκριμένη εφαρμογή και να περάσεις το Norton, αν θες. υπάρχει κάποιο εργαλείο για να φύγουν τα όσα αφήνουν πίσω τους οι εφαρμογές και να εγκατασταθεί χωρίς κανένα πρόβλημα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. January 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 fantasou oti to kaspersky opws kai to pc cillin kai to f secure eixa me ton kairo alla olo kati problimata mou ebgazan elpizw na vrei kati perissotero apo to palio norton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Το απλό το Kaspersky δεν μου εμφάνισε ποτέ προβλήματα. Είτε στην 4.5 έκδοση, είτε στην 5. Οσο για τα F-Secure και PC-Chillin, το ενα θέλει ολοένα και περισσότερη μνήμη απο το άλλο (αναφέρομαι στα Ιnternet Security πακέτα). Σε κάθε περίπτωση, το F-Secure είναι απο τις καλές εφαρμογές. Οσο για το KIS;, αν μη τι άλλο -κατ'εμε- το καλύτερο πακέτο ον δε μαρκετ. Και το πιο δραστικό - αν το χειριστείς καλά, θα το διαπιστώσεις και μόνος σου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. January 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 etoimos...to kaspersky brhke !!5!! arxeia kai ta diegrapse plhrws kai ola htan ayta pou mou dimhourghse to programmataki...ola epanilthan.... xilia eyxaristw Globy... kai meinete makria apo Norton...hmarton...merikoi to plhrwnoyn kiolas... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 etoimos...to kaspersky brhke !!5!! arxeia kai ta diegrapse plhrws kai ola htan ayta pou mou dimhourghse to programmataki...ola epanilthan.... xilia eyxaristw Globy... kai meinete makria apo Norton...hmarton...merikoi to plhrwnoyn kiolas... Tίποτα παλληκάρι μου. Glad that everythin' now works :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts