liana Δημοσιεύτηκε January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 14, 2006 Εχω πάρει το ondslkit με το ασύρματο μονεμ ρουτερ της NETGEAR. Ενώ το λαπ τοπ μου το βλέπει δεν μπορεί να συνδεθει ασύρματα μαζί του. Έτσι συνδέομαι μόνο με το καλώδιο. Επειδή είμαι άσχετη μπορείτε να πείτε τι πρέπει να κάνω ή να με παραπέμψετε σε κάποιο σύνδεσμο;Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Δυστηχώς όσο ποιό αρχάρια είσαι, τόσο ποιό δύσκολο είναι να σε βοηθήσει κανείς. Οπότε πάμε τις ερωτήσεις : 1) όταν λες το βλέπει, τι εννοείς ? 2) Η σύνδεση έχει 2 μέρη, το πρώτη είναι το layer2, δηλαδή απλά να ρυθμίσεις το φορητό σου να συνδέετε με το συγκεκριμένο SSID που βλέπει. Κοίτα να είσαι στο ίδιο δωμάτιο. Θα καταλάβεις άμα πέρνει όταν θα δεις κάτω δεξιά το εικονίδιο της ασύρματης κάρτας να είναι ενεργοποιημένο. 3) Το δεύτερο μέρος της σύνδεσης είναι το Layer3, εκεί πρέπει να πέρνει αυτόματα ΙΡς το φορητό σου από το DHCP του netgear. Θα δεις άμα πέρνει ανοίγοντας το εικονίδιο που είπα πριν, και πηγαίνοντας στο support θα δεις ότι θα έχει ΙP address κάτι από 192.168.χχχ.χχχ ή 10.χχχ.χχχ.χχχ 4) Εάν ισχύουν και τα 2 παραπάνω, θα πρέπει να δεις τι IP έχεις ως gateway και dns ("προεπιλεγμένη πύλη"). Θα πρέπει να είναι η ίδια που έχεις όταν παίζεις και με το καλώδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liana Δημ. January 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Λοιπόν κατω δεξια στη μπαρα εμφανιζονται δυο εικονιδια. Το ένα ειναι του ασυρματου δικτυου και το αλλο της καρτας wireless. Οταν παταω στο εικονιδιο της ασυρματης συνδεσης και μπει, μετα απο πολυ προσπαθεια ,ξεσυνδεεται σε ενα λεπτο περιπου. Το διαστημα αυτο βλεπω να αναβει και η wireless karta αλλα κι αυτη για λιγο. Οταν προσπαθησα να συνδεθω χωρις καλωδιο αυτο το ελαχιστο διαστημα που συνδεονται ασυρματα δεν βλεπω φως στο τουνελ. Ισως το προβλημα μου να ειναι στο τριτο βημα που ενεφερες ισως δεν ξερω μηπως δεν ταιριαζουν ο πομπος με τοδεκτη ισως πρεπει να το πεταξω απο μπαλκονι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 ώπα, 2 εικονίδια ? έχεις φορτώσει κάποιο πρόγραμμα για την κάρτα ? Μπορεί να φταίει αυτό, να μπερδεύονται τα windows και να προσπαθούν να ελένξουν και αυτά την κάρτα. (πρόσεξε μην περνάει κανένας από κάτω την ώρα που τα πετάς :P) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRT Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 lipon Liana ti egine eftiakse? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts