xranna Δημοσιεύτηκε January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 12, 2006 Λοιπον, εχω windows xp, και μολις εφτιαξα ενα λογαριασμο ενους χρηστη ,αλλα μολις παω να συνδεθω μου βγαζει μηνυμα "failed to load hardware monitor" . Αναγκαστικα παταω οκ, και τοτε κανει restart o υπολογιστης!!!! Ετσι απο μονος του! Τελωσπαντων ,προσπαθησα πολλες φορες, πιστευοντας οτι απλως ετυχε, αλλα τα ιδια. Επανεκιννηση υπολογιστη εκανα, εσβησα το χρηστη,και εφτιαξα νεους, και με αυτους το ιδιο, και ως guest μπηκα και παλι τα ιδια, και χρηστη που και αυτος θα διαχειριζοταν τον υπολογιστη εκανα και παλι τα ιδια.. Δε ξερω τι αλλο να κανω ... inter celeron 2,8 512MB RAM WINDOWS XP PROFESIONAL GEFO0RCE FX 5200, 128MB Αυτα .. οποιος μπορει να βοηθησει ας ειναι καλυτερα υπερ αναλυτικος, γιατι δεν ειμαι πολυ σχετικη απο υπολογιστες Ευχαριστω.. Παράθεση BED OF NAILS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts