ALR Δημοσιεύτηκε January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 12, 2006 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια εφαρμογή (ή άλλος τρόπος) ώστε να γράφω μικρά προγραμματάκια σε γλώσσα Java, να τα κάνω compile στο ppc και να τα τρέχω; Στον υπολογιστή η διαδικασία έιναι συγκεκριμένη, πρώτα δηλαδή κατεβάζω τον installer της java και μετά εγκαθιστώ το πρόγραμμα jcreator pro και είμαι οκ . Αυτό που θέλω δηλαδή είναι να γράφω μικρά προγραμματάκια και να τα τρέχω σε DOS. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα σε windows mobile 05 ppc ; Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsa Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Επιτρέψτε μου να ρωτήσω τι χρειάζετε για να τρέξω java εφαρμογή σε ppc με windows mobile 2005 (oxi dos) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Ύστερα από λίγο Googling βρήκα την εφαρμογή Jcompiler που μάλλον κάνει ότι ζητάω και βρίσκεται εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο trial download για να δώ αν πραγματικά κάνει αυτό που ζητάω και δεν την βρήκα σε κανένα από τα "γνωστά λημέρια". Όποιος έχει έστω και κάποια πληροφορία , καλοδεχούμενη :) Την εφαρμογή την βρήκα από αυτό το site --> http://www.comp.lancs.ac.uk/computing/users/fittond/ppcjava.html Έχει κι άλλες εφαρμογές αλλά ομολογώ ότι χάθηκα :O Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts