WoW Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Ορίστε και η δική μου σύνθεση... PSU: Chieftec 450watt (με μπλε 12cm ανεμιστήρα) Case: Μαύρο Midi Tower (με 4 μπλε 12cm ανεμιστήρες και CC black light Mobo: Gigabyte 8IK1100 CPU: Pentium4 2.8Ghz (s478) με Zalman Cu7700 στα 3.55GHz RAM: 2x 512 PC4200 Geil HDD: Promise Fastrak S150 (4 x Maxtor DiamondMax 9 160Gb SATA) & IBM DeskStar 80Gb PATA & Western Digital 200GB PATA Graphics: ATI Raden 9800SE 128bit 128MB(softmodded σε 9800Pro 450/385) με Zalman VF700 Sound: Creative Audigy 2 DVD RW: Plextor 716A Keyboard: Microsoft Natural Keyboard Pro Mouse: Logitech MX1000 Wireless Speakers: κάτι παλιά Yamaha με woofer Monitor: LG L1915s Gaming: Microsoft Sidewinder Wheel, Microsoft Sidewinder Joystick FF, Microsoft Freestyle Pro όταν το συμμαζέψω (είμαι από format και έπεται διαρρύθμιση καλωδίων), θα ποστάρω και φωτογραφίες. Yparxei black lite gia pc?? An nai apo pou na parw?? btwexw thn idia o8onh pio palia eixa thn 1730 alla eytuxws thn 3efwrtw8hka.... Kata ta alla eimai me: cpu : p4 3.2 GHz 640 me yuktra TT VGA : x700 ati 256 mb mobo : micro atx asus hdd : 1 250 gb sata + 1 e3wteriko 2.5" me case dvdrw : 1 nec nd4551 kai 1 plextor 750 dvdrom : LG ths plakas :( case : mambo ths TT :( mouse: g5 keyboard : klassiko ms hxeia gtp akoustika 5.1 zalman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 πολυ ωραιο και προτοτυπο..καπου το εχω ξανασυναντησει..ισως σε αλλο φορουμ..;) Αν λες για το δικό μου το είδες 2 σελίδες πίσω... :p Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SlRator Δημ. February 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 το πισακι μου με τα νεον(που αναβοσβηνουν)..χεχεχε!! http://rapidshare.de/files/13528542/my_pc.mp4.html file afto to ekanes me afto edw http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804207 thelo na paro kai ego tetio pes pos to ekanes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 αυτα εδω πηρα μονο !! ;) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806111 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 αυτα εδω πηρα μονο !! ;) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806111 swstos! ;) exw dei arketous me tetoia.. a3izei na ependysoume!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 ναι οντως..ειναι αρκετα οικονομικο(σχετικα) και επωνυμο..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 :) paw gia hydro cooling :D skeftomai kati se tt.. kaneis pou na xei neraki sto pc tou na doume kana pic? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 http://www.laptopmods.net/gallery-include-albums.php.html http://www.smoothcreations.com/visuals.html edw vrika merika poly wraia deigmata,eidika gia laptop... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 α ρε κώστα, ειδες που σου ειπα οτι θα εχεις πέραση :p πάντως και εγώ τσουνάμι έλεγα να πάρω, αλλά μαύρο! Black light υπάρχει για pc εδώ και καιρό :-) druides, πρόσεξε θα την φς απο στατικό ηλεκτρισμό... πρόσεχε μην κλαις το σύστημα σου διότι ένα τέτοιο κουτί που λες (εχω φτιάξει μετρα, όλα τα σχέδια τα είχα έτοιμα) αλλά δεν προχώρησα στην κατασκευή, διότι εκτός των ιδιομορφιών που παρουσιάζει στο πίσω μέρος όπου κουμπώνουν οι PCI, ο στατικός ηλεκτρισμός θα θριαμβέβει στην πλαστικούρα... Τζάμι φυσικά δε μπορεις να το κάνεις, αλλά αν πήρες υλικό, κάνε κανα ενυδρίο καλύτερα :p αυτά τα κουτιά ακόμη δεν περνάν καμια ευρωπαική προδιαγραφή, λόγω της εξ ολοκλήρου πλαστικής κατασκευής και δεν γειώνωνται... Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SlRator Δημ. February 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 αυτα εδω πηρα μονο !! ;) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806111 fiele i lampes einai diantes afto me niazi :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 kalhsperaaaa.. lpn.. gia to koutaki pou legame thn plastikoura.. dn einai aparaithto na nai plastiko.. kati allo diafano dn 8a vrw? arketoi 8a eixate er8ei sthn comdex sto peripteraki tou myphone.. ekei ligo parakatw htan kai ayto edw: http://rapidshare.de/files/13639997/19112005_004_.3gp.html (gia poiothta sorry einai apo kinhto) kati tetoio exw ypopsh mou, alla... 3plasio mege8os :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 οτι και να βρεις θα πρέπει να ειναι γειωμένη τουλάχιστον η μητρική. Αυτό δεν είναι δύσκολο με μερικά πρόσθετα καλωδιάκια :evil: αλλά ο στατικός ηλεκτρισμός θα υπάρχει... τι και πως, ρώτα κάποιον ειδικο :p btw μέταλλο διαφανές δεν ξέρω, οπότε δύσκολο να γειώσει έτσι ;-) SlRator, οι λάμπες αυτές ειναι πολύ καλές, προσωπικά έχω πάρει τουλάχιστων 6 ζευγάρια :p σπάνε εύκολα, δεν ενδείκνινται για χρήση εκτός κουτιού :p φωτίζουν πολύ δυνατά, δηλαδή σε σκοτεινό δωμάτιο ξεχωρίζεις όλα τα αντικείμενα καθαρά, και το χρώμα ειναι φοβερό... τέλειο! αξίζουν ;-) edit: δείτε εδώ http://www.checkmate.gr/products.php?cid=11 απο τα πρώτα μαγαζια στην ελλάδα που έφεραν τέτοια μαραφέτια Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 ναι ειναι εφετζιδικη αλλα κανει και πολυ καλη δουλεια, αν ειδες δεν εχω καν ανεμηστιρακη για την ψυξη της cpu... τα νέον πως τα έχεις πετάξει ετσι βρε? δεν τα λυπάσαι :p βάλτα σωστες θέσεις για αρτιο αισθητικο αποτέλεσμα... :cool: Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 gyali dn paizei? :O oso gia to an 8a kaei, .. skasila mou ;) ena p2 8a valw ekei mesa, ka8ara gia thn figoura.. dn 8a exw to kanoniko pc.. :) to video pou edwsa parapanw to eides? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Alert Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 τα νέον πως τα έχεις πετάξει ετσι βρε? δεν τα λυπάσαι :p βάλτα σωστες θέσεις για αρτιο αισθητικο αποτέλεσμα... :cool: Το ξερω πρεπει να ατα φτιαξω λιγο καλητερα αλλα επειδη παω για υδροψυξη θα το φτιαξω μια και καλη τοτε ;) Παράθεση Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 τα δικα μου τα νεον καλα τα εβαλα?? ΥΣ πρωτη φορα τοποθετω νεον ..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SlRator Δημ. February 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 οτι και να βρεις θα πρέπει να ειναι γειωμένη τουλάχιστον η μητρική. Αυτό δεν είναι δύσκολο με μερικά πρόσθετα καλωδιάκια :evil: αλλά ο στατικός ηλεκτρισμός θα υπάρχει... τι και πως, ρώτα κάποιον ειδικο :p btw μέταλλο διαφανές δεν ξέρω, οπότε δύσκολο να γειώσει έτσι ;-) SlRator, οι λάμπες αυτές ειναι πολύ καλές, προσωπικά έχω πάρει τουλάχιστων 6 ζευγάρια :p σπάνε εύκολα, δεν ενδείκνινται για χρήση εκτός κουτιού :p φωτίζουν πολύ δυνατά, δηλαδή σε σκοτεινό δωμάτιο ξεχωρίζεις όλα τα αντικείμενα καθαρά, και το χρώμα ειναι φοβερό... τέλειο! αξίζουν ;-) edit: δείτε εδώ http://www.checkmate.gr/products.php?cid=11 απο τα πρώτα μαγαζια στην ελλάδα που έφεραν τέτοια μαραφέτιαapo afto to katastima mporis na parigkilis kiolas ? exi pari kanis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 druides Γυαλί πως θα το τρυπήσεις για να βάλεις μητρική κάρτες και τα λοιπά? αμα σπάσει? εχεις γίνει κομμάτια και αιματα... Αμα το θες για φιγούρα σου δωρίζω μια 16 μνήμη RAM να τη βάλεις στο PII για συμπαράσταση ;-) RedAlert Καντο τσίλικο να το δούμε! Το κουτάκι πάντως κορυφή... kostakiss Δεν ξέρω αν στο είπα, αλλά πιστεύω πως ίσως να ήταν καλύτερα αν το νεον ειναι κρυμμένο και δεν φαίνεται απο που έρχεται το φως. Φωτίζει πιο μυστικά και ψαρώνει εύκολα κόσμο :D SlRator Ναι, μπορείς να παραγγείλεις απο checkmate, ήταν το πρώτο κατάστημα που έκανα αγορά απο ίντερνετ. Απο τότε έγιναν 4 τα ψηφία του ποσού που έχω δώσει σε αγορές μέσω ίντερνετ... είναι πολύ εθιστικό. Αν πάω στο Multirama πχ κανένας άσχετος δεν θα με ψήσει/πείσει να πάρω κάτι, αλλά σπάνια θα πάρω (αν πληρώνω εγώ :lol: ) αλλά μέσω ίντερνετ φεύγουν τα λεφτά :cry: Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SlRator Δημ. February 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 druides Γυαλί πως θα το τρυπήσεις για να βάλεις μητρική κάρτες και τα λοιπά? αμα σπάσει? εχεις γίνει κομμάτια και αιματα... Αμα το θες για φιγούρα σου δωρίζω μια 16 μνήμη RAM να τη βάλεις στο PII για συμπαράσταση ;-) RedAlert Καντο τσίλικο να το δούμε! Το κουτάκι πάντως κορυφή... kostakiss Δεν ξέρω αν στο είπα, αλλά πιστεύω πως ίσως να ήταν καλύτερα αν το νεον ειναι κρυμμένο και δεν φαίνεται απο που έρχεται το φως. Φωτίζει πιο μυστικά και ψαρώνει εύκολα κόσμο :D SlRator Ναι, μπορείς να παραγγείλεις απο checkmate, ήταν το πρώτο κατάστημα που έκανα αγορά απο ίντερνετ. Απο τότε έγιναν 4 τα ψηφία του ποσού που έχω δώσει σε αγορές μέσω ίντερνετ... είναι πολύ εθιστικό. Αν πάω στο Multirama πχ κανένας άσχετος δεν θα με ψήσει/πείσει να πάρω κάτι, αλλά σπάνια θα πάρω (αν πληρώνω εγώ :lol: ) αλλά μέσω ίντερνετ φεύγουν τα λεφτά :cry: sigoura gia to telefteo esxi kai ego exo kani plousia ta katastimata opos e-shop tora perimeno kati lampes na paralabo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 που να δεις fleamarket και e-Bay!! εθισμός μιλάμε! και να σου λέει οτι δεν φτάνουν τα φράγκα, και να ανεβάζεις, να ανεβάζεις εσύ!! Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 druides Γυαλί πως θα το τρυπήσεις για να βάλεις μητρική κάρτες και τα λοιπά? αμα σπάσει? εχεις γίνει κομμάτια και αιματα... Αμα το θες για φιγούρα σου δωρίζω μια 16 μνήμη RAM να τη βάλεις στο PII για συμπαράσταση ;-) profanws dn 8a tryphsw egw to gyali! ;) gia plaka tous exoume tous tzamades? :p eipame outws h allos gia figoura.. edw me enoxloun ta led twn fans sto aplo kai synthritiko xaser, to custom me tosa neon 8a mou spaei ta neyra synexeia :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 παρε ενα dremel και κομμάτια πλεξι γκλας ή κατι πλαστικοειδές ρε παιδί και πετα τα μέσα. μόνωσε δυο νεον μπλε και γέμισε με νερό την κατασκευή ρίξε τρια ψάρια+μητρική επεξεργαστή κτλ και εισαι κομπλε! Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 :w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t: oso gia to ple3i glas se sovaro epipedo twra, exei karga hlektrismo.. an kai: ta para8yra twn tt ple3iglas dn einai? alla oxi ekei einai makria apo pcb.. opws kai na xei egw 8a to ftia3w kai as kapsw kai deytero p2 :p (o prwtos phge apo allo logo) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SlRator Δημ. February 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 paidia ego thelo na bro abftokolito gia na to balo sto zami kanena piriniko sima kanena ximiko xerei kanis pou tha bro ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 gia ri3e mia matia edw: http://www.crazypc.com/ dn 3erw gia aytokollhta, pantws sxetika me ayto pou psaxneis 8a to vreis.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts