htrul18 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 ωπ τι ειναι αυτο ρε παιδια??? θελω κι εγω αλλα αν και διαβασα δεν καταλαβαινω πως γινεται,στελνουμε αληθινο δωρο???ας πουμε απο τον ταξιδιωτη στην freak???ετσι πρεπει να λεει το mail? Όχι απλά στέλνεις μια φωτο από το δώρο που θέλεις και στο τέλος τα δώρα θα μοιραστούν τυχαία!! Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Aααα θέλω κι εγώ αλλά τι δώρο να στείλω, ηλεκτρονικό να μαι στο κλιμα του forum ή κάτι άλλο;; εχω προβληματιστει τώρα... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Όχι απλά στέλνεις μια φωτο από το δώρο που θέλεις και στο τέλος τα δώρα θα μοιραστούν τυχαία!! φωτο???οχι πραγματικο δωρο??? εστειλα κι εγω Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 1.panagiotispa 2.sei_power 3.nos55 4.JOHN THE GREEK 5.billakos 6.aoratos 7.cookie 8.think_2b 9.htrul 10.s_eveln 11.kinhtomania 12. claimant 13.nagata 14.AndЯew (δεν εδωσε Nickname) 15.katy 16.ταξιδιωτης22 Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Eιδες Βιβη πως μεγαλωσε η λιστα?Αντε περιμενουμε και αλλα δωρακια απο ολους :) Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xai_1512 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 το δικο μου δεν ηρθε? να το ξαναστειλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 ΑΝ ΔΕΝ ελαβες ε μειλ απαντησης και αν δεν βλεπεις το ονομα σου στην λιστα,τοτε ναι,ξαναστειλε. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 1.panagiotispa 2.sei_power 3.nos55 4.JOHN THE GREEK 5.billakos 6.aoratos 7.cookie 8.think_2b 9.htrul 10.s_eveln 11.kinhtomania 12. claimant 13.nagata 14.AndЯew (δεν εδωσε Nickname) 15.katy 16.ταξιδιωτης22 17.xai_1512 18.παναγιωτης π. (δεν εδωσε νικνειμ) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 17.xai_1512 18.παναγιωτης π. (δεν εδωσε νικνειμ) Όντως ο Παναγιώτης Π. είμαι εγώ, ξεχάστηκα και δεν έγραψα το user name Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 η κριση μου φαινεται εππηρεασε και τα εικονικα δωρα.. 18 ατομα φετος συμμετειχαν-ως στιγμης.. τα δωρα θα συγκεντρωνονται στο v.presents@gmail.com εως και τις 31-12-2008 η αποστολη τους θα γινει τις πρωτες μερες του 2009.http://s16.rimg.info/f5142fada1489cf9b28599bd6dd0167b.gif Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 K γω ξεχαστηκα...ειμαι ο AndЯew (δεν εδωσε Nickname).. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Για ποτε λετε τα δωρακια?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Αν οχι αυριο,τα δωρα θα μοιραστουν απο βδομαδα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 ωραια...αντε να δουμε τι θα μας τυχει.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 ξεκινησε η αποστολη των δωρων. καλη χρονια! δυστυχως πολλα μειλ γυρισαν πισω χωρις να τα παραλαβει καποιος. οποιος δεν εχει λαβει μειλ με δωρακι, ας μου το πει για να του το δωσω μεσω πμ. επισης ο htrull ελαβε κατα λαθος 2 δωρακια:p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 απο armos80 κερδισα ενα smart fortwo 84ps...!!! ευχαριστω καλη χρονια! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xai_1512 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 εγω κερδισα ενα ταξιδακι στις Μπαχαμες...:D:D:D υπεροχο Nos55 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 εγω κερδισα ενα ταξιδακι στις Μπαχαμες...:D:D:D υπεροχο Nos55 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! αυτο κατα λαθος το ελαβε και ο htrul.παρακαλειται λοιπον να το αγνοησει και να θεωρησει δωρο του μονο το αλλο... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 από τον ÃndЯew ενα Mini CooperS ευχαριστώ παιδιά ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Claimant Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Εγώ δε το έλαβα ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 poio einai to mail soy? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Oυτε εγω ελαβα δωρακι :( Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 ενα παιδι δεν γινεται να λαβει δωρακι,λογω του αριθμου συμμετοχων(μονος) nagata αν αυτος εισαι εσυ,σου δινω εγω εικονικο δωρακι αχμ...ενα λαπτοπακι καλο ειναι? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Ένα αμάξι θα το προτιμούσα (συγκεκριμένα mitsubishi evo x ) Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Εμενα μια lamporgini δν θα με χαλουσε( και με ferrari βολευομαι). Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts