tchris Δημ. January 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 φυσικά και υπάρχει τρόπος στο qtek 8020 που έχω το προγραμματάκι smartfilter στέλνει αν θες όλες τις κλήσεις με απόκυψη στο τηλεφωνητή Για nokia 6630 υπάρχει κατι ατίστοιχο; Γίνεται να μάθω ποιο είναι αυτό το ΚοΛοΠαΙδΙ που μου κάνει "φάρσες"...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 an sas enoxlei tote mhn sikonete tis kliseis pou proerxode apo apokripsi. iparxoun kai merikes periptoseis pou xriazete na kaneis mia klisi apo apokripsi gia mena Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 φυσικά και υπάρχει τρόπος στο qtek 8020 που έχω το προγραμματάκι smartfilter στέλνει αν θες όλες τις κλήσεις με απόκυψη στο τηλεφωνητήΑ συγνώμη, εννοούσα υποστηριζόμενος από το δίκτυο. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε όλοι smartphones... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Όχι στην κατάργηση. Ναι στη σωστή χρήση της. Για όλους τους λόγους που έχουν ήδη αναφερθεί... :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Στο κάτω-κάτω σκεφτείτε ότι κάποιος μπορεί να σας πάρει από καρτοτηλέφωνο ή από κάπου αλλού και να είναι ανάγκη. Εάν χάσετε αυτό το τηλεφώνημα επειδή έχει απόκρυψη τι θα πείτε μετά; Etsi etsi... Outws h allws eite agnwstos sas einai o arithmos pou sas kalei eite me apokripsi den exei k poli megali diafora...Sikwste opws k na exei! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tchris Δημ. January 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Etsi etsi... Outws h allws eite agnwstos sas einai o arithmos pou sas kalei eite me apokripsi den exei k poli megali diafora...Sikwste opws k na exei! έχει μεγάλη διαφορά γιατι αν δεις τον αριθμό του θα πάρεις να τον βρίσεις και εσύ μετά !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Kαι φυσικα, εαν εκανες κατι τετοιο, θα το εκανες με αποκρυψη, σωστα; Οπως και να ΄χει, στην Ελλαδα ειμαστε, οπου τα παιδια εχουν κινητο απο την Α' Γυμνασιου. Για ρωτηστε ποιο παιδι της ηλικιας αυτης δε πειραματιζεται με την αποκρυψη, την αναπαντητη, κτλ κτλ... Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tchris Δημ. January 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 ΤΙ α΄γυμνασιου εσυ είσαι πίσω... Ένα ξαδερφό μου του πήραν κινητό πέρυσι 2 δημοτικού !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Ειδες; Κατι τετοια βλεπω και μου πεφτουν τα μαλλια. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Απλά κάποτε είχε ακουστεί ότι υπήρχε και η υπηρεσία της επιλεκτικής αποδοχής κλήσεων, δηλαδή ότι κάποιος θα μπορούσε να ζητήσει να μην δέχεται κλήσεις με απόκρυψη και να βγαίνει μήνυμα σε όποιον τον καλεί ότι ο συνδρομητής δε δέχεται κλήσεις με απόκρυψη και αν επιθυμείται να επικοινωνήσετε με το συγκεκριμένο συνδρομητή θα πρέπει να ξανακαλέσετε πατώντας πχ. # πριν τον αριθμό για να εμφανιστεί το νούμερο σας. Η απόλυτη λύση που ικανοποιεί, νομίζω, και τα δύο στρατόπεδα. Και εγώ άκουσα ότι εφαρμόζεται κάτι τέτοιο σε ορισμένες χώρες του εξωτερικού, και νομίζω ότι είναι πολύ καλή ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Απλά κάποτε είχε ακουστεί ότι υπήρχε και η υπηρεσία της επιλεκτικής αποδοχής κλήσεων, δηλαδή ότι κάποιος θα μπορούσε να ζητήσει να μην δέχεται κλήσεις με απόκρυψη και να βγαίνει μήνυμα σε όποιον τον καλεί ότι ο συνδρομητής δε δέχεται κλήσεις με απόκρυψη και αν επιθυμείται να επικοινωνήσετε με το συγκεκριμένο συνδρομητή θα πρέπει να ξανακαλέσετε πατώντας πχ. # πριν τον αριθμό για να εμφανιστεί το νούμερο σας. Η απόλυτη λύση που ικανοποιεί, νομίζω, και τα δύο στρατόπεδα. Και εγώ άκουσα ότι εφαρμόζεται κάτι τέτοιο σε ορισμένες χώρες του εξωτερικού, και νομίζω ότι είναι πολύ καλή ιδέα. Eίναι σωτηρία για πολλούς αυτή η υπηρεσία, καταλαβαίνεις ότι πλέον τέρμα οι κλήσεις με απόκρυψη, όποιος μας θέλει θα μας δείχνει και το νούμερο του, όποιος όχι απλά δε θα μας ενοχλεί. Άσε που σιγά σιγά πολλοί θα καταργήσουν και την υπηρεσία της απόκρυψης από τα σταθερά τους μιας και δε θα έχουν όρεξη να παίρνουν και την εντολή πρν το νούμερο που καλούν και όλα θα επανέρθουν όπως παλιότερα που απόκρυψη θα έχουν ελάχιστοι και μόνο όσοι τους είναι απολύτως απαραίτητη. Ξέρει εντέλει κανένας αν παρέχεται κάπου αυτή η υπηρεσία; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_red Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 kalitera na mi stamatisei i apokripsi giati an 8eloume na paroume ena koritsi tilefono xoris bebaia esxrologa kai tetoies blakeies.xoris apokripsi pos 8a pernoume tilefono; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Όχι ότι με νοιάζει, καθώς δεν χρησημοποιώ την παραπάνω υπηρεσία. Η άποψη μου πάντως είναι ότι είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός αν θα απαντήσει όταν κάποιος/α τον/ην καλεί με απόκρυψη και βέβαια αν θα χρησημοποιήσει την υπηρεσία. Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 όχι θα πρέπει να συνεχιστεί γιατί πραγματικά σε κάποιους χρείαζεται ,για σωστή χρήση όμως μόνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Γιατι να σταματησει?? Οποιος θελει απλα ας βαλει να φαινεται το ονομα του!!! Τωρα αν ο αλλος που παιρνει εχει αποκρυψη γουστο του καπελο του!! Εγω θα του πω τι να κανει!!! Εγω μερικες φορες την χρειαζομαι αυτη τη λειτουργια!! Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 to kalytero pou exete na kanete einai na mhn shkonete to kinhto sas otan sas pernoune me apokrypsh!auto exo kanei kai exo brei thn hremia mou me tis farses! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 to kalytero pou exete na kanete einai na mhn shkonete to kinhto sas otan sas pernoune me apokrypsh!auto exo kanei kai exo brei thn hremia mou me tis farses! Ναι όμως καμοιά φορά είναι και φίλοι που έχουν απορρητο στα σπίτια τους!πχ ένας φίλος μου έχουν απορρητο σπίτι τους σταθερό και έτσι πρέπει πάντα να το σηκώνω!:wacko::ninja:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 to kalytero pou exete na kanete einai na mhn shkonete to kinhto sas otan sas pernoune me apokrypsh!auto exo kanei kai exo brei thn hremia mou me tis farses! Ε καλα, ανοιξε το και αν ειναι φαρσα κλειστο στη μαπα!!! Θα τον εχεις χρεωσει κιολας!!;) :) Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgp Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Ε καλα, ανοιξε το και αν ειναι φαρσα κλειστο στη μαπα!!! Θα τον εχεις χρεωσει κιολας!!;) :) σωστός, εκτός αυτού εαν κάποιος θέλει να σου κάνει φάρσα για τον οποιοδήποτε λόγο μπορεί να αγοράσει απο το περίπτερο της γειτονιάς του 1 πακέτο νέας σύνδεσης. και πάλι δεν θα τον βρείς γιατι το πακέτο ενεργοποιήται χωρίς να χρειάζονται τα στοιχεία του πελάτη, όπως παλαιότερα τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 σωστός, εκτός αυτού εαν κάποιος θέλει να σου κάνει φάρσα για τον οποιοδήποτε λόγο μπορεί να αγοράσει απο το περίπτερο της γειτονιάς του 1 πακέτο νέας σύνδεσης. και πάλι δεν θα τον βρείς γιατι το πακέτο ενεργοποιήται χωρίς να χρειάζονται τα στοιχεία του πελάτη, όπως παλαιότερα τουλάχιστον. Και απο καρτοτηλεφωνα και απο Ιντερνετ, ασ'τα!! Αν ειναι να σου κανουν φαρσα θα στην κανουν οτι και να γινει!!!;) Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 to kalytero pou exete na kanete einai na mhn shkonete to kinhto sas otan sas pernoune me apokrypsh!auto exo kanei kai exo brei thn hremia mou me tis farses! και εγω το ιδιο κανω πολλα χρονια τωρα.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 και εγω το ιδιο κανω πολλα χρονια τωρα.:D εγω λεω να συνεχιστει. φαρσες γινοτανε στα παλια χρονια οταν πρωτοβγηκανε τα κινητα και βαζανε αποκρυψη. οταν ημουνα σχολειο γινοτενε χαμος ειχανε σπασει τα νευρα μου. τωρα τα πραγματα δεν ειναι τα ιδια. και οταν με παιρνουνε με αποκρυψη παντα μου λενε ποιος ειναι. δεν βλεπω το λογο. συμφωνω οτι μερικοι εχουνε προβλημα με διαφορους που επειμενουνε σε κακογουστες φαρσες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 αν και δεν προκειται να σταματησει ψηφιζω οτι δεν θελω να σταματησει,ολοι το εχουμε χρησιμοποιησει αυτο καποια στιγμη της ζωης μας,προσωπικα οχι για πλακα,αντιθετως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 to kalytero pou exete na kanete einai na mhn shkonete to kinhto sas otan sas pernoune me apokrypsh!auto exo kanei kai exo brei thn hremia mou me tis farses! Δεν θεωρώ σωστή τη συγκεκριμένη λύση. Πολλά σταθερά τηλέφωνα έχουν αυτόματα απόκρυψη,ενώ πολλοί φίλοι μου αποκρύπτουν τον αριθμό τους. Θα έχανα πολλές σημαντικές κλήσεις αν υιοθετούσα τη μέθοδό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Υπάρχει και ο τηλεφωνητής για όσους με απόκρυψη έχουν κάτι σημαντικό να μου πουν... :whistle: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts