Jump to content

XP home & Professional

eosid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αναβαθμιση γινεται αλλα δεν βλεπω να υπαρχει λογος αναβαθμισης εκτος αν χρειαζεσαι τα extra features που σου δινουν τα Pro

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Αναβαθμιση γινεται αλλα δεν βλεπω να υπαρχει λογος αναβαθμισης εκτος αν χρειαζεσαι τα extra features που σου δινουν τα Pro

Aν είναι εύκολο μας λές μερικά απο αυτά τα extra features?

Έχουν να κάνουν περισσότερο με τη χρήση του pc σε δίκτυο, περισσότερες επιλογές σε administrating. Μπορείς να τα δείς στη σχετική σελίδα της microsoft. Γνώμη μου πάντως, αν χρησιμοποιείς τον υπολογιστή σπίτι και δεν έχεις τάσεις να πειράζεις το λειτουργικό (όπως εγώ) καλύτερα κράτα τη home έκδοση. Είναι πιο "ελαφριά" γιατί δεν φορτώνει όλα τα services των pro, και πιο εύχρηστη γενικά.
http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Η μόνη μεγάλη διαφορά είναι οτι τα Pro μπορούν να κάνουν logon σε domain, ενώ τα Ηome μόνο σε workgroup. Άν δεν θές να κάνεις log σε domain άσε τα Home. Ούτως η άλλως XP (eXtra Problems) είναι και τα δύο!!:)
m365.gr Το φόρουμ των xiaomi scooters στην Ελλάδα

Αν δεν έχεις αυξημένες απαιτήσεις σε δίκτυο δεν χρειάζονται τα Pro. Εγώ με Home στο φορητό μπαίνω άνετα στο δίκτυο του γραφείου, κάνω κανονικά logon, μπαίνω internet και τυπώνω. Τίποτε άλλο δεν χρειάζομαι (μέχρι να γίνω administrator του δικτύου :p )
Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε