JuNiOr Δημοσιεύτηκε December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 27, 2005 ξέρει κανεις που μπορώ να βρώ ΑΤΑ δίσκους 10 Gb??? κάποιο μαγαζί που να έχει περίσιους? αν ξέρει κανείς κάτι plz ας το ποσταρει.. Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 ξέρει κανεις που μπορώ να βρώ ΑΤΑ δίσκους 10 Gb??? κάποιο μαγαζί που να έχει περίσιους? αν ξέρει κανείς κάτι plz ας το ποσταρει.. ριξε μια :confused: εδω ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Δεν ρίχνεις μια ματιά και εδώ: www.computerparts.gr. :) Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Στουρνάρα, απέναντι από το Πλαισιο και λίγο παρακάτω, είναι ένα μαγαζί που έχει μεταχειρισμένα και βγάζει στο δρόμο μέσα σε κούτες. Εχω καιρό να περάσω αλλά την τελευταία φορά είχα 10αρηδες σκληρούς με 10-15€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Στουρνάρα, απέναντι από το Πλαισιο και λίγο παρακάτω, είναι ένα μαγαζί που έχει μεταχειρισμένα και βγάζει στο δρόμο μέσα σε κούτες. Εχω καιρό να περάσω αλλά την τελευταία φορά είχα 10αρηδες σκληρούς με 10-15€ Σίγουρα λες την Cosmodata... Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. January 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 τελικά πήγα πλαίσιο και πήρα εναν 80Gb και έκανα την δουλειά μου.. :( Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 τελικά πήγα πλαίσιο και πήρα εναν 80Gb και έκανα την δουλειά μου.. :( απο 10 giga πηγες στα 80!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts