peka Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 I am in too... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. December 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Να σημειώσω πως στην λίστα μπήκαν και άλλα τρία άτομα: Peka Enema Meraklis56 Μένουν μόνο 2 μέρες! Όσοι δεν το κάνατε ήδη, δηλώστε συμμετοχή!! :) Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Γιατί τόσοι λίγοι?!!! Έστειλα και γω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. December 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Γιατί τόσοι λίγοι?!!! Έστειλα και γω! Δεν είναι μόνο αυτοί που βλέπεις στο πιο πάνω μου post, είναι και αυτοί που έχω βάλει στην πρώτη σελίδα. Είμαστε κάπως λίγοι γιατί μάλλον άργησα να το ξεκινήσω... :confused: Προστέθηκε και ο meres :) Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 εμενα με εχεισ προσ8εσει η χα8ηκε το πμ μου στο δρομο? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 ελπίζω το δώρο μου να είναι προς γυναίκα. Γιατι απο άντρα σε άντρα Δεν λέει,απλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. December 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Ο πρώτη κλήρωση έγινε με επιτυχία! :) Όλα τα δώρα στάλθηκαν επιτυχώς, αν δηλώσατε συμμετοχή και δεν λάβατε δώρο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με PM, για περίπτωση που έγινε κάποιο λάθος. Επίσης, όποιος ενδιαφέρεται να λάβει το πρόγραμμα με το οποίο έγινε η μοιρασιά (καθώς και τον πηγαίο κώδικα σε Visual Basic) μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου με PM. Freak_of_nature, το δώρο σου στάλθηκε μια χαρά, μην ανυσηχείς.. :happy: Τώρα βέβαια, θα μου πείτε, υπάρχει και δεύτερη κλήρωση;; Να, υπάρχει. :w00t: Η συνέχεια επί.. του θρεντ σε λίγη ώρα. :) ;) Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 εμενα μου ηρθε το δωρακι παντως! απο τον meres αν θυμαμαι καλα! καλα χριστουγεννα λοιπον!! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 to doraki moy stal8hke ston peka....elpizo na tou arese :) ego phra apo ton Enema, μαζί με ευχές και ένα Qtek 9000! mersiiiiiiiiiii Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 το δικο μου ποιος το πηρε?? angelina μηπως το πηρες εσυ?? :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 εγώ δεν ξέρω ποιος το πήρε αλλά πήρα της angelina :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Εγω κερδισα ενα κοτοπουλακι απο τον bomber21. Θα το εκτιμησει ιδιαιτερα η γατα μου που της εχει δημιουργηθει ψυχολογικο προβλημα απο τοτε που δεν καταφερε να πιασει το περιστερι που ειχαμε στο σπιτι γιατι ηταν χτυπημενο (ορμαει και στην τηλεοραση αμα δει πουλερικο) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Εγώ πήρα από την yakinthi ένα τεράστιο πλαστικό παπάκι για το μπάνιο :p Ευχαριστώ yakinthi :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Εγω πήρα την κούκλα του Σάκη Ρουβά απο τον IVIetaCreatoR :) Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 καλά κανείς δεν πήρε το δωράκι μου? εχεί καλή φωτογραφία και ένα αστείο χριστουγεννιάτικο mp3 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 JustMe thx για την Μ6 ελπίζω να είναι καινούρια ε , δεν διευκρινίζεται στο pm:ninja: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peka Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Εγω ευχαριστω την freak για το υπεροχο δωρο!!! Ευχομαι χρονια πολλα και του χρονου με υγεια...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 mersiiiii epishs epishs...kai na ton taizeis eEee? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 peka, efharistw poli gia to doro sou. To diko mou pou pige? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 JustMe thx για την Μ6 ελπίζω να είναι καινούρια ε , δεν διευκρινίζεται στο pm:ninja: Βασικα είναι μια μπορντώ Μ6 με όλα τα εξτρά και όλα τα καλούδια,ολοκαίνουρια εννοείται (αφού φαντασία είναι,γιατί να την τσιγκουνευτώ?) Περιμένω βόλτα...(το τωρινό σου αμάξι ποιο είναι παρεπιμπτόντως?μην κ έχεις κανα καλύτερο κ την πάθω :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peka Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 mersiiiii epishs epishs...kai na ton taizeis eEee? Θα τον ταϊζω, να εισαι σιγουρη, ωστε να φτασει το δικο μου μποι...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Βασικα είναι μια μπορντώ Μ6 με όλα τα εξτρά και όλα τα καλούδια,ολοκαίνουρια εννοείται (αφού φαντασία είναι,γιατί να την τσιγκουνευτώ?) Περιμένω βόλτα...(το τωρινό σου αμάξι ποιο είναι παρεπιμπτόντως?μην κ έχεις κανα καλύτερο κ την πάθω :p ) Oκ δεκτόν για τη βόλτα θα σου στείλω pm με λεπτομέρειες που θα με βρείς εν ευθέτω χρόνω.:superman: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Eγώ πήρα τα μελομακάρνα από τον Thief! Xρόνια πολλά παιδιά, και του χρόνου, καλή Πρωτοχρονιά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 καλά κανείς δεν πήρε το δωράκι μου? εχεί καλή φωτογραφία και ένα αστείο χριστουγεννιάτικο mp3 :) Εγώ το πήρα! Η φώτο πολύ καλή και το Mp3 έχει γέλιο!! Χρόνια πολλά παιδιά και καλή πρωτοχρονιά!! Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 ΒIllako εγω το πηρα το δωρακι σου!!!!! Δε μπορω να ξεφυγω σε τιποτα απο σενα!!!!!! Ευχαριστω πολυ..... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts