hydro Δημοσιεύτηκε January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 16, 2006 εχω δυο ιδιους σκληρους δισκους και θελω να τους κανω raid 0 μεσω windows μπορει καποιος να μου πει τι και πως? μετα απο αυτην την ενεργεια θα χρειαστω και αλλον δισκο για να βαλω τα windows η μπορω να τα βαλω πανω σε εναν απο τους δυο δισκους?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_nik Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Τι ακριβώς θέλεις να κανείς για να σου εξηγήσω καλύτερα Πρέπει να κάνεις μια διαδικασία από τα BIOS τι μηχάνημα έχεις ? για να σου πω αν γίνεται ! maik_nik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Τι ακριβώς θέλεις να κανείς για να σου εξηγήσω καλύτερα Πρέπει να κάνεις μια διαδικασία από τα BIOS τι μηχάνημα έχεις ? για να σου πω αν γίνεται ! maik_nik δεν εχω hardware controller απλα ξερω πως γινεται και μεσω software αλλα δεν εχω κατσει ποτε να δω τι και πως:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_nik Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Κοίτα σημασία έχει να ξέρεις ακριβώς τι θέλεις να κάνεις και πως να σου είναι χρήσιμο. Δεν γνωρίζω κανένα πρόγραμμα, αλλά θα κοιτάξω, και θα σου πω. Το μοναδικό πράγμα που γνωρίζω αν δεν έχει για σένα τόσο σημασία να χρησιμοποιήσεις το raid καλύτερα να μην το πειράξεις. Αναφέρομαι κυρίως για μεγάλους δίσκους που ο μόνος λόγος για μένα είναι ένα είδος backup αλλά γνωρίζεις τι απώλειες θα έχεις με το raid ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Κοίτα σημασία έχει να ξέρεις ακριβώς τι θέλεις να κάνεις και πως να σου είναι χρήσιμο. Δεν γνωρίζω κανένα πρόγραμμα, αλλά θα κοιτάξω, και θα σου πω. Το μοναδικό πράγμα που γνωρίζω αν δεν έχει για σένα τόσο σημασία να χρησιμοποιήσεις το raid καλύτερα να μην το πειράξεις. Αναφέρομαι κυρίως για μεγάλους δίσκους που ο μόνος λόγος για μένα είναι ένα είδος backup αλλά γνωρίζεις τι απώλειες θα έχεις με το raid ? δεν το θελω για back up αλλα για την ταχυτητα και για dvd ripping encoding ξερω τι χανω ετσι και γινει στραβη (τα παντα):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_nik Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Έχεις ακουστά το Acronis Disk Director Suite 10.0 έχει βασισμένες λειτουργίες που αφορούν το σκληρό δίσκο και γενικά ένα είδος partition και άλλα αν θες ρίξε μια ματιά εδώ http://www.acronis.de/homecomputing/download/diskdirector/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 κοιτα δεν θελω "ξενα προγραμματα" εχω ακουσει πως γινεται μεσα απο τα windows μεσω των admin tools αλλα οσο και να εχω ψαξει δεν εχω βρει τιποτα εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_nik Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Κατάλαβα! Ρίξε μια ματιά εδώ... Control Panel > Administrative Tools > Computer Management > Storage, Disk Management Επέλεξε το σκληρό που θέλεις και κάνε δεξί κλικ να δεις τι λειτουργίες σου βγάζει για το format Και άλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_nik Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 ρίξε μια ματιά εδώ αναφέρει ίσως για αυτό που ψάχνεις http://www.quetek.com/RAID_settings.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts