MAX POWER Δημ. December 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Σε αφήσαμε να το ανακαλύψεις μόνος σου :p Αλλά το Amsterdam είναι πιο όμορφο από τη Βενετία! Αν έχεις βγάλει φωτογραφίες με το μέρος χιονισμένο,στείλε μου pm plz,θα θέλα πολύ να το δω και έτσι:love: Χμμ δυστηχώς δεν το ειχε στρώσει στα κεντρικα σημεια ...αλλα μπορεις να δεις μερικες φωτο εδώ http://bluelaguna94.myphotoalbum.com/view_album.php?set_albumName=album12 ΥΓ Εγώ ειμαι ο άλλος οχι ο μαυρος :rolleyes: Παράθεση Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 αχ ρε Μαξ τι μου θυμησες τωρα. Teaser - Ολα τα λεφτα :P ακομα δυο ευρω την κανατα Heineken το εχουν; Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 red light district??? εκεί μπορείς να βρείς καθώς και να κάνεις τα πάντα στην κυριολεξία. όποιος έχει πάει,καταλαβαίνει τι εννοώ.................:w00t: :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 δε κατάλαβα σε τι φάση είναι ο μάυρος και πως κόλλησες με αυτόν. για πές περισσότερες λεπτομέρειες. που βρήκατε κοινά σημεία??? φαίνεται και μεγάλος σε ηλικία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts