niknik Δημοσιεύτηκε November 11, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 11, 2003 Ψάχνω εταιρίες που μπορούν να μου εκτυπώσουν έναν αρκετά μεγάλο αριθμό επιφανειών cd. Δυστυχώς μέχρι στιγμής έχω βρει μόνο μια! Ολες αναλαμβάνουν εκτύπωση μόνο σε ετικέτα και όχι κατευθείαν πάνω στην επιφάνεια του cd όπως τα γνήσια. Εχετε κάποια πρόταση - λύση?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2003 φιλε μου υπαρχει μια εδω στην Βοιωτια , θα βρω το τηλεφωνο και θα σου στειλω PM Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 11, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2003 Σε ευχαριστώ πολύ αλλά με ενδιαφέρει να είναι εντός Αττικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. November 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2003 File mou ama psa3eis se e-shops exei syskeues pou ektypwnoun panw sto CD kai den katalabaineis kamia diafora sthn poiothta!!!! Se agglika sites kyriws exoun tis kalyteres times!!! Basika einai ligo akributsika alla exei kai f8hna ta opoia einai e3isou kala apla kanoun gyrw sta 10' na ektypwsoun 1 CDaki!!! Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. November 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2003 Για ποσα κομματια σε ενδιαφερει ? Εχω εκτυπωτη που τυπωνει πανω σε cd. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts