texas4444 Δημοσιεύτηκε July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 22, 2003 Παλιά η HellasNet έδινε ένα πακέτο (νομίζω εταιρικό) με τρια username, όπου μπορούσαν να είναι ταυτόχρονα και τα τρία στο internet. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σήμερα ; Texas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 H hellasnet υπάρχει ακόμη σαν θυγατρική της forthnet και με εξιδείκευση στο web design.Πάντως ακόμη έχει στο site της πακέτα για dial-up.Check it ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. July 22, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Thanks, άλλα με μια γρήγορη ματιά είδα ότι έχει μόνο για 56Κ. Ευχαριστώ πάντως. Texas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. July 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Αυτή την υπηρεσία την προσφέρουν οι περισσότεροι ISP και οχι μόνο η HellasNet. Ψάξτο λίγο καλύτερα.. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. July 23, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2003 Έχω κάνει μια πρόχειρη αναζήτηση και δεν βρήκα τίποτε άλλο. Προσοχη μιλάω για τρια διαφορετικά username και όχι 1 username και τρια e-mail. texas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. August 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον texas4444 Έχω κάνει μια πρόχειρη αναζήτηση και δεν βρήκα τίποτε άλλο. Προσοχη μιλάω για τρια διαφορετικά username και όχι 1 username και τρια e-mail. texas Συγνώμμη... αλλα δεν κατάλαβα. Μιλάς για εταιρικά πακέτα, ή για home users? π.χ. η HOL δίνει 1 username για σύνδεση, και αν θες αναβαθμίζεις την συνδρομή σου σε family, το οποίο σου παρέχει 2 ακόμα account ΜΟΝΟ για email (σύνολο 3). Εαν ήθελες και άλλο username για σύνδεση, τότε πρέπει να αγοράσεις άλλη μια σύνδεση. Εσύ τι ακριβώς θέλεις? 1 σύνδεση, και άλλο 1 username το οποίο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για σύνδεση, αλλα θα στοιχίζει πολύ λιγότερο απο μια νέα συνδρομή? Εξήγησε το αυτο που είπες λίγο καλύτερα σε παρακαλώ, γιατι εγώ δεν βγάζω σαφές νόημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 ap'oti katalava egw milaei gia 3 diaforetika username ta opoia anhkoun se mia syndesh kai mallon mporei na yparxei parallhlh syndesh sto net. ousiastika kati san 3syndeseis se paketo ths mias. Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. August 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2003 Κοιταξε λιγακι και στις αλυσιες που ξερουν περισσοτερα για τους φορεις παρχοης υπηρεσιων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts