djsatos Δημοσιεύτηκε 4 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 4 Ιουνίου Καλησπερα. Ειμαι κατοχος του xiaomi Mi 8. Πλεον θελω να το αντικαταστησω με καποιο αλλο. Ακομα και τωρα παει σφαιρα αλλα πλεον με εχει κουρασει η μπαταρια του που ενω την αλλαξα ειναι 3200 χωρητικοτητα και ενω καθαρισα πανω το σιτακι αλλαξα ακοθστικο για τις τηλ κλησεις με το ζορι ακουω καποιον αν εχει κοσμο. το εταιρικο τηλ που εχω ενα poco c75 ακουγεται πολυ δυνατα ο αλλος στις κλησεις. ειχα πριν poco f2 που το πεταξα στον τοιχο στο τελος. οτι πιο αθλιο κινητο ειχα.Καμια σχεση με το mi8. εσβηνε μονο του απο υπερθεμανση ενω το mi8 διπλα διπλα γελουσε. εχανε σημα, εκανε επανεκιννησεις,εχανε σημα σε wifi ωσπου κολησε απεναντι στον τοιχο. θελω να ναι σκυλι σαν το xiaomi mi 8 που ακομα και τωρα πεταει. να εχει πολυ καλες καμερες ,να μην ζεσταινετε,να ακους καλα τον συνομιλητη σου σε κλησεις , να μην χανει σηματα κτλ. Μπατζετ λεω μεχρι και 700 το ταβανι. εχω δει καποια μοντελα : 1)Realme 16 pro plus 2) oppo reno 15 pro 3) one plus 15R 4) One plus nord 6 5) Realme GT7 6) Xiaomi 15t pro 7)one plus 13 8)one plus 13R 9) Xiaomi redmi 15+ προ. 10)xiaomi 17t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. 4 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουνίου realme 16 pro + 1 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djsatos Δημ. 4 Ιουνίου Author Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουνίου (edited) 6 ώρες πριν, spy14 said: realme 16 pro + Εχετε το realme pro+??? Aπο ταχυτητα? Ζεσταινετε? Κοληματα software??? Καποιο προβλημα? Εχει καποιος το oppo reno 15 pro? Αλλοι μου παν πως ειναι καλυτερο σε καμερες και απο επεξεργαστη ειναι καλυτερο απο το realme pro+... Αλλα λενε κολαει ,ζεσταινετε το oppo,αλλοι λενε οχι. Edited 4 Ιουνίου by djsatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. 5 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουνίου Καλημέρα.οχι έχω το realme 12 pro plus.οποτε το 16 φαντάζομαι ότι θα είναι ακόμα καλύτερο. 1 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts