alkhs123 Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 βασικά δεν χρειάζονται και πολλά προγράμματα για να δημιουργηθεί προβλημα. και 1 αρκεί! δεν έχω δει ποτε κάτι τέτοιο. δεν είναι spyware όπως λες αφού τα έψαξες και από limewire κατεβάζεις κανονικά τότε μήπως προσπαθείς να κατεβάσεις κάτι συγκεκριμένο και στο κάνει αυτό, οποτε δεν έχει πρόβλημα ο υπολογιστής σου αλλα το site που πιθανός να κατεβάζεις?αν πας στην microsoft πχ και βάλεις να κατεβαίνει κάτι μεγάλο πάλι θα σταματήσει? αν σταματάει σε συγκεκριμένο μέγεθος κάθε φορα τότε σίγουρα είναι η κάποια ρύθμιση η κανένας ιός με την παρέα του που το προκαλεί αυτό. όταν λες ότι σταματάει τι εννοείς?αποσυνδέεσαι ή σταματάει και εσύ παραμένεις συνδεδεμένη? αν συμβαίνει το πρώτο μήπως δεν κάνει κάτι καλή επαφή η σε παίρνει κάποιος τηλέφωνο και αποσυνδέεται και εσύ νομίζεις ότι φταίει αυτό που κατεβενει? αν σε εχει πριξει το ολο θεμα παντα υπαρχει και μια ποιο ριζικη λυση που σιγουρα θα διορθωσει ολα τα προβληματα. format Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. January 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 lol,μαρεσε ετσι πως το ειπες το format... ε δεν ειναι κ τοσο απελπιστικη η κατασταση για να κανω φορματ. βασικα προσπαθω να κατευασω κατι τραγουδια που μου στειλανε στο gmail απο εκει δεν κατευαινουν τα downloads μου.ολα αυτα τα προγραμματα που μου ειπατε να κατευασω κατεβηκαν κανονικα,ενω εγω πιστευα οτι δεν θα κατεβαιναν,γιατι ειχα προσπαθησει να κατευασω και το καζαα αλλα ματαια. οχι δεν διακοπτετε η συνδεση,απλα λεει το προγραμμα που κατευαζω οτι το download κατευηκε και ειναι ολοκληρομενη αλλα οταν παω να ανοιξω το αρχειο δεν ανοιγει γιατι λεει οτι ειναι κατεστραμενο,και ειναι πολυ λογικο να το λεει αυτο αφου απο τα 5 μβ εχουν κατεβει τα 2,5. λες να εχει προβλημα το gmail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 den nomizo na iparxei tetio provlima. mipos epidi einai tragoudia den xero ti na po. pes se aytous poy sta stelnoun a sta valoyn se ena zip prota i sthn teliki an einai mono ayto to provlima kai kata ta alla douleyei kanonika kane ena email sto yahoo kai dokimase kai apo ekei. mesa sto kazza iparxoun polles vlakies pou ine logiko na einai katestamenes opote i kaliteri lisi einai na to vgaleis kai na valeis to limewire kai kataprotimisi to limewire pro pou tha to vreis se torrent sigoyra. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. January 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 τα αρχεια που μου στελνουνε ειναι ziparismena.μπορει καποιος να μου στειλει ενα οποιοδηποτε τραγουδι που να μην ειναι ζιπαρισμενο στο μαιλ μου? pmanola@gmail.com το limewire και to kazza δεν εχουν κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 τα αρχεια που μου στελνουνε ειναι ziparismena.μπορει καποιος να μου στειλει ενα οποιοδηποτε τραγουδι που να μην ειναι ζιπαρισμενο στο μαιλ μου? pmanola@gmail.com το limewire και to kazza δεν εχουν κανενα προβλημα Σου έστειλα ένα τραγούδι , ζιπαρισμένο και ένα αζιπάριστο ,για προσπάθησε να τα κατεβάσεις και πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. January 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 λοιπον..το ζιπαρισμενο κατεβαινει μεχρι 2,64(περιπου) και δεν ανοιγει μετα,μου λεει αυτο για το κατεστραμενο αρχειο. το αζιπαριστο σταματαει στο ιδιο σημειο με το ζιπαρισμενο,με την μονη διαφορα οτι αυτο ανοιγει και παιζει το τραγουδι μεχρι εκει που κατεβηκε.οχι ολοκληρο δλδ... μηπως φταιει το gmail?να δοκιμασουμε σε κανενα αλλο μαιλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 λοιπον..το ζιπαρισμενο κατεβαινει μεχρι 2,64(περιπου) και δεν ανοιγει μετα,μου λεει αυτο για το κατεστραμενο αρχειο. το αζιπαριστο σταματαει στο ιδιο σημειο με το ζιπαρισμενο,με την μονη διαφορα οτι αυτο ανοιγει και παιζει το τραγουδι μεχρι εκει που κατεβηκε.οχι ολοκληρο δλδ... μηπως φταιει το gmail?να δοκιμασουμε σε κανενα αλλο μαιλ? Άνοιξε ένα λογαριασμό mail και πες μας , αλλά μάλλον φταίει το G-mail. Μήπως ξέρεις μέχρι πόσο μέγεθος mail μπορεί να δεχτεί; Μήπως το όριο του είναι τα 2,64Mb ανά μήνυμα; Μπορείς να ανοίξης ένα λογαριασμό στο yahoo.com , να δηλώσεις ότι μένεις στην Αμερική και να έχεις mail έως 10 Mb ανά μηνυμα. Εναλακτικά μπορούν οι φίλοι σου να ανεβάζουν τα mp3 σε site πχ Megaupload και να τα πέρνεις από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. January 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 bazelas@hotmail.com δεν νομιζω να εχει τετοιο οριο γιατι πολλοι στελνουν αρχεια πχ mp3 στο gmail. θα κανω αυτον τον λαγαριασμο στο yahoo να δουμε. οκ. για το Megaupload αλλα να δουμε αν σιγουρα φταει το gmail. αν μπορει καποιος ας στειλει κατι στο παραπανω μαιλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. January 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 παιδια εκανα scan με to winfixer 2005 και μου εβγαλε 1041 σφαλματα περιπου,και πολυ σοβαρα,που νομιζω οτι αυτα προκαλουν το προβλημα μου καθως και αλλα προβληματα με to pc. αλλα πρεπει να κανεις register για να τα διορθωσεις και να πληρωσεις ενα ποσο.υπαρχει περιπτωση να το βρουμε σπασμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 mhn ta petas etsi oma ayta vre koritsi mou. exeis pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts