Jump to content

Bootloop στο Redmi 6 Global (Ελλάδα)

its4yougr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας
Έχω το ακόλουθο πρόβλημα με το Redmi 6 μου και θα ήθελα βοήθεια σχετικά με το πώς να ανακτήσω τα δεδομένα από τον κατάλογο DCIM.
Λάβετε υπόψη ότι δεν έχω κανένα αντίγραφο ασφαλείας ούτε στο Google Drive ούτε στο Redmi Cloud. Μπήκα σε Developer mode και άλλαξα το width (πλάτος) σε 611 dpi προσπαθώντας να το χρησιμοποιήσω ως tablet -:(
Μετά από αυτό, προφανώς, έβγαλα μια μαύρη οθόνη. Μετά από μερικές επανεκκινήσεις στο τηλέφωνο, έχω την ακόλουθη κατάσταση:
1. Το τηλέφωνο βρίσκεται σε bootloop όπου, όταν το έχω συνδέσει με το αρχικό καλώδιο USB, όταν πατάω το κουμπί λειτουργίας, εκκινείται και εμφανίζεται μια μαύρη οθόνη και για περίπου ένα λεπτό βλέπω τη συσκευή USB MTP στον υπολογιστή μου. Αυτός ο χρόνος δεν είναι αρκετός για να κατεβάσω τα περιεχόμενα του καταλόγου DCIM.
2. Αν πατήσω το κουμπί power & volume down, εμφανίζεται η οθόνη που έχει τις ακόλουθες επιλογές:
Reboot, Whipe data, Connect with Mi Assistant
Όταν επιλέγω Connect with Mi Assistant, μπορώ να εκδώσω εντολές adb όπως adb devices που εμφανίζουν τη συσκευή μου:
List of devices attached
aXXXXXXXXXX8    sideload
Αλλά όταν δοκιμάζω adb usb λαμβάνω error: closed.
Επίσης, οι εντολές shell για push και pull δεν λειτουργούν. Για παράδειγμα, αν εισάγω:
adb pull /storage/emulated/0/DCIM
Λαμβάνω το μήνυμα:
02-07 07:31:18.906 27020 24648 F adb : file_sync_client.cpp:477 protocol fault: failed to read stat response: No error

Και στις δύο εντολές adb shell wm size reset και adb shell wm densite reset λαμβάνω το σφάλμα: closed

3. Αν επιλέξω Reboot, βρίσκομαι στην κατάσταση που περιγράφεται στο 1.

Έχω την τελευταία έκδοση του sdk-repo-windows-platform-tools, χρησιμοποιώ το αρχικό καλώδιο USB και στη διαχείριση συσκευών βλέπω LeMobile Android Device > Android ADB Interface, οπότε κανονικά δεν έχω πρόβλημα επικοινωνίας με τη συσκευή.

Μπορώ να μπω στο FastBoot πατώντας το κουμπί power & Volume Up, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω εκεί. Νόμιζα ότι αν ενημερώσω το MIUI, το πλάτος του τηλεφώνου μπορεί να επιστρέψει στην αρχική ρύθμιση. Δεν είμαι σίγουρος ποια έκδοση του MIUI I θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω και δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες για το πώς να το κάνω. Υπάρχει κάποιο ηλεκτρονικό εγχειρίδιο για αυτό που μπορώ να εμπιστευτώ;
Θα μπορούσα να πάω το τηλέφωνο σε έναν τεχνικό σέρβις, αλλά στο τηλέφωνο έχω ευαίσθητα δεδομένα και δεν θέλω να το χειρίζονται άλλοι.

Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε γράφοντας τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω για να λάβω τα δεδομένα μου από το τηλέφωνο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων