Michelle Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Ας ελπίσω το πρώτο μιας και συνήθως αυτοί οι άνθρωποι τα χρειάζονται περισσότερο... :/ Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Ας μην ξεχναμε οτι μιλαμε για υποσχεσεις πολιτικων. Οποτε βαλε και ενα φερμουαρ στην τσεπη σου μην βρεθεις και χαμενος ! Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Ας μην ξεχναμε οτι μιλαμε για υποσχεσεις πολιτικων. Οποτε βαλε και ενα φερμουαρ στην τσεπη σου μην βρεθεις και χαμενος ! Καλή Πρωτοχρονιά. Η διανομή έχει ήδη γίνει σε αρκετούς νομούς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 kali xronia se oloys!mipos xerete apo poy mporoyme na mathoyme pia paidia tha paroyn h/y? Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Καλη χρονια!Ειμαι και εγω ενας απο αυτους που λογικα εφοσον ισχυσει το μετρο θα παρουν υπολογιστη...Σημερα ανακαλυψα αυτο το thread, οποτε εχω να σας πω οτι οι Η/Υ θα ειναι αυτοι των Ολυμπιακων Αγωνων.Οπως ολοι γνωριζετε ειχαν αγοραστει τελευταιας τεχνολογιας μηχανηματα, οποτε δεν νομιζω να ειναι στα 1.6 ghz που ειχε πει καποιος φιλος πριν λιγες μερες..Επισης δεν γνωριζω αν θα ισχυσει μονο για τους προηγουμενους αριστουχους(δηλαδη αυτους που πηγαίνουν τωρα στην 1η λυκειου,3η γυμνασιου και 2α γυμνασιου) ή συνεχεια απο εδω και περα, πραγμα που μου φαινεται δυσκολο γιατι το κοστος θα ειναι τεραστιο...Ειχα δει στις ειδησεις οτι ηδη εδωσαν τους πρωτους Η/Υ, αλλά εμας δεν μας ενημερωσαν ακομα καν.Φιλε aorate, αν και δεν καταλαβα καλα την ερωτηση σου, θα παρουν υπολογιστη οσοι βγηκαν πρωτοι στην περσινη 1η,2α και 3η γυμνασιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Καλη χρονια!Ειμαι και εγω ενας απο αυτους που λογικα εφοσον ισχυσει το μετρο θα παρουν υπολογιστη...Σημερα ανακαλυψα αυτο το thread, οποτε εχω να σας πω οτι οι Η/Υ θα ειναι αυτοι των Ολυμπιακων Αγωνων.Οπως ολοι γνωριζεται ειχαν αγοραστει τελευταιας τεχνολογιας μηχανηματα, οποτε δεν νομιζω να ειναι στα 1.6 ghz που ειχε πει καποιος φιλος πριν λιγες μερες..Επισης δεν γνωριζω αν θα ισχυσει μονο για τους προηγουμενους αριστουχους(δηλαδη αυτους που πηγαίνουν τωρα στην 1η λυκειου,3η γυμνασιου και 2α γυμνασιου) ή συνεχεια απο εδω και περα, πραγμα που μου φαινεται δυσκολο γιατι το κοστος θα ειναι τεραστιο...Ειχα δει στις ειδησεις οτι ηδη εδωσαν τους πρωτους Η/Υ, αλλά εμας δεν μας ενημερωσαν ακομα καν.Φιλε aorate, αν και δεν καταλαβα καλα την ερωτηση σου, θα παρουν υπολογιστη οσοι βγηκαν πρωτοι στην περσινη 1η,2α και 3η γυμνασιου. Στην Αθήνα δώσαν,καθώς και σε κάποιους άλλους νομούς.Άντε να τον δώσουν στην αδερφή μου να γουστάρω. :cool: :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 paidia exo ena gnosto poy paei 1η λυκειου kai sto gymnasio toy eixe bgei kai tis 3 xronies protos!aytos tha parei h/y? Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 λογικα ναι...καλα και αυτοι,γιατι δεν βαζουν καμια λιστα στο ιντερνετ να ξερουν και οι αλλοι τι γινετε???αχ ρε ελλαδα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 λογικα ναι...καλα και αυτοι,γιατι δεν βαζουν καμια λιστα στο ιντερνετ να ξερουν και οι αλλοι τι γινετε???αχ ρε ελλαδα!! Στο ιντερνετ δεν εχουν βγαλει καν ανακοινωση στο site του υπουργειου παιδειας!Πολλα θελουμε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 ναι παααρα πολλα τι να σου πω :p..2 ωρες δουλεια ειναι..σιγα το πραμα..!λες και θα παθουν τιποτα αν παρουν εναν ανεργο να παρει κανενα φραγκο γραφοντας απλα τα ονοματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Καλη χρονια!Ειμαι και εγω ενας απο αυτους που λογικα εφοσον ισχυσει το μετρο θα παρουν υπολογιστη...Σημερα ανακαλυψα αυτο το thread, οποτε εχω να σας πω οτι οι Η/Υ θα ειναι αυτοι των Ολυμπιακων Αγωνων.Οπως ολοι γνωριζεται ειχαν αγοραστει τελευταιας τεχνολογιας μηχανηματα, οποτε δεν νομιζω να ειναι στα 1.6 ghz που ειχε πει καποιος φιλος πριν λιγες μερες... εαν ειναι αυτοι που λες τοτε τα μηχανηματα ειναι μαρκας Dell GX240, Pentium 4 2.2/2.4/2.6GHZ - 256DDR Ram , CD-ROM, Onboard Lan/VGA Intel/ USB2.0 Και 17" Dell Monitor ολα σε μαυρο χρωμα σε desktop μορφη. μερικα specs εδω http://www.pcworld.com/reviews/article/0,aid,80303,00.asp Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 εαν ειναι αυτοι που λες τοτε τα μηχανηματα ειναι μαρκας Dell GX240, Pentium 4 2.2/2.4/2.6GHZ - 256DDR Ram , CD-ROM, Onboard Lan/VGA Intel/ USB2.0 Και 17" Dell Monitor ολα σε μαυρο χρωμα σε desktop μορφη. μερικα specs εδω http://www.pcworld.com/reviews/article/0,aid,80303,00.asp Στο μηνυμα μου εγραψα ''οπως ολοι γνωριζεται'',αντι για γνωριζετε.Ταχυτητα βλεπετε:p Ετσι ειχα ακουσει τουλαχιστον, αλλά δεν ξερω αν ειναι οντως οι συγκεκριμενοι υπολογιστες..Θα δειξει σε λιγο καιρο φανταζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 kanena neo exoyme?mipos kamia lista me toys mathites? Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 kanena neo exoyme?mipos kamia lista me toys mathites? Τιποτα..Εμας ουτε καν μας ενημερωσαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbird Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Δεν θέλω να γίνω κακός αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση ο πραγματικά καλύτερος και ο "φτωχός" είναι αυτοί που αποκλείεται να πάρει υπολογιστή. Εφ' όσον ο καθηγητής είναι "Ελληνας" οπότε έχει και την Ελληνική νοοτροπία αποκλείετε να δώσει τον υπολογιστη στον πραγματικά καλύτερο μαθητή, αφού στην ουσία αυτός διαλέγει ποιος θα είναι ο καλύτερος. Να σας πω ένα παράδειγμα. Όταν ήμουν στο γυμνάσιο είχα ένα συμμαθητή ο οποίος ήταν γιος του διευθυντή... Αυτό το παιδί όλες τις χρονιές του γυμνασίου ήταν σημμαιοφόρος στις εξετάσεις. Στο λύκειο χαθήκαμε γιατι πήγα σε ένα άλλο σχολείο. Πρόσφατα έχω συναντήσει πολλούς από το παλιό μου σχολείο και παρατήρησα το εξής. Ότι πάρα πολλοί μαθητές που οι καθηγητές τους είχαν "του κλότσου και του μπάτσου" έχουν περάσει σε πάρα πολύ καλές σχολές και πολλά "σαϊνια" πουθενά η σε σχολές τις πλάκας... Ο δε σημαιοφόρος μας δεν πέρασε πουθενά ενώ δεν διατίθετε από ότι ξέρω να ξαναδώσει... Για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανένα παιδί που πήρε υπολογιστη, απλώς αναφέρω τι γίνετε στα περισσότερα σχολεία... Επίσης να αναφέρω ότι και εγώ ήμουν αποτα παιδία "του κλότσου και του μπάτσου" Για παράδειγμα 3η γυμνασίου είχα 12,2 κ 2α λυκείου 13. Τώρα πέρασα Οργανωση και Διοίκηση επιχειρήσεων Μακεδονίας με 17400 μόρια ενώ πέρσυ είχα μπει στην εθνική ομάδα πληρόφορικής΄και πρόπερσυ και την χρονιά της 3ης γυμνασίου είχα φτάσει στον τελικο της Μαθηματικής Εταιρίας αλλά φαίνετε οτί αυτα κανενας καθηγητής μου δεν τα έβλεπε...:O Παράθεση http://www.estudents.gr/images/links/8831.JPG Το Νο1 φοιτητικό site!! Πωλείτε JC777 καινούριο για Θεσσαλονίκη 147€: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217191 Πληροφορίες για JC777 εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=215460 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Επίσης να αναφέρω ότι και εγώ ήμουν αποτα παιδία "του κλότσου και του μπάτσου" Για παράδειγμα 3η γυμνασίου είχα 12,2 κ 2α λυκείου 13. Τώρα πέρασα Οργανωση και Διοίκηση επιχειρήσεων Μακεδονίας με 17400 μόρια ενώ πέρσυ είχα μπει στην εθνική ομάδα πληρόφορικής΄και πρόπερσυ και την χρονιά της 3ης γυμνασίου είχα φτάσει στον τελικο της Μαθηματικής Εταιρίας αλλά φαίνετε οτί αυτα κανενας καθηγητής μου δεν τα έβλεπε...:O Καλά μας τωρα μας δουλευεις? θες να μας πεις οτι στην 3η Γυμνασίου ήσουν μαθητής για "18-20" και έβγαλες την τάξη με.....12,2???? Και φταίνε οι καθηγητές σου γι αυτό? Εσύ έγραφες δηλαδή στα διαγωνίσματα πάνω απο 18, συμμετείχες προφορικά, και αυτοί σου έβαζαν κάτω απο τη βάση? :rolleyes: :lol: Ή μήπως περίμενες οι καθηγητές σου να σε κρίνουν αναδρομικά για το μέλλον, να επικαλεστουν κανένα πνευμα και προβλέψουν οτι μετα απο 3 χρόνια θα αποφάσιζες ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ και να μπεις και στην εθνική πληροφορικής???? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbird Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Καλά μας τωρα μας δουλευεις? θες να μας πεις οτι στην 3η Γυμνασίου ήσουν μαθητής για "18-20" και έβγαλες την τάξη με.....12,2???? Και φταίνε οι καθηγητές σου γι αυτό? Εσύ έγραφες δηλαδή στα διαγωνίσματα πάνω απο 18, συμμετείχες προφορικά, και αυτοί σου έβαζαν κάτω απο τη βάση? :rolleyes: :lol: Ή μήπως περίμενες οι καθηγητές σου να σε κρίνουν αναδρομικά για το μέλλον, να επικαλεστουν κανένα πνευμα και προβλέψουν οτι μετα απο 3 χρόνια θα αποφάσιζες ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ και να μπεις και στην εθνική πληροφορικής???? :blink:Φίλε ωραία τα λες αλλά να ξες πως αν δεν υπάρχει υποστήριξη από τους καθηγητές είναι δύσκολο να πάει ένας μαθητής μπροστά, όπως και το αντίθετο. Μπορώ να σου αναφέρω άπειρες περιπτώσεις όπου η εγώ η κάποιος φίλος δεν ειχε την ανάλογη υποστήριξη. Και το θέμα είναι ότι όταν μπήκα στην ομάδα βγήκαν όλοι οι καθηγητές μου στην βράβευση και άρχισαν να φονάζουν ότι πάντα ήξεραν ότι θα πάω μπροστά και ότι χάρη σ' αυτούς μπήκα... Και σου κάνω μια ερώτηση, αφου ήξεραν ότι έχω δυνατότητες γιατί δεν με βοήθησαν ώστε αυτο να το πετύχω στην 3η γυμνασίου. Γιατί πάντα οι καλύτεροι μαθητές είναι συγγενείς κάποιου καθηγητή; Όλα αυτά τυχαία είναι; Στην τρίτη λυκέιου είχα έναν φίλο που ήταν συγγενής με έναν καθηγητή και στα ενδοσχολικά μου έδινε τα θέματα μια μέρα πιο πριν με την προϋποθεση να μην το πω σε κανέναν!!! Σε ένα άλλο σχολείο έχω μάθει ότι είχαν φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα χαντμπολ η βολλεϋ με αποτέλεσμα να είναι σίγουροι για το σχολικό πρωτάθλημα (=10% πάνω στις πανελλήνιες). Λοιπόν σε αυτήν την ομάδα είχαν μπει άτομα συγγενεις καθηγητών που απλώς καθόντουσαν στο παγκο και οι καλοί έπαιζαν!!! Για τον ίδιο λόγο λοιπόν είναι πολύ εύκολο να βγάλουν έναν μαθητή καλύτερο από τον άλλον προκείμένου να πάρει το pc, να γίνει σημαιοφόρος κτλ. Έτσι κι αλλιώς κανείς δεν τους ελέγχει και ότι και να κάνουν αφού έχουν μπει στο δημόσιο δεν γίνετε να τους διώξουν...:cool: Και κατα την γνώμη μου αυτό γίνετε στα περισσότερα σχολεία και όχι σε όλα. Υπάρχουν και σχολεία που φημίζονται για την ποιότητα της εκπαίδευσης τους ευτυχώς...:) Παράθεση http://www.estudents.gr/images/links/8831.JPG Το Νο1 φοιτητικό site!! Πωλείτε JC777 καινούριο για Θεσσαλονίκη 147€: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217191 Πληροφορίες για JC777 εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=215460 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Επίσης να αναφέρω ότι και εγώ ήμουν αποτα παιδία "του κλότσου και του μπάτσου" Για παράδειγμα 3η γυμνασίου είχα 12,2 κ 2α λυκείου 13. Τώρα πέρασα Οργανωση και Διοίκηση επιχειρήσεων Μακεδονίας με 17400 μόρια ενώ πέρσυ είχα μπει στην εθνική ομάδα πληρόφορικής΄και πρόπερσυ και την χρονιά της 3ης γυμνασίου είχα φτάσει στον τελικο της Μαθηματικής Εταιρίας αλλά φαίνετε οτί αυτα κανενας καθηγητής μου δεν τα έβλεπε...:O Κοινώς δεν άνοιγες βιβλίο μέχρι την 3η Λυκείου; (μην το πάρεις στραβά, πολύς κόσμος λειτουργεί έτσι. Απλά να μας λες ότι από την μία πλευρά ήσουν ανέκαθεν καλός μαθητής, και από την άλλη έβγαλες όλες τις χρονίες πλην της τρίτης λυκείου με 12-13 δεν μου κάθεται πολύ καλά...). Δεν λέω, πρέπει να συνεισφέρουν και οι καθηγητές στην πορεία ενός μαθητή μέσα από το Γυμνάσιο και το Λύκειο...αλλά για ποιό λόγο ο καθηγητής να κάτσει να "ασχοληθεί" με μαθητές οι οποίοι απλά δεν φαίνεται να νοιάζονται; Προσωπικά έχω δει καθηγητές στο λύκειό μου να προσπαθούν να φέρουν στον "ίσιο δρόμο" μαθητές που δεν ασχολούνταν με τα μαθήματα, και απλά έχαναν την ώρα τους... Τώρα στο θέμα μας. Δεν αντιλέγω ότι "ρουσφέτια" γίνονται στα σχολεία και ιδιαίτερα στα δημόσια...Αλλά το να λέμε ότι στην πλειοψηφία των σχολείων πρώτος μαθητής βγαίνει ο γιός του Γυμνασιάρχη είναι λίγο "τραβηγμένο", δεν νομίζεις; Πάντως συμφωνώ ότι το μέτρο είνια λάθος σαν σύλληψη. Δεν έχει πάντα νόημα να παίρνει το PC o "πιο καλός ο μαθητής" αφού κάλιστα μπορεί να έχει ήδη υπολογιστή σπίτι του. Από την άλλη δεν θα είχε νόημα να το παίρνει ο μαθητής με το χαμηλότερο εισόδημα γιατί αρκετές φορές αυτοί που δηλώνουν χαμηλά εισοδήματα έχουν τελικά πολύ μεγαλύτερα... Εγώ αυτό που θα έκανα ήταν να έπαιρνα ένα PC σε κάθε μαθητή, αλλά βλέπεις δεν υπάρχουν τα λεφτά... Μακάρι να υλοποιηθεί γρήγορα το project 100 dollar laptop του ΜΙΤ για να μην έχουμε στο μέλλον τέτοια διλλήματα. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Και σου κάνω μια ερώτηση, αφου ήξεραν ότι έχω δυνατότητες γιατί δεν με βοήθησαν ώστε αυτο να το πετύχω στην 3η γυμνασίου. Γιατί ενώ είχες δυνατότητες, ήσουν τεμπέλης. Δεν διάβαζες και έβγαλες 12.5. Απλά είναι τα πράγματα. Δεν υπάρχει δάσκαλος που να μπορεί να ανοίξει το κεφάλι σου να στα βάλει μέσα. Και δεν υπάρχει περίπτωση ΚΑΙ οι 9 καθηγητές που είχες στην 3η Γυμνασίου να συνωμότησαν εναντίων σου και αντί για....18 να έβγαλες μέσο όρο 12.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbird Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Κοινώς δεν άνοιγες βιβλίο μέχρι την 3η Λυκείου; (μην το πάρεις στραβά, πολύς κόσμος λειτουργεί έτσι. Απλά να μας λες ότι από την μία πλευρά ήσουν ανέκαθεν καλός μαθητής, και από την άλλη έβγαλες όλες τις χρονίες πλην της τρίτης λυκείου με 12-13 δεν μου κάθεται πολύ καλά...). Γιατί ενώ είχες δυνατότητες, ήσουν τεμπέλης. Δεν διάβαζες και έβγαλες 12.5. Απλά είναι τα πράγματα Και δεν υπάρχει περίπτωση ΚΑΙ οι 9 καθηγητές που είχες στην 3η Γυμνασίου να συνωμότησαν εναντίων σου και αντί για....18 να έβγαλες μέσο όρο 12.5.Ναι ρε παιδιά δεν ειπα εγω ότι διάβαζα σαν τρελός, ήμουν εντάξει σε όλα και τελικά μου έβαλαν 12,5. Δεν καταλαβαίνετε τι λέω...Δεν λέω, πρέπει να συνεισφέρουν και οι καθηγητές στην πορεία ενός μαθητή μέσα από το Γυμνάσιο και το Λύκειο...αλλά για ποιό λόγο ο καθηγητής να κάτσει να "ασχοληθεί" με μαθητές οι οποίοι απλά δεν φαίνεται να νοιάζονται; Προσωπικά έχω δει καθηγητές στο λύκειό μου να προσπαθούν να φέρουν στον "ίσιο δρόμο" μαθητές που δεν ασχολούνταν με τα μαθήματα, και απλά έχαναν την ώρα τους...Οκ δίκιο έχεις αλλα σκέψου ότι ένας μάθητης στους 20 να μπει στον ίσιο δρόμο θα είναι μεγάλυ επιτυχία. Ούτος η άλλως αυτή είναι η δουλειά του καθηγητή... Όσο και να ακούγετε περίεργο αυτή η δουλειά του θα βγάλει τους νέους πολίτες και την νέα κοινωνία της χώρας μας... Καταλαβαίνεις λοιπόν πως αν όλοι πουν "οι μαθητές μου δεν νοιάζονται, προσπάθησα να τους φέρω στον ίσιο δρόμο και δεν τα κατάφερα" θα είναι τρομερό πλήγμα! Στο κάτω κάτω αν δεν μπορείς να αντέξεις την πίεση της δουλειάς σου ρε φίλε ας μην γινόσουν καθηγητής...Δεν υπάρχει δάσκαλος που να μπορεί να ανοίξει το κεφάλι σου να στα βάλει μέσα.Φίλε κάνεις μεγάλο λάθος, στα 3 σχολεία και στα 2 φροντιστήρια που άλλαξα υπήρχαν καθηγητές (μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού) οι οποίοι πραγματικά φτύναν αίμα για να μας μάθουν 5 πράγματα. Μια περίπτωση να σου αναφέρω μόνο που ένας καθηγητής μας έδωσε το τηλ. του και είπε να τον παίρνουμε ακόμα και στις 4 η ώρα το βράδυ αν έχουμε απορία, μας έκανε επιπλέον μαθήματα (μερικές φορές και τα Σάββατα) χωρίς να πληρώνετε και επίσης προκειμένου να ρθουμε στα επιπλέον μαθήματα μας έπαιρνε πίτσες με δικά του λεφτά! Και επειδή ξέρω τι σκέφτηκες ότι θα τον έιχα στο φροντιστήριο, σε πληροφορώ ότι αυτός ο καθηγητής ήταν στο σχολείο μου στην δευτέρα λυκείου! (αν λέω ψέματα να πέσει το Myphone:cry: )... Έτσι πρέπει ναναι οι καθηγητές πρέπει να αισθάνονται ευθύνη κάτι το οποίο δυστηχώς δεν γίνετε!Πάντως συμφωνώ ότι το μέτρο είνια λάθος σαν σύλληψη. Δεν έχει πάντα νόημα να παίρνει το PC o "πιο καλός ο μαθητής" αφού κάλιστα μπορεί να έχει ήδη υπολογιστή σπίτι του. Από την άλλη δεν θα είχε νόημα να το παίρνει ο μαθητής με το χαμηλότερο εισόδημα γιατί αρκετές φορές αυτοί που δηλώνουν χαμηλά εισοδήματα έχουν τελικά πολύ μεγαλύτερα...Σωστός!Τώρα στο θέμα μας. Δεν αντιλέγω ότι "ρουσφέτια" γίνονται στα σχολεία και ιδιαίτερα στα δημόσια...Αλλά το να λέμε ότι στην πλειοψηφία των σχολείων πρώτος μαθητής βγαίνει ο γιός του Γυμνασιάρχη είναι λίγο "τραβηγμένο", δεν νομίζεις; Εγώ αυτό που θα έκανα ήταν να έπαιρνα ένα PC σε κάθε μαθητή, αλλά βλέπεις δεν υπάρχουν τα λεφτά... Μακάρι να υλοποιηθεί γρήγορα το project 100 dollar laptop του ΜΙΤ για να μην έχουμε στο μέλλον τέτοια διλλήματα.Δεν είναι μόνο ο γιος του διευθυντή αλλά πολλοί παράγοντες που κάποιο παιδί μπορεί να αδικηθεί. Το πιο απλό να σου πώ ότι μπορεί κάποιο παιδί να αδικηθεί μόνο και μόνο επειδή ένα άλλο έχει λίγο καλύτερες σχέσεις με τους καθηγητές του. Πες για παράδειγμα ότι οι δύο καλύτεροι μαθητές σε μια 3η γυμνασίου έχουν αντικειμενική βαθμολογία (και όταν λέω αντικειμενική εννοώ να πάρεις ότι εχει γράψει και ότι έχει πει ένα παιδι και να τα βάλεις σε έναν pc και μέσω ενός τέλειου αλγόριθμου να βγει το αποτέλεσμα) 19,3 ο πρώτος και 19 ο δεύτερος. Επειδή ο δεύτερος όμως έχει λιγο καλύτερες σχέσεις με κάποιους καθηγητές και επειδη οι καθηγητές δεν είναι υπολογιστές αλλά απλοί άνθρωποι παίρνει ο δεύτερος 19,4... Στην Γερμανία στις εξετάσεις (ενδοσχολικές, πανελήνιες δεν υπάρχουν) κρύβουν το όνομα του μαθητή για να το εξετάσει ο καθηγητής... Εγω λοιπόν θα έδινα στους 5 πρώτους υπολογιστή και όχι σε όλους (εφ'οσον δυστηχώς το σύστημα δεν αλλάζει) για να επιβραβευτούν οι καλύτεροι (που σίγουρα μέσα σε αυτούς θα υπάρχει και ο καλύτερος) και να προσπαθήσουν και οι μέτριοι!:O Παράθεση http://www.estudents.gr/images/links/8831.JPG Το Νο1 φοιτητικό site!! Πωλείτε JC777 καινούριο για Θεσσαλονίκη 147€: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217191 Πληροφορίες για JC777 εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=215460 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Φίλε κάνεις μεγάλο λάθος, στα 3 σχολεία και στα 2 φροντιστήρια που άλλαξα υπήρχαν καθηγητές (μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού) οι οποίοι πραγματικά φτύναν αίμα για να μας μάθουν 5 πράγματα. Μια περίπτωση να σου αναφέρω μόνο που ένας καθηγητής μας έδωσε το τηλ. του και είπε να τον παίρνουμε ακόμα και στις 4 η ώρα το βράδυ αν έχουμε απορία, μας έκανε επιπλέον μαθήματα (μερικές φορές και τα Σάββατα) χωρίς να πληρώνετε και επίσης προκειμένου να ρθουμε στα επιπλέον μαθήματα μας έπαιρνε πίτσες με δικά του λεφτά! Και επειδή ξέρω τι σκέφτηκες ότι θα τον έιχα στο φροντιστήριο, σε πληροφορώ ότι αυτός ο καθηγητής ήταν στο σχολείο μου στην δευτέρα λυκείου! (αν λέω ψέματα να πέσει το Myphone )... Έτσι πρέπει ναναι οι καθηγητές πρέπει να αισθάνονται ευθύνη κάτι το οποίο δυστηχώς δεν γίνετε! Είχα και εγώ τέτοιους καθηγητές. Και αυτοί οι καθηγητές όντως προσπαθούσαν να αλλάξουν τους μαθητές που αναφέρεις, αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα...άμα κάποιος ΔΕΝ θέλει να διαβάσει, απλά ΔΕΝ διαβάζει...ειδικά στην ηλικία του Λυκείου όπου αρχίζει και επικρατεί και το εφηβικό "ταμπεραμέντο". Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Γμτ! Εγώ βγήκα πρώτος στην 1η και τη 2α Γυμνασίου, και έχασα την πρωτιά για 0,1 στην 3η!:( Γιατί δεν τα λες πιο νωρίς ρε Κωστάκη? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Το 2010-11 είχε ακουστεί κάτι για netbooks.Τελικά τα πήραν?? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Πλάκα μας κάνεις έτσι; Έχεις ξεθάψει θέματα μιας δεκαετίας πίσω για να απαντήσεις πιο email χρησιμοποιείς και αν κοιμάσαι τα μεσημέρια και τώρα ενδιαφέρεσαι να μάθεις και αν παραλάβανε τα laptops οι μαθητές του Γυμνασίου το 2005; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Πλάκα μας κάνεις έτσι; Έχεις ξεθάψει θέματα μιας δεκαετίας πίσω για να απαντήσεις πιο email χρησιμοποιείς και αν κοιμάσαι τα μεσημέρια και τώρα ενδιαφέρεσαι να μάθεις και αν παραλάβανε τα laptops οι μαθητές του Γυμνασίου το 2005; Αναφέρθηκα στο 2010-12.Επίσης αν δεν θες να απαντήσεις μην απαντάς, είναι απλά τα πράγματα.Πάντα φιλικά χωρίς διάθεση για τσακωμούς.:) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts