xerolas Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Γειά σας παιδιά,ξέρετε που μπορώ να βρώ του Γ.Πάριου το τραγούδι "Κι είπα να φύγω.."??Ανήκει στα παλιά του. δεκαετία 60-70.Αν ξέρει κάποιος για το συγκεκριμένο τραγούδι ας ενημερώσει.Thanx!! " Similis simili gaudet" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (22 Μάι. 2004 , 23:16) Ehei kaneis ton imno tou panathinaikou? Βεβαίως! :D PM me. Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος How_U_Doin (22 Μάι. 2004 , 22:13) Ψάχνω ένα τραγούδι που έχω ακούσει μερικές φορές στο ραδιόφωνο. Η μουσική είναι ίδια (ή σχεδόν ίδια) με το Lumidee - Never Leave You (Uh-Ooh, Uh-Ooh), αλλά τραγουδάει κι ένας ακόμα (άρα μάααλλον είναι someone feat. Lumidee ή Lumidee feat. someone), ενώ σε κάποια σημεία του τραγουδιού ακούγεται ένα όργανο που μοιάζει αρκετά με κλαρίνο... Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν με βοηθούσατε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ΥΓ. Εννοείται ότι δεν πρόκειται για το Lumidee feat. Busta Rhymes - Never Leave You (Remix) Tools Feat Iba - Sexy Cherry Einai mesa apo tin kainourgia sillogi Venue ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Yparxei to Mia fora tou Korgiala se agliki ektelesi? to akousa sto radio! ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Ena tragousi pou akousa extes se mia kafeteria kai to exo ksanakousei ali mia fora sto radio Akousteto edo :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 paidia exei kaneis to pappazar apo sol de rio einai kommatara? D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tpelek (23 Μάι. 2004 , 16:10) Ena tragousi pou akousa extes se mia kafeteria kai to exo ksanakousei ali mia fora sto radio Akousteto edo :rolleyes: 'Speedy - Sientelo' :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gfdimopo (23 Μάι. 2004 , 16:57) paidia exei kaneis to pappazar apo sol de rio einai kommatara? Sergio del Rio - Parazaar λέγεται και το έσβησα μόλις το κατέβασα και άκουσα τι βλακεία είναι :p Υπάρχει στο DC++ πάντως. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasosgreece (23 Μάι. 2004 , 15:02) Tools Feat Iba - Sexy Cherry Einai mesa apo tin kainourgia sillogi Venue Ευχαριστώ τα μάλα! :rolleyes: Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina (23 Μάι. 2004 , 17:50) 'Speedy - Sientelo' :) se eyxaristo TOOOOOOSSSOOOOO poli :D Eisai apithani Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Μήπως υπάρχει ο ύμνος του Παναθηναϊκού δια στόματος Πέγκυς Ζήνα όπως τον τραγούδησε στο γλέντι χτες βράδυ; :D :p :p Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Kai bootleg kai moufa diladi? Mallon ohi,extreme hard.. Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Wirelessly posted (:up: Sony Ericsson P900 :up:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Μήπως έχει κανείς το άστα τα μαλλάκια σου ανακατεμένα; Σας ικευτεύω είναι πάρα πολύ ωραίο και ένα από τα αγαπημένα μου. Μου θυμήζει τα παιδικά μου χρόνια στην Ρόδο αν το έχει κάποιος τον θερμο παρακαλώ να μου το δώσει. Ευχαριστώ! Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
extacy Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 kserei kanenas pos legete ena tragoudi pou to refren leei "two minutes left to go.... everybody wants to know..." ena allo leei "even left one day i wanna change its not my roule" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (23 Μάι. 2004 , 23:51) Wirelessly posted (:up: Sony Ericsson P900 :up:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Μήπως έχει κανείς το άστα τα μαλλάκια σου ανακατεμένα; Σας ικευτεύω είναι πάρα πολύ ωραίο και ένα από τα αγαπημένα μου. Μου θυμήζει τα παιδικά μου χρόνια στην Ρόδο αν το έχει κάποιος τον θερμο παρακαλώ να μου το δώσει. Ευχαριστώ! Αχ! Με συγκίνησες βρε! Και μένα τα παιδικά μου χρόνια μου θυμίζει, όταν μου το τραγουδούσε ο μπαμπάκας μου... :o :rolleyes: Το έχω από τον Τόνη Μαρούδα, αν και θα το προτιμούσα από μια χορωδία... Αν το θες, θα το βρεις εδώ. :) :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Wirelessly posted (:up: Sony Ericsson P900 :up:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από Cristina Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (23 Μάι. 2004 , 23:51) Wirelessly posted (:up: Sony Ericsson P900 :up:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Μήπως έχει κανείς το άστα τα μαλλάκια σου ανακατεμένα; Σας ικευτεύω είναι πάρα πολύ ωραίο και ένα από τα αγαπημένα μου. Μου θυμήζει τα παιδικά μου χρόνια στην Ρόδο αν το έχει κάποιος τον θερμο παρακαλώ να μου το δώσει. Ευχαριστώ! Αχ! Με συγκίνησες βρε! Και μένα τα παιδικά μου χρόνια μου θυμίζει, όταν μου το τραγουδούσε ο μπαμπάκας μου... :o :rolleyes: Το έχω από τον Τόνη Μαρούδα, αν και θα το προτιμούσα από μια χορωδία... Αν το θες, θα το βρεις εδώ. :) :happy: Θένκς ρε Χριστίνα είσαι η καλύτερη!! Απλά, η ταινία της Βουγιουκλάκη, οι σκηνές από την Ρόδο, την καλιθέα, το φαλιράκι μόλις το ακούω μου τα θυμίζει όλα αυτά και συγκινούμε γιατί συνέχεια αφήνω την ζωή που έκανα εκεί για να ξεκινήσω μια άλλη σε άλλο τόπο. Σε ευχαριστώ... Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 @Cristina Πήγα στο λίνκ, μετά στο sendit και μου λέει πως δεν βρίσκει το αρχειο! Μπορείς να δεις τι γίνετε; Ευχαριστώ! Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Παιδια χρειάζομαι την βοήθεια σας σε κατι που ψαχνω...Ειναι dance κομματι και λεει σε καποια φαση "let the music fell(ή give) the groove" και αναφερει ολους τους djs της μουσικης σκηνης εναν εναν ονμαστικα...το ξερετε...? Ενδεικτικα αναφερει timo mass,dj tiesto,van dyk,ολους .... http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (24 Μάι. 2004 , 13:17) @Cristina Πήγα στο λίνκ, μετά στο sendit και μου λέει πως δεν βρίσκει το αρχειο! Μπορείς να δεις τι γίνετε; Ευχαριστώ! Το ανέβασα ξανά. Προσπάθησε τώρα. Θα βρεις το νέο link εκεί που βρήκες και το προηγούμενο. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος O Tifosi (24 Μάι. 2004 , 14:32) Παιδια χρειάζομαι την βοήθεια σας σε κατι που ψαχνω...Ειναι dance κομματι και λεει σε καποια φαση "let the music fell(ή give) the groove" και αναφερει ολους τους djs της μουσικης σκηνης εναν εναν ονμαστικα...το ξερετε...? Ενδεικτικα αναφερει timo mass,dj tiesto,van dyk,ολους .... Legetai: Princess Vanessa - Around the decks alla egw sou protinw kalitera kai auto Princess Vanessa - That Records (Main Mix) ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasosgreece (24 Μάι. 2004 , 16:18) Legetai: Princess Vanessa - Around the decks alla egw sou protinw kalitera kai auto Princess Vanessa - That Records (Main Mix) Μπραβο ρε φιλε ειπες την μαγικη λέξη,around the decks,και δεν χρειάζεται καν να το ελεγξω,ξερω οτι εχεις βρει το σωστό... Σε ευχαριστω,εισαι γάτος... :) ;) Θα κατεβάσω και το αλλο... :) http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος O Tifosi (24 Μάι. 2004 , 16:29) Μπραβο ρε φιλε ειπες την μαγικη λέξη,around the decks,και δεν χρειάζεται καν να το ελεγξω,ξερω οτι εχεις βρει το σωστό... Σε ευχαριστω,εισαι γάτος... :) ;) Θα κατεβάσω και το αλλο... :) To allo einai polu kalitero.... ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 Wirelessly posted (:up: Sony Ericsson P900 :up:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από Cristina Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (24 Μάι. 2004 , 13:17) @Cristina Πήγα στο λίνκ, μετά στο sendit και μου λέει πως δεν βρίσκει το αρχειο! Μπορείς να δεις τι γίνετε; Ευχαριστώ! Το ανέβασα ξανά. Προσπάθησε τώρα. Θα βρεις το νέο link εκεί που βρήκες και το προηγούμενο. :) Σε ευχαριστώ πολύ :) Καλό είναι αλλά καμία σχέση με την ταινία δυστυχώς. Θένκς again! Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 ξερει κανεις ενα τραγουδι που λεει "και ομως με τιποτα,με τιποτα,με τιποτα..δε μπορεις,να μου στερησεις το ονειρο"? και ενα ακομα που λεει " καημενη καρδια πως βαστας και δεν λυγιζεις,στον ψευτη ντουνια τοση απονια που αντικριζεις" dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aikaterini Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 το πρωτο ειναι το "δικαιωμα στο ονειρο" του Λακη Παπαδοπουλου (με τα ψηλα ρεβερ) και το δευτερο ειναι το "καρδια μου καημενη" Ελευθερια Αρβανιτακη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts