thermastis Δημοσιεύτηκε January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 13, 2006 loipon paidia 8elo tin gnomi sas, simera to dvd rom epapse (meta apo egrafi dvd) na diavazei dvd, vazontas mesa ena dvd den to vlepi kan eno ta cd olla kanonika. mpori kapoios na voi8isi se afto? to ti simveni? kai an iparxi lisi? efxaristo kai kali xronia se olous sas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Είναι συνηθισμένο το φαινόμενο και είναι ενδειξη ότι το drive είναι για αντικάτασταση εφόσον ειναι όντως χαλασμένο.Αν είναι εντος εγγύησης έχει καλώς αλλιώς πέταμα.Και σε μενα μου έχει συμβει στο παρελθον και σε dvd-rom και σε dvd-rw.Tώρα αν δεν θέλεις να παρατήσεις έτσι τα όπλα :) δοκίμασε καμία αναβάθμιση firmware,το κάνει μόνο σε dvd που γραφει το recorder η γενικά?Δοκιμασε καμια άλλη μάρκα δισκάκια μήπως το πρόβλημα βρίσκεται εκεί. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thermastis Δημ. January 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 taxtopoih8hke to 8ama xilonontas to NERO 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Πες το ανθρωπέ μου :) .Γενικά το Νερο 7 περισσότερα προβληματα διμηουργεί παρά λύνει και εγώ επέστρεψα στο 6 μετά απο ένα αποτυχημένο πέρασμα απο το 7 Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts