crazy_4 Δημοσιεύτηκε January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 17, 2006 Χρησιμοποιώ Win XP Home και τώρα τελευταία ενώ κάνουν κανονικά εκκίνηση μου βγάζει ένα μήνυμα που (συνοπτικά) λέει ότι δεν μπορεί να φορτωθεί το προσωπικό μου προφίλ και πως όλες οι αλλαγές που θα κάνω θα χαθούν μόλις κλείσω τον υπολογιστή.Καπάκι μετά μου βγάζει μήνυμα λάθους και ότι δεν μπορεί να βρεθεί το αρχείο INF wmp10.inf.:confused: :confused: :worry: :worry: βέβαια όλα τα αρχεία μου δεν έχουν χαθεί!!! απλά είναι σαν να λειτουργώ σε ένα λογαριασμό Guest με το όνομα μου και χωρίς τα δεδομένα μου (τα δεδομένα μου είναι σε άλλο φάκελο μέσα στο Documents and Settings)!!! τι να κάνω? μην γίνει καμιά στραβή και χάσω τα αρχεία μου...:worry: :worry: :worry: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Yπάρχει το αρχείο στο C:\Windows\inf; Στο έκανα attach σε περίπτωση που έχει σβηστείwmp10.rar Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts