tzivanas Δημοσιεύτηκε December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 21, 2005 Το παρακάτω κινητό θα είναι σύντομα διαθέσιμο στην Ελλάδα. http://www.glamphone.com/download/press/img/03.jpg Περισότερες πληροφορίες στο www.glamphone.com/ Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. January 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Διάθεση από τον Γερμανό, νομίζω αποκλειστικά :wacko: Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Διάθεση από τον Γερμανό, νομίζω αποκλειστικά :wacko: όχι... το έχω δει παντού... και σε Fnac νομίζω το δα... αλλα ειναι φρικτό.... Γιακ.... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker_hellas Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 το αγορασα μολις χθες! ηθελα απλως ενα κινητο το οποιο να ειναι ωραιο στο ματι! απο λειτουργιες δεν λεει και πολλα! ειναι και λιγο αργο στα μνμ (ανοιγμα,αναγνωση,γραψιμο) η καμερα του ειναι αρκετα καλη. ευτυχως για καμερα,ραδιο,mp3,και αλλες τετοιες λειτουργιες εχω τι Κ750!! Παράθεση h**p://www.setbb.com/bettalk/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asouliot Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 το αγορασα μολις χθες! ηθελα απλως ενα κινητο το οποιο να ειναι ωραιο στο ματι! απο λειτουργιες δεν λεει και πολλα! ειναι και λιγο αργο στα μνμ (ανοιγμα,αναγνωση,γραψιμο) η καμερα του ειναι αρκετα καλη. ευτυχως για καμερα,ραδιο,mp3,και αλλες τετοιες λειτουργιες εχω τι Κ750!! Τι τιμη εχει? Απο που? Αλλες εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker_hellas Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 189€ γερμανο ειναι σχεδον σαν ολα τα alcatel εχει καλο μενου, μικρη μνημη (3.2ΜΒ) η irda ειναι λιγο περιεργη.με τον Η/Υ συνδεεται καννονικα, αλλα με τα αλλα κινητα που εχω παρουσιαζει προβληματα (κ700i,k750,siemens cx65) παντως ειναι μικρο και πολυ εμφανισημο!! αν θελετε κατι πιο συγκεκριμενο ρωτηστε! Παράθεση h**p://www.setbb.com/bettalk/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asouliot Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 189 γερμανο ειναι σχεδον σαν ολα τα alcatel εχει καλο μενου, μικρη μνημη (3.2ΜΒ) η irda ειναι λιγο περιεργη.με τον Η/Υ συνδεεται καννονικα, αλλα με τα αλλα κινητα που εχω παρουσιαζει προβληματα (κ700i,k750,siemens cx65) παντως ειναι μικρο και πολυ εμφανισημο!! αν θελετε κατι πιο συγκεκριμενο ρωτηστε! Εκτος το οτι ειναι αργο στα μηνυματα εχει τιποτε αλλο αρνητικο πανω του? Η καμερα εχει zoom? Το κουτι τι περιλαμβανει μεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker_hellas Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 στα μνμ το Τ9 αργει.χωρις αυτο ειναι μια χαρα. η καμερα εχει ζουμ (4χ αν δεν κανω λαθος) η συσκευασια εχει μπαταρια,handsfree,ενα βελουδινο πουγκι(σαν θηκη) και ενα σχοινακι που μπαινει πανω στο κιν και κρεμεται!! Παράθεση h**p://www.setbb.com/bettalk/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker_hellas Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 http://img140.imagevenue.com/loc243/th_ac019_Elle_1.jpg http://img142.imagevenue.com/loc26/th_cf536_Elle_2.jpg Παράθεση h**p://www.setbb.com/bettalk/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. January 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Υπάρχει αναβάθμιση που λύνει κάποια προβλήματα στο ELLE (καθυστέρηση μενού κλπ). Περισότερες πληροφορίες στην omnitech. Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker_hellas Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 μολις παρατηρησα κατι στα μνμ στελνει ελληνικα μονο 70 χαρακτηρες. πηρα στην αλκατελ και μου ειπαν οτι δεν γινετε τιποτα. καμια λυση κανεις; tzivana δωσε Link! Παράθεση h**p://www.setbb.com/bettalk/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asouliot Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Ποιος Γερμανος το εχει? :confused: Πηγα σε δυο και ακομα δεν το εχουνε. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker_hellas Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Ποιος Γερμανος το εχει? :confused: Πηγα σε δυο και ακομα δεν το εχουνε. :( εγω ειμαι παγκρατι. το πηρα απο υμμητου. εκει τους ειχε μεινει μονο ενα ακομα!!! Παράθεση h**p://www.setbb.com/bettalk/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asouliot Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Πουθενα αλλου εκτος απο Γερμανο και Pixmania? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hacker_hellas Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 δεν ξερω. εγω το πηρα παο το γερμανο και δεν το εψαξα παραπανω! Παράθεση h**p://www.setbb.com/bettalk/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts