stixima Δημοσιεύτηκε December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 10, 2005 Εχω καποια βιντεος και θα ηθελα να μαθω εαν υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει ζουμ. Τα συγκεκριμενα που εχω τωρα βιντεο μου τα ανοιγει ο windows media player και δεν βρηκα τετοια επιλογη. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 psifiako zoom boreis na kaneis apo polla programata kai apo to media player. alla einai to powerdvd windvd... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 εγω παντως τα περισσοτερα video τα παιζω με τον πιο ευχρηστο player κατεμε και ειναι ο vlc media player.εχει και αυτος zoom και κατι αλλα κολπα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Media Player Classic. Mικρός σε μέγεθος, freeware, και απά με το "9" ζουμάρεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts