CaeSaR Δημοσιεύτηκε January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 17, 2006 Πριν λίγο άνοιξα το pc και μόλις μου έδειξε τον επεξεργαστή, μετά αντί να μου δείξει τον σκληρό και το dvd μου έβγαλε το εξής μήνυμα : <CPUID:0681>! Ο Υπολογιστής κολλάει εκεί και δεν κάνει τίποτα! Ούτε στα bios δεν μπαίνει! Τι να κάνω;:(:cry: Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 dokimase na kanis reset ta bios .. ani3e to kouti kai vgali tin mpataria to mob gia 4-5 lepta kai meta 3anavalti. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. January 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Δοκίμασα αλλά δυστηχώς δεν έγινε τίποτα! Πάλι κολλάει ο υπολογιστής!:( Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Για κοίτα αν είναι καθαρές/έχουν κουμπώσει καλά οι μνήμες. Μπορεί και να χάλασε καμία Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. January 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Τελικά έλυσα και ξανάδεσα όλο το pc και όταν το άνοιξα δούλευε κανονικά! Τώρα τι ακριβώς έφταιγε δεν κατάλαβα! :P Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts