teitzis Δημοσιεύτηκε January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 2, 2006 Αγαπητά μέλη του myphone θα ήθελα να σας ρωτήσω αν θυμάστε πώς ήταν η ζωή μας πρίν την εξάπλωση των κινητών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Αγαπητά μέλη του myphone θα ήθελα να σας ρωτήσω αν θυμάστε πώς ήταν η ζωή μας πρίν την εξάπλωση των κινητών. ΘΥΜΑΜΑΙ... ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΙΟ ΗΡΕΜΟΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ.ΑΝ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΩΣ ΖΟΥΣΑΜΕ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ 3G ΚΑΙ MEGAPIXELS ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!:blink: ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΛΙΓΑΚΙ? Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. January 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Κοίτα, αν το επεκτείνουμε και λίγο το θέμα δεν περιοριζόματε μόνο στα κινητά. Όσοι είναι πάνω από 20-25 θα καταλάβουν. Είναι οι υπολογιστές με τις 5,5άρες δισκέττες και τον χειροκίνητο οδηγό, η 1,5 ώρα που χρειαζόμασταν για να γράψουμε μια κασέττα με επιλογές, τα VHS 1 ή 2 το πολύ κεφαλών, τα walkman κασέττας, το ATARI και γενικότερα μια μορφή τεχνολογίας που όποιος δεν την γνώρισε δεν είναι απόλυτα σε θέση να εκτιμήσει τα σημερινά ψηφιακά gadgets. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 ναι οντως,η ζωη μας παλια ηταν μια χαρα χωρις κινητα..τωρα δεν ξερω πως φτασαμε σε αυτο το σημειο να αναζηταμε κατι hi-end με ραδιοφωνα,καλη καμερα εφαρμογες και τετοια.. αν εξαιρεσουμε τα τηλεφωνα αναγκης και το -που εισαι κωστα,που θα παμε το βραδυ?? δεν νομιζω να το θελαμε για αλλο λογο το κινητο..τωρα ομως..σκαμε ποοοσα λευτα για να παρουμε κατι πολυ καλο κινητο με απειρες δυνατοτητες..ετσι ειναι ο ανθρωπος δυστηχως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Πραγματικα, τι ηρεμη που ηταν η ζωη μας ακομα πιο παλια, πριν εφευρεθει ο τροχος Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Αφου δεν τα θελετε τα κινητα γιατι τα χρησιμοποιειται;Δεν μας αναγκαζει κανεις να εχουμε κινητο Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Αφου δεν τα θελετε τα κινητα γιατι τα χρησιμοποιειται;Δεν μας αναγκαζει κανεις να εχουμε κινητο Δεν νομίζω πως γίνεται κάτι τέτοιο πια. Στην κοινωνία μας είναι ποια απαραίτητα ακόμα και όταν κάποιος δεν τα χρειάζεται. Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Δεν νομίζω πως γίνεται κάτι τέτοιο πια. Στην κοινωνία μας είναι ποια απαραίτητα ακόμα και όταν κάποιος δεν τα χρειάζεται. Toτε να μην λεμε τι ηρεμη ηταν η ζωη μας πριν απο αυτα διοτι εγω ξερω και ανθρωπους που δεν εχουν κινητο.Κανεις δεν μας αναγκασε να αγορασουμε κινητα.Εγω εχω φιλο γιατρο που δεν εχει κινητο αλλα βομβητη και κανει μια χαρα την δουλεια του Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Ότι λέμε τώρα για τα κινητά μπορεί κάλιστα να αναφερθεί και για οποιαδήποτε καινοτομία έχει δημιουργηθεί από την αρχή της ιστορίας. Φαντάζομαι ότι οι αρχαίοι έλεγαν "Τι τα θέλουμε εμείς τα μαθηματικά;;;;" :Ρ Και οι παππούδες μας έλεγαν "Τι τα θέλουμε εμείς τα αυτοκίνητα;" Και η μάνα μου λέει "Τι τα θέλετε εσείς τα κομπιούτερ;" (με αυτήν την προφορά παρακαλώ :Ρ). Πιστεύω ότι καταλάβατε τί θέλω να πω ;) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 αναθεμα που βγηκαν αυτα τα κινητα! αλλα τι να κανεις...μπηκαν και αυτα στην ζωη μας...και εξαρτιομαστε απο αυτα! και εχω φαει πολλα λεφτα στα κινητα... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Ότι λέμε τώρα για τα κινητά μπορεί κάλιστα να αναφερθεί και για οποιαδήποτε καινοτομία έχει δημιουργηθεί από την αρχή της ιστορίας. Φαντάζομαι ότι οι αρχαίοι έλεγαν "Τι τα θέλουμε εμείς τα μαθηματικά;;;;" :Ρ Και οι παππούδες μας έλεγαν "Τι τα θέλουμε εμείς τα αυτοκίνητα;" Και η μάνα μου λέει "Τι τα θέλετε εσείς τα κομπιούτερ;" (με αυτήν την προφορά παρακαλώ :Ρ). Πιστεύω ότι καταλάβατε τί θέλω να πω ;) ισως η πιο σωστη απαντηση μεχρι τωρα..!:cool: να ακουνε οι παλιοι :p και να μαθαινουν οι νεοτεροι! φιλικα, κωστας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 :rolleyes: Όταν δεν είχαμε το κινιτό, χρεώναμε το σταθερό Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Ότι λέμε τώρα για τα κινητά μπορεί κάλιστα να αναφερθεί και για οποιαδήποτε καινοτομία έχει δημιουργηθεί από την αρχή της ιστορίας. Φαντάζομαι ότι οι αρχαίοι έλεγαν "Τι τα θέλουμε εμείς τα μαθηματικά;;;;" :Ρ Και οι παππούδες μας έλεγαν "Τι τα θέλουμε εμείς τα αυτοκίνητα;" Και η μάνα μου λέει "Τι τα θέλετε εσείς τα κομπιούτερ;" (με αυτήν την προφορά παρακαλώ :Ρ). Πιστεύω ότι καταλάβατε τί θέλω να πω ;) Όπως και η πεθερά μου που λέει "Διαβολικά πράγματα", για κάποια καινοτομία που δεν μπορεί να κατανοήσει/ακολουθήσει. Αλλά το σταθερό τηλέφωνο, η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το ψυγείο και τόσα άλλα είναι φυσιολογικά γι' αυτήν. Και είναι φυσιολογικά γιατί τα έχει συνηθήσει και γιατί τα χρησιμοποιεί. Έτσι και τα κινητά (πέραν της βασικής χρήσης των) και όλη αυτή η τεχνολογία που βρίκεται αυτή τη στιγμή στα χέρια μας... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 είχαμε τηλεκάρτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 ...Είναι οι υπολογιστές με τις 5,5άρες δισκέττες... Eπ, τι εγινε, μεγαλωσαν τα πουλακια μου; 5 1/4 ηταν, και αργοτερα ηρθε η επανασταση του 3,5 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Δεν ξερω για σας, αλλα εμένα μου κάναν τη ζωή, απείρως πιο εύκολη. Και τα κινητα (τα παιδιά μπορουν ανα πάσα στιγμή να με βρουν) και ο υπολογιστής (βρίσκω σχεδόν ό,τι θέλω, να 'ναι καλά το google) και οικονομικώς :p :p (εγώ που έπαιρνα cd κάθε τρεις και λίγο) και ταινιούλες dvd νοικιάζω κι αντιγράφω και μου μένουν κιόλας. Αλλά αυτά είναι προσωπικές αποψεις. Ο άλλος με το κινητό μπορεί να νιώθει άγχος. Αυτό που εμένα με καθησυχάζει (ότι όποιος θέλει μπορεί να με βρει) τον άλλον μπορεί να τον κάνει να κάθεται σ' αναμμένα κάρβουνα ("δεν επιανε αγάπη μου και το 'κλεισα" όταν κρυφοκάνει ...κάτι :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 τον άλλον μπορεί να τον κάνει να κάθεται σ' αναμμένα κάρβουνα ("δεν επιανε αγάπη μου και το 'κλεισα" όταν κρυφοκάνει ...κάτι :p ) Γι αυτο ποτε δεν κλεινουμε το κινητο. Βγαζουμε μπαταρια (ενω ειναι ανοικτο) για να φαινεται εκτος καλυψης. Και μετα "η ατιμη η cosmovodatim, χαλια σημα...". :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Toτε να μην λεμε τι ηρεμη ηταν η ζωη μας πριν απο αυτα διοτι εγω ξερω και ανθρωπους που δεν εχουν κινητο.Κανεις δεν μας αναγκασε να αγορασουμε κινητα.Εγω εχω φιλο γιατρο που δεν εχει κινητο αλλα βομβητη και κανει μια χαρα την δουλεια του Φαντάζομαι θα είναι από τις εξαιρέσεις... Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. January 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Eπ, τι εγινε, μεγαλωσαν τα πουλακια μου; 5 1/4 ηταν, και αργοτερα ηρθε η επανασταση του 3,5 :D Έχεις δίκιο. Εγώ δεν τα θυμόμουνα καλά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Φαντάζομαι θα είναι από τις εξαιρέσεις... Εγώ πάντως του βγάζω το καπέλο.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 poli kaliteres epoxes itan palia xoris kinito!!!!!katantaei spastiko ores ores to kinito...den lew xreiazetai kai to kinito alla entaksei mexri kapoio simeio!!! sigkekrimena kai egw me ena kinito eimai sto xeri alla tha mporoysa na zeisw kai xwris ayto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Επειδή εγώ δεν πρόλαβα την εποχή χωρις κινητά δέν έχω μια σταθερή γνώμη.Οχι δεν είμαι 6 χρονών.Αν υπάρχει κανείς αστυνομικός της Αμερικής του 70-80 θα ξέρει ότι υπήρχαν "ένα είδος τουλαχιστον" κινητά.Τότε όμως με συνεργάτες όχι όπως τώρα. :P έτσι ξέρω τουλάχιστον απο Starsky And Hatch ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Μερακλή, γιατί εγώ δεν κατάλαβα τπτ απο το ποστ σου? Δεν το λέω ειρωνικά. Για εξηγησε το αν θες καλύτερα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 λέω ότι δεν πρόλαβα την εποχή χωρίς τα κινητα. Ξέρω απτην ταινία Stursky and Hutch ότι οι αστυνομικοί κρατούσαν ένα είδος κινητού με 10πλάσιο μέγεθος. sorry για το προηγούμενο post.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Το θέμα είναι να μπορούμε να κρατάμε εμείς τα όρια. Προφανώς και είναι απέίρως πιο εύκολη η ζωή μας με αυτά! Σκεφτείται να κλειστείσ στο ασανσερ, να χαθείς , να αργήσεις στο ραντεβού, να αλλάξεις ο τόπος συνάντησης, απ΄τα πιο απαραίτητα δηλ. αλλά και τα υποτιθέμενα απαραίτητα του στυλ πως θα φτάσω τόσο μακριά αν δεν ακούω mp3, κάτσε να σε βγάλω φωτο να σε έχω, ας μπω 2 λεπτά στο ιντ να κοιτάξω τί ταινία παίζει... Είναι καλό και πρέπει να πηγαίνουμε μπροστά εννοείτε. Αλλά το θέμα είναι να το εκμεταλευόμαστε ως εκεί που δε μας χαλάει και να μην το κάνουμε αιτία για νεύρα κτλ. " Δε μου κάνει αναπάντητη, δεν απαντάει στο μήνυμα, το΄χει κλειστό αρα με αποφεύγει, ή βαρέθηκε ή τράκαρε ή του το κλέψανε και τον σκότωσαν ή ή ή..." Ας κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη κι όχι πιο δύσκολη χωρίς λόγο. (Μεταξύ μας βεβαια, τα λέω και για να τ' ακούω...). Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts