pxatzis Δημοσιεύτηκε December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 27, 2005 Καλησπέρα, Εκ τον προτέρων συγνώμη για το μακροσκελές post. Θα ήθελα την άποψη σας σχετικά με την χρησιμότητα της αγοράς ενός PPC Phone. Η κατάσταση έχει ως εξής, από το 2002 χρησιμοποιώ ένα nokia 3650 ενώ πριν από αυτό Siemens S35, Erickson 388, αρά δεν αλλάζω και πολύ συχνά συσκευές :) . Σχετικά με το 3650 ενώ στην αρχή το σκάλιζα και έβαζα-έβγαζα εφαρμογές τον τελευταίο χρόνο περιορίζετε στα βασικά ,δηλαδή ομιλία και contacts, σπάνια καμία φωτογραφία (όταν δεν έχω την κανονική μαζί μου) ενώ αρκετές φορές στέλνω e-mails και λίγο web browsing, sms λόγω keyboard και voda 120 σχεδόν ποτέ. Τελευταία το 3650 έχει αρχίσει να τα παίζει οπότε είπα να αλλάξω και να πάω σε κάτι ποιο απλό χωρίς πολλά, αλλά εκεί εμφανίζεται γνωστός με HP4700, BT GPS και Destinator φίλος με S100 κτλ και ξύπνησε μέσα μου ο gadgetakias να πω την αλήθεια από όλα τα features με τρελαίνει το GPS και το WiFi ενώ τα χρήματα είναι πολλά για PPC phone WM5. Ποια είναι η άποψη σας για την πρακτικότητα ενος “απλού” BT enabled mobile + PPC ??? Υπάρχει βεβαία και η δοκιμασμένη λύση του 3250 με symbian. Περί ορέξεως ....κολοκυθόπιτα !! Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Καλησπέρα, το GPS και το WiFi ενώ τα χρήματα είναι πολλά για PPC phone WM5. Ποια είναι η άποψη σας για την πρακτικότητα ενος “απλού” BT enabled mobile + PPC ??? Κοιτα, εγω κατεληξα σε αυτο το συνδυασμο γιατι πιστευω οτι, για μενα τουλαχιστον, ειναι μονοδρομος. Δηλ., εχω ενα πολυ μικρο και "τιμιο" τηλεφωνο, το Νοκια 6230 με ενα απο τα πιο σταθερα Bluetooth της αγορας και το συνδυαζω μ'ενα hx4700. Εχω δηλ. ενα απλο τηλεφωνο (το οποιο το χρησιμοποιω ΜΟΝΟ για κλησεις) και ενα πανισχυρο pocket pc για ολα τα υπολοιπα. Σε σχεση με τα ppc phones, απο τη μια εχεις τη δυνατοτητα οταν δεν παιρνεις μαζι σου καπου το ppc να εχεις μονο ενα μικρο τηλεφωνακι, απο την αλλη ομως οταν το χρειαζεσαι τα "κουβαλας" και τα δυο (ppc + phone) Εγω παντως, ουτε που το καταλαβαινω το Nokia οποτε δεν με ενοχλει καθολου, εχω παρει και ενα (σαν) τσαντακι που εχει θηκες και για τα δυο και ειμαι μια χαρα! Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Προφανώς και δεν είναι μονόδρομος κινητό + ppc, ακόμα και για σένα, γιατί τότε όλοι όσοι έχουν ppc phones "οδηγούν ανάποδα σε μονόδρομο"!!! Ένα ppc phone τα κάνει όλα και συμφέρει. Ακόμα και αν δεν συμφέρει, σίγουρα τα κάνει όλα!!! Γιατί; Γιατί είναι ppc, αλλά με τηλέφωνο, πολύ απλό. Και δεν βλέπω το παραμικρό αρνητικό σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fnwokke Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Συμφωνω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Προφανώς και δεν είναι μονόδρομος κινητό + ppc, ακόμα και για σένα, γιατί τότε όλοι όσοι έχουν ppc phones "οδηγούν ανάποδα σε μονόδρομο"!!! Ένα ppc phone τα κάνει όλα και συμφέρει. Ακόμα και αν δεν συμφέρει, σίγουρα τα κάνει όλα!!! Γιατί; Γιατί είναι ppc, αλλά με τηλέφωνο, πολύ απλό. Και δεν βλέπω το παραμικρό αρνητικό σε αυτό. Οπως καταλαβες, "για μενα" ειπα οτι ειναι μονοδρομος, για σενα μπορει και να μην ειναι. Εξηγησα νομιζω γιατι βλεπω οτι ειναι καλυτερος αυτος ο συνδυασμος (για μενα, παλι). Αλλωστε, εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν οι συσκευες που τα κανουν ολα γιατι μερικα πραγματα δεν τα κανουν καλα, και τα ppc phones, κυριως εχουν αρκετα μικροτερες οθονες (απο την 4αρα του 4700), χαμηλοτερους επεξεργαστες (απο τα 624MHz που εχω τωρα), non-VGA (απο τη VGA που εχω τωρα). Επισης, εχοντας ενα πολυ καλο ppc, σου δινει τη δυνατοτητα ν'αλλαζεις ευκολα και οποτε θελεις συσκευη κινητου μιας και το κοστος σε αυτη την περιπτωση ειναι κατα πολυ χαμηλοτερο (βλεπε και επιδοτησεις απο τις εταιρειες) Δεν απευθυνονται ολες οι συσκευες στους ιδιους ανθρωπους, γιατι τοτε θα εβγαιναν ολες ιδιες. Βγαινουν αναλογα με τις αναγκες που υπαρχουν και εμενα π.χ. δεν με καλυπτει ενα ppc phone, οπως ισως καταλαβες... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts