cybersledge Δημοσιεύτηκε November 11, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 11, 2003 Έχω αρκετά μεγάλο πρόβλημα με το laptop μου: Toshiba Satellite 2450-S203 Έχει built-in Wireless LAN, 802.11g, φτιαγμένο από την Atheros. Όταν ήρθε στο κουτί του είχε WinXPhome ΕΛΛΗΝΙΚΑ :eek: :confused: :worry: :'( :blink: :!: και ως φυσικό επακόλουθο, δεν τα άντεξα ούτε 10 λεπτά και τους έκατσα απο πάνω αγγλικά XP pro.. Αφού πέρασα από πάνω και τους drivers, δούλεψαν όλα εκτός από την WLAN karta.. Το πρόβλημα έιναι οτι δεν εμφανίζεται καν στα devices στο my computer, και οταν κανω manual setup απο το αρχειο του οδηγού, δεν εμφανίζεται τίποτα στη λίστα για εγκατάσταση.. Χελπ! Ντεν τέλο ελινικοws windows! Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. November 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2003 Συγγνώμη, ίσως είναι λίγο άσχετο, αλλά πέρασες παράνομα αγγλικά ΧΡ πάνω απο τα αυθεντικά ελληνικά ΧΡ που ήρθαν με το laptop;; Όσο για το πρόβλημα σου, ψάξε λίγο στο bios, ίσως να υπάρχει κάποια ρύθμιση που να πειράχτηκε(όχι απο τα windows, έτσι γενικώς...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. November 11, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2003 Γιατί παράνομα καλοί μου άνθρωποι??!!! Τεσπω λάντων.. Δεν υπάρχει BIOS!!! Το firmware είναι ενσωματωμένο στα toshiba controls and drivers μεσα απο windows!!! Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts