zlaths Δημοσιεύτηκε December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 12, 2005 Καλησπέρα. Λοιπον σκεφτομαι να δημιουργησω ασυρματη συνδεση στο ιντερνετ. Αυτα που εχω ηδη ειναι 1. laptop με προεγκατεστημενο wi-fi :) 2. ADSL MODEM ROUTER USR 9105 :O 3. συνδεση ADSL στο ιντερνετ.... :D Θελω να ρωτησω αν μπορω και αν ναι τι πρεπει να αγορασω για δημιουργησω ασύρματη συνδεση στο ιντερνετ απο το λαπτοπ μου. Μπορω να χρησιμοποιήσω το router που εχω και να αγοράσω κατι επιπρόσθετο ή πρεπει να αγοράσω ένα wireless-router π.χ. USR 9106 . Ευχαριστώ και σας εύχομαι καλές γιορτές ... ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 to usr9105 βγάζει ethernet ? Εαν ναι τότε πέρνεις ένα απλό ΑΡ, εάν όχι, τότε είτε θα πάρεις καινούργιο adsl router είτε θα πάρεις κάποιο wireless adsl router με ενσωματομένο adsl modem. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts