stpantazis Δημοσιεύτηκε December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 25, 2005 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά :) Έχω DSL σύνδεση και τον LinkSys 354G router με Firewall. Στα Windows (XP + SP2) έχω ενεργοποιημένο το Firewall Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Ενώ το Yahoo Messanger δείχνει να συνδέεται κανονικά στο ίντερνετ, ένας άλλος messanger (Miranda) δειχνει να έχει προβλήματα με τον λογαριασμό μου στη Yahoo, παρόλο που συνδέεται με επιτυχία σε MSN και ICQ. Μήπως πρέπει να ανοίξω κάποια πόρτα στο Firewall του Router, ειδικά για τη Yahoo? :confused: Δυστυχώς έχω φίλους και στο Yahoo άλλα και στο MSN και δε θέλω να χρησιμοποιώ 2 messanger, άλλα 1. Το Miranda δείχνει να κάνει αυτή τη δουλειά δωρεάν. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Επειδή χρησιμοποιώ το miranda (με msn, icq και yahoo) και δεν έχω κανένα πρόβλημα τέτοιου είδους, σίγουρα δεν χρειάζεται να ανοίξεις ports για να δουλέψει σωστά. Δοκίμασε να αναβαθμίσεις το dll του yahoo. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts