Diplomat Δημοσιεύτηκε January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 21, 2006 καλημερα σε ολους, εχω φτιαξει ενα ασυρματο δικτυο στο σπιτι μου με ενα wag354g. στο δικτυο αυτπο εχω καταφερει να συνδεω τρεις υπολογιστες. πως μπορω να ασφαλισω το δικτυο για να μην μπορει να μπει καποιος χωρις την αδεια μου?παρακαλω απλες απαντησεις γιατι ειμαι αρχαριος Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Βάλε preshared WPA key. μόλις το βάλεις στο ΑΡ, όταν θα προσπαθήσουν τα άλλα PC να συνδεθούν, θα στο ζητήσουν τα windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. January 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 και πως θα το κανω αυτο? επισης αν γινεται θελω οι υπολογιστες που εχω να συνδεονται κατευθειαν , να εχουν δηλαδη προεγκεκριμενη εισοδο απο πριν. Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 1) Διάβασε τις οδηγείες, 2) Κάνε μια βόλτα στα μενού της συσκευής 3) Πάρε τηλέφωνο το support της linksys Oταν θα βάλεις την πρώτη φορά το pre shared key στα PC θα το θυμούνται και στις επόμενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts