gfdimopo Δημοσιεύτηκε January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 5, 2006 Καλησπέρα...εχω στον υπολογιστή μου μία Audigu Platinum και μια ASus On board κάρτα ήχου....Πως γίνεται μεσα στο Traktor να παίζει η μία σαν Monitor και η άλλη για έξοδο? γίνεται γιατι στις επιλογές μου βγάζει μόνο μία κάρτα κάθε φορά.... Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις και τις δύο κάρτες, αρκεί μόνο η Audigy για να κάνεις αυτό που θέλεις. Πρέπει όμως να περάσεις το software (όχι μόνο τους drivers) της creative και να ενεργοποιήσεις τις επιπλέον εξόδους που έχει η κάρτα. Αν το κάνεις αυτό, στη μία έξοδο της θα έχεις monitor και στην άλλη main. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. January 8, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Μπορει να μου πει καποιος τις ακριβες ρυθμίσεις....για να παίζω στον Traktor με δυο κάρτες...θέλει ειδικούς Drivers...? δεν πιστευω να μην υποστηρίζει...? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agellous Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Paidia voithiste ti katastash. Exw dio kartes hxou h mia on-board(Realtek ktl) k mia PCI(me ekapses) ginete na peksoun sto Traktor h mia san Monitor k h allh san MASTER de mporo na to kanw me tipota Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Paidia voithiste ti katastash. Exw dio kartes hxou h mia on-board(Realtek ktl) k mia PCI(me ekapses) ginete na peksoun sto Traktor h mia san Monitor k h allh san MASTER de mporo na to kanw me tipota Αν η κάρτα σου (αυτή που χρησιμοποιείς σαν master audio) υποστηρίζει 2 διαφορετικά κανάλια εξόδου τότε μπορείς. Διαφορετικά, όχι! Το παρακάτω post σ' ενδιαφέρει: http://trance.nu/v3/forums/viewtopic.php?t=111863&sid=8be427da6a4ef89d72c7a79cb29a5aa3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaNoS_HiM Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Παίδες καλησπέρα , αγόρασα πρόσφατα ένα λάπτοπ της HP συγκεκριμένα το Pavilion dv6-1310sv . Όλα καλά μέχρι που εγκατέστησα το Traktor ver. 1.2 και την έκδοση 3 σε άλλη φάση. Το πρόβλημα είναι ότι παίζει τα τραγούδια με +8 pitch και ακούγεται ένα ενοχλητικό "χτύπημα" συνεχώς. Συνδέοντας το φορητό στην tv με hdmi θύρα της ATI ο ήχος παίζει κανονικά!!!! Κανένας να βοηθήσει κάπως γιατί , δε γίνεται να έχω μια τηλεόραση μαζί με το λάπτοπ πάντα !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts