tasos_wrc Δημοσιεύτηκε November 13, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 13, 2003 Όταν αγόρασα τον υπολογιστή προν 3 χρόνια πήρα και τον Epson stylus color 440. Τότε είχα Win 98. Μαζί με το CD των drivers του εκτυπωτή είχε και το system monitor όπου κάθε φορά που έστελνα μια σελίδα για εκτύπωση μου έδειχνε την στάθμη των μελανιών. Με το πέρασμα στα xp το system monitor δεν γινόταν install στα winxp. Τελευταία βρήκα στο επίσημο site της epson system monitor για xp. το κατέβασα αλλά δεν μου δείχνει την στάθμη των μελανιών. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό .... ή υπάρχει κάποιο utility να βλέπω την στάθμη των μελανιών μου;;; Παράθεση H θάλασσα του Πειραιά απ'όλες είναι πιο γλυκιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_wrc Δημ. November 14, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2003 Ρε μάγκες δεν ξέρει κανείς τίποτα;;; Ένα utility να βλέπω τη στάθμη των μελανιών;; Παράθεση H θάλασσα του Πειραιά απ'όλες είναι πιο γλυκιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Βάλε πάλι τα Win 98! Τα XP είναι το πιό σοβαρό bug των Windows!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 lol. τι ξεθαψιμο ειναι αυτο? μηπως sparky εισαι ο ιδιος χρηστης? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts