babis Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 το resco δουλευει καλα σε εμενα βεβαια που λιγο το εχω δουλεψει ,και το aekmap μου αλλαζει απο enter Με το AEK μπορεις να διαλεξεις εσυ με ποια πληκτρα θα αλλαζει (οποια σε βολευουν) ;) Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 ρε παιδια μια ερωτηση γιατι δεν θυμαμαι πως το κανουμε αυτο το hard reset. Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 den ekana akomh etoimos eimai ! nomizo an rijeis mia matia sto vivliaraki to leei ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 ρε παιδια μια ερωτηση γιατι δεν θυμαμαι πως το κανουμε αυτο το hard reset. pos kai to poulas tayros ? to varethikes ? h den soy leei katholoy ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 pos kai to poulas tayros ? to varethikes ? h den soy leei katholoy ? δεν πουλαω το δικο μου αλλα ενα καινουριο,παντως ειναι πολυ καλο. Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 οκ αν ειχε ρε γαμωτο και μεγαλυτερη οθονη !!!! δεν πειραζει στο επομενο .... εκανες τελικα hardreset ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 ακομα δεν βρηκα ακρη. Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popiz Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 ακομα δεν βρηκα ακρη. gia hard reset to koumpi tou tel. to kokkino mazi me to koumpi tou hmerologioy kai taytohrona to aspro koumpaki kato apo thn bataria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 To χαρτακι τα την αγορα προγραμματων το εχει χρησιμοποιήσει κανεις? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 τι εννοεις δεν καταλαβαινω ποιο χαρτακι λες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 τι εννοεις δεν καταλαβαινω ποιο χαρτακι λες ? Μέσα στην ζελατινα που ειναι τα CD εχει ενα χαρτακι, αυτό εχει μια ταινία την οποια ξύνεις (οπως τα ξυστα) και εχει ενα κωδικό μετα πας στο site http://www.pocketloox-choise.com κανεις registration και μετα πας εκει που λεει redeem points και περνας τον κωδικό που εχεις. οι ποντοι που σου δεινει ειναι 5 αλλα ειναι αρκετοι για να παρεις δυο ή τρεις εφαρμογές. Εγώ αγόρασα το batery pack pro και journal bar.:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popiz Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Rythmisis gia mms kai internet meso 3g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Rythmisis gia mms kai internet meso 3g; http://www.qtek.gr/9090_gprs.html koita edo analoga thn eteria poy eheis ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Μέσα στην ζελατινα που ειναι τα CD εχει ενα χαρτακι, αυτό εχει μια ταινία την οποια ξύνεις (οπως τα ξυστα) και εχει ενα κωδικό μετα πας στο site http://www.pocketloox-choise.com κανεις registration και μετα πας εκει που λεει redeem points και περνας τον κωδικό που εχεις. οι ποντοι που σου δεινει ειναι 5 αλλα ειναι αρκετοι για να παρεις δυο ή τρεις εφαρμογές. Εγώ αγόρασα το batery pack pro και journal bar.:) ουτε καν το προσεξα ωραιος steliosk :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOZAK Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Γεια σας και από εμένα. Πρόσφατα παρέλαβα δύο LOOX T 830 και τα έβαλα κατω να τα δω. Παίρνει κανονικά destinator pn με ελληνικά κλπ.:worry: :worry: Σχετικά γρήγορο , γενικά μου έχει κάνει εντύπωση. Μάλλον δεν ξέρω αν θα το κρατήσω λόγω οθόνης :D , έχω και ένα dell axim , οπότε!!! Γενικότερα και από το ασύρματο δίκτυο πάει καλά (ασχολούμε κυρίως με δίκτυα), καλή ισχύς κλπ. Συνολικά ένα πολύ καλό pocketo-κινητό.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 ποσο μικρη ειναι τελικα αυτη η οθονη? με το Ν70 τι διαφορα εχει? εγω που εχω καποια χρονια θα το βλεπω χωρις γυαλια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 i othoni tou einai 2,4" san tou n73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOZAK Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Εντάξει δεν είναι και τόσο μικρή!!! Συγκριτικά όμως με του dell axim ... είναι μικρότερη.:D Όπως και να έχει το έχω δώσει το ένα και μάλλον και το άλλο θα φύγει από τα χέρια μου! (με 500 ευρόπουλα πως να μην φύγει):X . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Παίδες ο ενας λεει οτι το πουλάει, και καλά κανει, και ο άλλος λέει ότι δεν το πουλάει και καλά κάνει επίσης (και εγώ δεν το πουλάω) Το θέμα όμως ειναι να γράφουμε για το μηχανάκι μας!:) Εχετε κάνει hard reset? Είχα βάλει το weather panel και το pocket weather, και τα δύο έκδοση για ανάλυση 240Χ240 αλλά παρ' ολα αυτά κόλαγε, τελικά εκανα hard reset και τώρα βάζω μόνο εφαρμογές από το site http://www.pocketloox-choise.com και μέχρι στιγμής δεν έχω προβλήματα (ειναι 3 ημέρες τώρα):) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 εγω εχω βαλει το pocket weather και δεν εχω προβλημα κανενα ,το μονο που βλεπω και η μαλλον ακουω ειναι το ακουστικο μου φεναιτε απο την μεση και πανω αν το ανοιγεις εχει ενατριξιμο το ηχειακι ! σας το κανει εσας ? α πως εκανες hard reset ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 εγω εχω βαλει το pocket weather και δεν εχω προβλημα κανενα ,το μονο που βλεπω και η μαλλον ακουω ειναι το ακουστικο μου φεναιτε απο την μεση και πανω αν το ανοιγεις εχει ενατριξιμο το ηχειακι ! σας το κανει εσας ? α πως εκανες hard reset ? Πατόντας το κοκινο τηλεφωνακι και το κουμπι του ημερολογίου και με την γραφιδα το ασπρο κουμπακι reset (πρεπει να βγαλεις το καπακι της μπαταρίας) αφήνεις το ασπρο κουμπακι και κρατας πατημενα τα αλλα δύο. Θα σου βγαλει δυο επιλογές: clean registry kai restore factory setings πας στην δευτερη επιλογή και τοτε τα σβηνει όλα.:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 thanks! αυτο με τον ηχο το εχεις εσυ steliosκ στο ηχειακι οταν σε περνουν τηλ πανω απο την μεση σχεδον της εντασης εχει ενα τριξιμο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popiz Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 yparhi kapio programma gia na aplopoii tis syndesis meso wi fi kai 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 αν ξερει καπιος γερμανικα ασ δει τι γινετε εδω.. http://www.amazon.de/dp/B000FB1Z6C?tag=computernachr-21&camp=2194&creative=7694&linkCode=op1&creativeASIN=B000FB1Z6C&adid=1RPXGEHX4JCKJHR1QGDW& μονο 432 €? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 δεν ξερω καλα γερμανικα , αλλα αυτο ειναι αλλο μοντελακι !!!!!!:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts