nionionio Δημοσιεύτηκε January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 16, 2006 τις τελευταιες μερες μου εχει κολισει αυτη η ιδεα... να συνδεσω το ΒΤ handfree μου με το PC μου... να μπορω δηλαδη να το χρησιμοποιω σαν μικροφωνο και ακουστικο για το msn η το skype. τα εκανα pair με το PC που το αναγνωριζει σαν audio device αλλα απο κει και περα δεν βρισκω να κανω κατι παραπανω... παρακαλω οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Στο MSN για παράδειγμα, εκεί που επιλέγεις την πηγή για ηχογράφηση, επέλεξε το Bluetooth Audio Device από τις συσκευές. Πρέπει να έχεις ανοίξει το ανάλογο service όμως. Audio gateway ή headset, δε θυμάμαι ακριβώς ποιό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts