liri22 Δημοσιεύτηκε January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 2, 2006 Εδω και 1 βδομαδα οτι και να κανω στο PC ειτε διαγραφω η διμιουργω αρχεια ,ειτε κανω intall η unistall προγραμματα με την επανεκκίνηση μου επαναφερεται οπως ηταν και την θεση ενος εικονιδιου να αλλαξω θα επιτρέψει στη θεση που ηταν! Εχω κανω επαναφορα συτηματος μεσω safe mode, εχω κανει scan me πολλα anivirus και spyware αλλα δεν βρισκουν τιποτα! Καμια ιδεα; Αλλα μην μου προτεινεται το format γιατι εχω περιέργεια να μαθω τι γινεται και πως καταφερνει να επαναφερει τα διεγραμμενα αρχεια τα οποια τα εχω κανει delete και απο τον καδο ανακυκλώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTBoY Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Eixa ki egw mia fora ena paromoio provlhma (oxi se tetoia ektash omws) kai telika eftaige to Ad-Aware SE pou eixa energopoihsei thn epilogh AUTOMATIC kai den afhne na ginoun allages sthn registry. Alla den mou ekane toso varia kolpa. An exeis to sugekrimeno spyware pantws rixe mia matia mpaaaaaas kai einai auto... :) Παράθεση http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 to ad-aware den einai spyware .. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 to ad-aware den einai spyware .. Εχεις ενεργοποιησει σε καποιο προγραμμα να μην επιτρεπει αλλαγες στο πισι σου.Αν θελεις μπορεις να μας πεις ποια προγραμμτα εχεις εγκατεστημενα να σε βοηθησουμε Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liri22 Δημ. January 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Thanks παιδες! Βρηκα τι φταιει, ειχα κατεβασει ενα αρχειο exe το οποιο δεν διαβασα (οπως παντα) της οδηγιες και το ετρεξα αλλα δεν εκανε κατι και δεν εδωσα σημασια τοτε. Η δουλεια του ειναι να επαναφερει το pc 100% με την επανεκκίνηση. Το χρησιμοποιουν κυριος στα internet kafe και πιστευω ειναι αρκετα χρησιμο γιατι σε προστατευει και απο ιους η spyware! Λεγετε Deep Freeze. Δεν θυμαμαι που το κατεβασα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Το ειχα και εγω. Λογικα θα διαγραφει και τα cookies και τα Temporary Internet Files. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Thanks παιδες! Βρηκα τι φταιει, ειχα κατεβασει ενα αρχειο exe το οποιο δεν διαβασα (οπως παντα) της οδηγιες και το ετρεξα αλλα δεν εκανε κατι και δεν εδωσα σημασια τοτε. Η δουλεια του ειναι να επαναφερει το pc 100% με την επανεκκίνηση. Το χρησιμοποιουν κυριος στα internet kafe και πιστευω ειναι αρκετα χρησιμο γιατι σε προστατευει και απο ιους η spyware! Λεγετε Deep Freeze. Δεν θυμαμαι που το κατεβασα! To εχω και εγω ειναι καταπληκτικο εργαλειο.Παντως πριν τρεξουμε ενα αρχειο καλο ειναι να ξερουμε τι κανει.Φιλικα Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Προσεχε γιατι μπορει να τα...φτυσει καμια φορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liri22 Δημ. January 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Εσεις που το ξερετε καλυτερα το προγραμμα μηπως ξερετε και πως το κανουμε disable η uninstall? Εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Οταν το κανεις εγκατασταση ζηταει να βαλεις ενα κωδικο, αμα δεν ξερεις τον κωδικο δεν βγαινει με τιποτα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liri22 Δημ. January 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 δεν νομιζω να εβαλα κωδικο γιατι ουτε καν διαβασα τι ελεγε και αν εχω βαλει θα ειναι blank! Αλλα και ετσι να ειναι δεν υπαρχει καπου που να ζηταει κωδ γιατι σαν προγραμμα αυτο δεν φαινετε πουθενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts