Jump to content

Λαθρεπιβάτης....πρώτη σελίδα!!!

christ-k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον kostas@sl45i

έχω ξαναγράψει εδώ τους λόγους για τους οποίους θεωρώ υπερβολικό το ad-watch όπως και τους κλόνους του που μόλις είδα...

Ήμαρτον δηλαδή, δε μας φτάνει που έχουμε firewall - antivirus να γονατίζουν το σύστημα και να καθυστερούν την εκκίνηση, θα βάλουμε κι άλλους διαόλους στο κεφάλι μας;

Τουλάχιστον τα 2 παραπάνω είναι απαραίτητα σε όλα τα pc που συνδέονται με το ίντερνετ, όμως κατά την ταπεινή μου γνώμη κανένας δεν καταστράφηκε επειδή μπήκε ένα spyware ή κάποια "σπαστική μπάρα" στον υπολογιστή του... απλά συγχίστηκε ίσως...

Κώστα έχεις απόλυτο δίκιο αλλά αρνούμαι πεισματικά να βάλω firewall και anti-virus. Όχι δεν θα τους κάνω την χάρη. Βάζω το φορητό στο δίκτυο αλλά δεν έχω τίποτα από τα παραπάνω.

Αει στο καλό πια!!! Μας έχουν ζαλίσει οι κωλο-εταιρείες! Μόνοι τους φτιάνουν τους ιούς και τα κενά ασφαλείας, μόνοι τους τα αντιμετωπίζουν!!! Αμάν πια!!! :mad:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Αρχικό Μήνυμα από τον zxr

Κώστα έχεις απόλυτο δίκιο αλλά αρνούμαι πεισματικά να βάλω firewall και anti-virus. Όχι δεν θα τους κάνω την χάρη.

Πριν από μια βδομάδα και επειδή ήθελα να δω κάτι, αναγκάστηκα να μπω στο internet από το λειτουργικό (win2k) που έχω στον δεύτερο δίσκο και το οποίο δεν έχει ούτε firewall ούτε antivirus ούτε patches γιατί το χρησιμοποιώ μόνο για παιχνίδια. Δεν έμεινα πάνω από 2 λεπτά μέσα και όμως μετά ανακάλυψα ότι ήταν αρκετά για να τσιμπήσει τον Welchia. Και μετά σκέφτομαι... έχουν περάσει μήνες που έγινε όλοι οι φασαρία με τον blaster κλπ. Όμως υπάρχουν ακόμα πολλοί που έχουν τον ιο. Γιατί; Απλά δεν ασχολούνται και ταλαιπωρούν κι εμάς τους υπόλοιπους. Επίσης μου έχουν σπάσει τα νεύρα όλοι αυτοί που αρχίζουν και ρωτάνε: Ο υπολογιστής μου κάνει reboot μόλις μπω στο δίκτυο γιατί; Ασχολήσου μαζί του και θα μάθεις.

Λοιπόν η λογική του αφήνω το μηχάνημα στην τύχη του είναι τρισάθλια και το μόνο αποτέλεσμα που μπορεί να έχει είναι ζημιές. Δυστυχώς ο υπολογιστής δεν είναι ψυγείο. Ο Blaster δεν είναι κάτι σπουδαίο αλλά ας μην θυμίσω ότι είχε εμφανιστεί πριν μερικά χρόνια ο Chernobil που έσβηνε το BIOS. Γι'αυτούς τους λόγους διαφωνώ με αυτή την αντιμετώπιση. Δεν κάνεις χάρη σ'αυτούς, στον εαυτό σου και σ' εμάς τους υπόλοιπους κάνεις.

Αρχικό Μήνυμα από τον mcde

Πριν από μια βδομάδα και επειδή ήθελα να δω κάτι, αναγκάστηκα να μπω στο internet από το λειτουργικό (win2k) που έχω στον δεύτερο δίσκο και το οποίο δεν έχει ούτε firewall ούτε antivirus ούτε patches γιατί το χρησιμοποιώ μόνο για παιχνίδια. Δεν έμεινα πάνω από 2 λεπτά μέσα και όμως μετά ανακάλυψα ότι ήταν αρκετά για να τσιμπήσει τον Welchia. Και μετά σκέφτομαι... έχουν περάσει μήνες που έγινε όλοι οι φασαρία με τον blaster κλπ. Όμως υπάρχουν ακόμα πολλοί που έχουν τον ιο. Γιατί; Απλά δεν ασχολούνται και ταλαιπωρούν κι εμάς τους υπόλοιπους. Επίσης μου έχουν σπάσει τα νεύρα όλοι αυτοί που αρχίζουν και ρωτάνε: Ο υπολογιστής μου κάνει reboot μόλις μπω στο δίκτυο γιατί; Ασχολήσου μαζί του και θα μάθεις.

Λοιπόν η λογική του αφήνω το μηχάνημα στην τύχη του είναι τρισάθλια και το μόνο αποτέλεσμα που μπορεί να έχει είναι ζημιές. Δυστυχώς ο υπολογιστής δεν είναι ψυγείο. Ο Blaster δεν είναι κάτι σπουδαίο αλλά ας μην θυμίσω ότι είχε εμφανιστεί πριν μερικά χρόνια ο Chernobil που έσβηνε το BIOS. Γι'αυτούς τους λόγους διαφωνώ με αυτή την αντιμετώπιση. Δεν κάνεις χάρη σ'αυτούς, στον εαυτό σου και σ' εμάς τους υπόλοιπους κάνεις.

θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με την τοποθέτηση αυτή.... :o

Γιατί ο καθένας εξ αντικειμένου είναι υπεύθυνος γιά τις πράξεις ή τις παραλείψεις του ενώ κανένας δεν υποχρεούται να προσφέρει τις συμβουλές του όταν αυτές προκύπτουν από μιά έκκληση σε ένα ανώνυμο πλήθος....

Αν κάποιος έχει την ευγενή καλωσύνη να βοηθήσει δίνοντας τα φώτα του καλώς....Διαφορετικά δεν χρειάζεται καν να το κουβεντιάζει....Κατά την ίδια λογική οι γιατροί δεν θα έπρεπε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εφόσον η πρόκληση της ασθενειας οφείλεται σε μη τήρηση των κανόνων υγιεινής ή έκθεσης σε επικίνδυνο περιβάλλον, παρά τις αντίθετες οδηγίες και κατευθύνσεις.... :wacko:

Δεν με κατάλαβες ακριβώς... Αυτό που λέω είναι ότι το δίκτυο δεν είναι κάτι ασφαλές εδώ και καιρό και η κατάσταση χειροτερεύει. Η λογική του δεν χρειάζομαι antivirus και firewall το μόνο που μπορεί να δημιουργήσει είναι προβλήματα, τίποτα άλλο.

Αρχικό Μήνυμα από τον mcde

Δεν με κατάλαβες ακριβώς... Αυτό που λέω είναι ότι το δίκτυο δεν είναι κάτι ασφαλές εδώ και καιρό και η κατάσταση χειροτερεύει. Η λογική του δεν χρειάζομαι antivirus και firewall το μόνο που μπορεί να δημιουργήσει είναι προβλήματα, τίποτα άλλο.

O.K. ως ένα βαθμό έχεις δίκιο....αλλά μόνο πρόσεχε πως την διατυπώνεις.... :whistle:

'Οπως επίσης δίκιο ως ένα βαθμό έχει και ο zxr.....Όμως καλού κακου έχουμε ενεργοποιημένα το firewall των windows..... ;)

Αν και αν είναι να εισβάλλει ο ιός τίποτα δεν φαίνεται πως μπορεί να τον εμποδίσει....ενώ τα πρώτα μετρα και οδηγίες καταστολής έρχονται μετά από αρκετές εισβολές σε ανύποπτους ακόμα και εξοπλισμένους με antivirus klp,klp..... :worry:

Η κυριότερη ευθύνη για κενά ασφάλειας που επέτρεψαν τη διάδοση ιών όπως ο blaster ανήκει στις εταιρείες λογισμικού (βλ.λ. Microsoft για την περίπτωση του blaster).

Εμένα φίλος πήρε νέο PC και 15 δευτερόλεπτα από όταν μπήκε για πρώτη φορά στο Internet εμφανίστηκε το γνωστό παραθυράκι για restart των Windows από τον blaster. Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Μπορεί να έχει ευθύνη ο χρήστης αν δεν κάνει τακτικά updates, αλλά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ειδικά τέτοια κενά ασφάλειας που επιτρέπουν να μολυνθεί το PC σου από την πίσω πόρτα μέσα σε λιγότερο από μισό λεπτό από όταν μπεις στο Internet για πρώτη φορά, χωρίς καν να ανοίξεις κάποιο μολυσμένο αρχείο.

Δηλαδή το άτομο που αναφέρω εδώ και την πάτησε, αρχάριος χρήστης για πρώτη φορά με δικό του PC, έπρεπε μέσα σε 15 δευτερόλεπτα να έχει μπει στο Windows Update, να κατεβάσει τα patches και μετά να μπει κάπου αλλού και να κατεβάσει και firewall και antivirus...

this signature is under heavy construction

paidia...

sto Net pleon ta pragmata exoun 3efygei...

eidika to 8ema pu egine me ton blaster kai ton welshia ti na pei kaneis??? aisxos kai aparadektes trypes...

oso gia ta spyware...

SYMFWNW an kapoios einai psiolarxarios na trexei programmata sto background gia prostasia... kai panta na kanoume oloi scan me ad-aware, snd ktl mia fora to mhna toulaxiston!!! oso gia ta plugins kai toolbars pou mpainoun aytomata exw 2 lyseis

1. petame ton IE kai vazoume Mozilla

2.Vazoume to kelyfos tou IE pou legetai myie2.com kai exoume mia kalh prostasia...

kai pote de vazoume oti vroume mprosta mas... !!!

happy surfing...

Λοιπόν και σήμερα τα ίδια....Ξανά η cool-sherch-net στο προσκήνιο της πρώτης σελίδας, με διεύθυνση http://66.250.57.28

Σήμερα όρισα σαν πρώτη σελίδα το myphone(μέχρι χθες είχα λευκή επιλογή).....οπότε αύριο βλέπουμε τι θα συμβεί..... :rolleyes:

Kalimera se olous,

Eixa kai egw to idio problima kai katebasa to CoolWebShredder.

Poly aplo xwris na trwei resources kanei akribws thn douleia tou.

Dokimase to kai tha lyseis to problem sou (toulaxiston egw to elysa)

Elpizw na boithisa

PAOKARA MAI ZWH

http://www.webattack.com/get/cwshredder.