charlie_GR Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (25 Ιούν. 2004 , 00:49) Nai. Apo ena site pou dinei kapoios an kaneis ti heironaktiki ergasia tou na anoikseis 1-2 selides piso. Se periptwsh pou h apanthsh phgene se mena exw na pros8esw oti,oloi den exoun thn anesh tou xronou Kai an 8es mporei kai kamia fora na mhn doun thn apanthsh gia ton X logo.tespa.Keep up the Good Work everybody Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 Den to leo mono gia sena mias kai i idia erotisi iparhei polles fores akomi kai meta to shetiko link. Mporei na min eheis tin anesi hronou alla an kaneis mia anazitisi me to sosto keyword (an to ksereis vevaia) tha to vreis pio grigora ektos an sou apantisei kapoios akariaia. Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. June 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 έλα αρκετά, εδώ είμαστε όλοι να βοηθάμε. ούτε να ειρωνευόμαστε, ούτε να βαριόμαστε να ψάξουμε λίγο. [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 h plaka einai oti eixa kanei anazhthsh....tespa.perasmena 3exasmena.Let's go..... Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 Eheis dikio. To come,to along kai to vandi den vgazoun kanena apotelesma. To telefteo vgazei tin teleftea selida kai ena asheto. Το vandi sta ellinika pali vgazei alla apotelesmata. Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 na zitiso 2 tragoudakia?lipon "kato apo tin ombrella sou th ambo kai tha rotiso etsi apla gia ti zoi sou" kai to allo se mia diafimisi mou diafeugi."se neous kosmous thelo mazi sou na zo.."thx a lot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 1 --> Πέγκη Ζήνα - Μαζί σου(νομίζω) Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 2. Μίκρο - Γέφυρα [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 8a h8ela protaseis gia dynata club trance kommatia ;) Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 sissoko-06-believe(ibiza_mix) Love is gonna save us-mixed By Benny Bennasi Nikola Gala - Swing 2 Harmony DER DRITE RAUM - HALE BOPP Steven King - Heroes Royal Gigolos - California Dreamin Club-Amuka-Appreciate Me-(Peter Rauhofer Mix) Azior - Deep & Inside (Subsphere Remix)(Promo Vinyl) G Pal - Ophra (El Greco Mix) TA PIO POLLA EINAI CLUB ALLA EINAI POWER!!!ELPIZW NA SE ARESOUN!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Παιδιά μήπως εχει κανείς το τραγούδι Ρίκοκο με την Βουγιουκλάκη?? Το email μου!! Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Παιδιά ψάχνω ένα κομμάτι(ροκ)που λέει σε κάποια φάση το χιόνι που λιώσε να ξαναγίνει χιόνι. Θυμάμαι που επαναλαμβάνει πολλές φορές μια μικρή φράση :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Παιδια sorry για το λιγο off topic,αλλα εχει παρατηρησει κανεις τελευταια οτι το καζζαα εχει γεμισει απο bots και δεν μπορουμε να κατεβασουμε?Η ειμαι ο μονος στον οποιο συμβαινει?Βγαινουν δεκαδες αποτελεσματα αλλα ολα απο τους ιδιους χρηστες και δεν κατεβαινει τιποτα απο κανεναν.Τουλαχιστον στα καινουργια τραγουδια :( http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Υπαρχουν bots για το καζαα??? blink::wacko: Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Δεν ξερω αν ειναι σωστος αυτος ο ορος αλλα πρεπει να ειναι υπολογιστες απο τις δισκογραφικές.Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.Thanx http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seras Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 εχει κανενας σας το κοματι ''Μια Φορά'' που το τραγουδαει η Μουτσατσου για να μου το στειλει; το ψαχνω πολυ καιρο. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Ένα καινούργιο ελληνικό που πάει κάπως έτσι "Είμαι καλά και σ' αγαπώ...", ποιός το λέει; Για Χατζηγιάννης μου μοιάζει, αλλά δεν το βρήκα πουθενά στο τελευταίο του CD. :o [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (28 Ιούν. 2004 , 22:29) Ένα καινούργιο ελληνικό που πάει κάπως έτσι "Είμαι καλά και σ' αγαπώ...", ποιός το λέει; Για Χατζηγιάννης μου μοιάζει, αλλά δεν το βρήκα πουθενά στο τελευταίο του CD. :o Έλα Αλέκοοοοοοοοοοοο! Ποιός Χατζηγιάννης; Έχει πολύ μπάσα φωνή για να είναι ο Μιχαλάκης... :lol: Ισαΐας Ματιάμπα λέγεται και είναι ο νικητής του περσινού "Να η ευκαιρία!" :) ;) Πέρα από την πλάκα, έχει πολύ ωραία φωνή και έχει βγάλει όμορφα τραγουδάκια... :) Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seras (28 Ιούν. 2004 , 22:07) εχει κανενας σας το κοματι ''Μια Φορά'' που το τραγουδαει η Μουτσατσου για να μου το στειλει; το ψαχνω πολυ καιρο. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!! 131 λέγουτε περτικαλώ! :lol: Ονοματεπώνυμο και ταχυδρομικό κώδικα παρακαλώ... Ταχυδρομικά τέλη θα πληρώσετε εσείς εκτός κι αν έχετε αυτή τη καινούργια μόδα... Πώς τη λένε ρε γμτ!! :rolleyes: Α ναι! Του βρήκα! Η-μέηλ! :!: Πορτοκαλάδα θέτε;; :lol: Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seras Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 ναι δικιο εχεις ξεχασα το πιο σημαντικο! ειναι makis20@ath.forthnet.gr Ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
extacy Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 ksereikanenas ena tragoudi pou leei "axrhsta rologia pou stamathsan" apo poin einai kai pos legete .Epishs exei kanenas apo 6th element - together ean nai to e mail einai "karlos21021985@yahoo.gr h com ean mporei as to steilei kapoios Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seras (28 Ιούν. 2004 , 22:44) ναι δικιο εχεις ξεχασα το πιο σημαντικο! ειναι makis20@ath.forthnet.gr Ευχαριστω πολυ! Φίλε μου άμα θέλεις μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ... Κοργιαλάς-Μουτσάτσου - Μια φορά :) Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος extacy (28 Ιούν. 2004 , 22:55) ksereikanenas ena tragoudi pou leei "axrhsta rologia pou stamathsan" apo poin einai kai pos legete .Epishs exei kanenas apo 6th element - together ean nai to e mail einai "karlos21021985@yahoo.gr h com ean mporei as to steilei kapoios Domenica - αχρηστα ρολογια σε στιχους Πλιατσικα νομιζω. Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (28 Ιούν. 2004 , 22:35) Έλα Αλέκοοοοοοοοοοοο! Ποιός Χατζηγιάννης; Έχει πολύ μπάσα φωνή για να είναι ο Μιχαλάκης... :lol: Ισαΐας Ματιάμπα λέγεται και είναι ο νικητής του περσινού "Να η ευκαιρία!" :) ;) Πέρα από την πλάκα, έχει πολύ ωραία φωνή και έχει βγάλει όμορφα τραγουδάκια... :) Για δες ο Αιθίοπας, έβγαλε και CD! Ήταν πολύ καλός στο "Να η Ευκαιρία" όντως. Μπράβο του. Thanx Agent M :) [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (28 Ιούν. 2004 , 23:18) Για δες ο Αιθίοπας, έβγαλε και CD! Ήταν πολύ καλός στο "Να η Ευκαιρία" όντως. Μπράβο του. Thanx Agent M :) /http://www.206club.gr/forum/images/smiles/icon_lol.gif/http://www.206club.gr/forum/images/smiles/icon_lol.gif http://www.langkawi.dk/u199.gifhttp://www.langkawi.dk/a1006.gif Καλό!! Για να μη πουλάει αυτός CD είπε να βγάλει και ένα δικό του! :lol: Είμαι καλά και σ' αγαπώ απόψε άνοιξα πανιά κι έχω μαζί μου τον καιρό Είμαι καλά και σ' αγαπώ με την δική σου μυρωδιά τρέχω στους δρόμους τραγουδώ Είμαι καλά, είμαι καλά :) Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts