madmax Δημοσιεύτηκε January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 18, 2006 μολις αγορασα απο το eshop εναν σκληρο WD 120G JB ultra100 στης 7200 στροφες.Τον βαζω με ενα προγραμματακι(Disk Speed) να κανει ελεγχο ταχυτητας και ενω σε ολους τους αλλους δισκους που εχω(3) μου εμφανιζει ενα φυσιολογικο νουμερο περιπου 50mb/sec(η μητρικη μου εναι Ultra66) σ' αυτον τον καινουργιο βλεπω κατι νουμερα 2-5mb/sec! Η εμπειρια σας τη λεει? παιζει να εχει προβλημα ο δισκος?τον εχω βαλει σε διαφορα IDE καναλια και Master-Slave.Μηπως να μην εμπιστευτω το προγραμματακι?κανενα αλλο αξιοπιστο και μικρο?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 den apokliete na fteei o diskos. poloi wd vgazoun provlimata. an pas na metafeeis arxeio se ayton ton disko kanei poli ora sxetika me ton allon pou exeis? giati ta noumera pou dineis einai kapos exofrenika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. January 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 μετεφερα ενα αρχειο 110ΜΒ και ηταν απο τις λιγες φορες που ειδα την διαδικασια να κολαει!μετα την επανεκκινηση ο χρονος δεν ηταν υπερβολικα αργος αλλα αισθητα πιο χαμηλος απο οτι οταν εκανα το ιδιο αρχειο μεταφορα σε αλλο δισκο.Χρησιμοποιω και προτιμω western Digital εδω και 6 χρονια χωρις κανενα απολυτως προβλημα!κανενα προγραμμα απλο και μικρο για test δισκου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Μήπως ο δίσκος λειτουργεί σε PIO Mode; Δες αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=831177#post831177 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. January 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 αυτο οντως το ειχα ξεχασει...παρολα αυτα ομως δεν ειναι αυτο το προβλημα...Η επιλογη ειναι σωστη...μπερδεμενα πραγματα...τωρα που τον συνδεσα σε ελεγκτη ultra33 πηρα περιπου 27ΜΒ/sec.Επανω σε ελεγκτη Ultra66 επερνα 2-5MB/sec ενω ολοι οι αλλοι δισκοι εδιναν κανονικα νουμερα και σε ολους τους συνδιασμους...master-slave-primary-secondary...τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts