eyzhn Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Για ρυθμισεις vodafone mms κτλ που μπορω να βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Review: http://www.mobinaute.com/mobinaute/article.php?id=20061103181117 Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popiz Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 sygnomi paidia mia mikri voithia,eno syndeome me wi fi me laptop den mou anoigi o internet explorer kapoia rythmisi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 http://www.4winmobile.com/portal.php?topic_id=3773 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Τα εκανα μανταρα!! Μια βοηθεια για ρυθμισεις gprs και mms vodafone!! ακούει κανεις?? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popiz Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Θα ηταν καλο να υπηρχαν οι ρυθμισεις για συνδεση στο ιντερνετ και mms μεσο παροχαια και μεσο active sync kai wi fi οποιος μπορει ας δοσει τα φωτα του ευχαριστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popiz Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Θα ηταν καλο να υπηρχαν οι ρυθμισεις για συνδεση στο ιντερνετ και mms μεσο παροχαια και μεσο active sync kai wi fi οποιος μπορει ας δοσει τα φωτα του ευχαριστω. μια βοηθεια για συνδεση στο ιντερνετ μεσο ακτιβ συνκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Με ποιο προγραμμα μπορω να γραφω ελληνικα με το εξωτερικο πληκτρολογιο? εχω δοκιμασει αρκετα αλα τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Με ποιο προγραμμα μπορω να γραφω ελληνικα με το εξωτερικο πληκτρολογιο? εχω δοκιμασει αρκετα αλα τιποτα.. μεσω του pc to pocket controller 5.07 Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 μεσω του pc to pocket controller 5.07 δηλαδη εχτος pc δεν γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 δηλαδη εχτος pc δεν γινεται? ti external keyboard exis ? des ean yposthrizei ascii greek characters me alt + 128 Α ελληνικο me alt + 129 Β ellhniko κλπ Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Με ποιο προγραμμα μπορω να γραφω ελληνικα με το εξωτερικο πληκτρολογιο? εχω δοκιμασει αρκετα αλα τιποτα.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1026137#post1026137 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 ti external keyboard exis ? des ean yposthrizei ascii greek characters me alt + 128 Α ελληνικο me alt + 129 Β ellhniko κλπ τωρα εχω της resco, οσα και να δοκιμασα γραφουν ελληνικα μονο με το εσωτερικο, δεν ηξερα για το alt..κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 dokimase kai ta keyboard poy soy proteine o eyzhn mipos paizei kapoio ap ayta patrioth lool Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Ευχαρηστω πολυ θα τα δοκιμασω ξανα και βλεπω,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Με ποιο προγραμμα μπορω να γραφω ελληνικα με το εξωτερικο πληκτρολογιο? εχω δοκιμασει αρκετα αλα τιποτα.. Ακριβως στην προηγουμενη σελιδα υπαρχει ιδια ερωτηση με απαντηση.5 σελιδες ειναι ολο και ολο το συγκεκριμενο θεμα. Διαβασε λιγο πριν γεμισεις τις ιδιες και ιδιες ερωτησεις.Επισης ενα search δεν κανει κακο. Δεν στα λεω με κακια απλα να χρησιμοποιεις και το search.;) Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 To USB Host connector cable ποια η διαφορα του απο το δικο του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynagrego Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 :yahoo: :yahoo: Γεια σας παιδια,ειμαι καινουργιος!:yahoo: :yahoo: Μολις εβγαλα το Τ830 απο το κουτι του.Ηθελα να παρακαλεσω αν εχει κανενας να μου στειλει ΣΥΜΒΑΤΟ Destinator και κανενα ελληνικο πληκτρολογιο(εβαλα το Interkey και ΔΕΝ).Ευχαριστω πολυ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynagrego Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Εκ πρωτης οψεως πολυ καλο τηλεφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Δηλαδη το ντεστινατορ 6 δεν λειτουργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynagrego Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 :cry: Γνωριζει καποιος τις ρυθμισεις TIM mms για το FUJITSU SIEMENS Τ830?Η ΤΙΜ οριζει αυτες για το Q-TECH 9090 αλλα δεν ταιριαζουν.Πηρα τηλεφωνο και στην απαραδεκτη αντιπροσωπεια αλλα με στελνουν απο το Αννα στον Καιαφα,μου λενε να τους στειλω το κινητο και να το κρατησουν για να το ''φτειαξουν''(!),κλπ.:rocket: :shoot: :chair: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 :cry: Γνωριζει καποιος τις ρυθμισεις TIM mms για το FUJITSU SIEMENS Τ830?Η ΤΙΜ οριζει αυτες για το Q-TECH 9090 αλλα δεν ταιριαζουν.Πηρα τηλεφωνο και στην απαραδεκτη αντιπροσωπεια αλλα με στελνουν απο το Αννα στον Καιαφα,μου λενε να τους στειλω το κινητο και να το κρατησουν για να το ''φτειαξουν''(!),κλπ.:rocket: :shoot: :chair: Βαλε του 9090 μια χαρα ειναι, αυτο εκανα και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynagrego Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 Βαλε του 9090 μια χαρα ειναι, αυτο εκανα και εγω. Βρισκεις να εχω κανει κατι λαθος σε αυτες τις οθονες σε σχεση με το δικο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynagrego Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 επισης κι αυτη την οθονη:(ευχαριστω κι ολας για το ενδιαφερον σου!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 Βρισκεις να εχω κανει κατι λαθος σε αυτες τις οθονες σε σχεση με το δικο σου? εδω στη 2 εικονα εγω εχω μονο tim gprs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts