lionor Δημ. December 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Μα ρε συ, το καλώδιο που χρησιμοποιεί κάποιος για να συνδεθεί με pstn, είναι το τηλεφωνικό! Αυτό που χρειάζεσαι είναι λίγο πιο χοντρό ;) ειπα ΣΑΝ... και εννοουσα οτι και στο απλο καλωδιο αν πηγαινες σε μαγαζι να στο φτιαξουνε, υπηρχε περιπτωση να μην κανει... την ειχα πατησει...μαλιστα το ειχα δοκιμασει σε ολες τις τηλεφωνικες πριζες και δεν εκανε σε καμια, μετα το πηγα στο μαγαζι, το δοκιμασε εκει και εκανε!!! αναγκαστηκα μετα να παρω ενα ετοιμο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 εχει παρει κανεις το DSLcube της vivodi με 99 € ? δινει το modem/router MICROCOM AD 2636(1Usb/1Eth) απο οτι μου ειπαν σε επικοινωνια με την εταιρεια...καλο ειναι ? και usb και ethernet !!! Σχετικά με το modem δεν ξέρω αλλά γιατί αυτός ο ενθουσιαμός; Modems με usb θύρα και ethernet μαζί κυκλοφορούν πολύ καιρό τώρα και δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. lionor : Έτσι όπως το είπες νόμιζα ότι θα πήγαινες να έπαιρνες τηλεφωνικό καλώδιο για να κάνεις τη δουλειά σου και μετά θα με έκραζες :xmas_laugh: Πάντως έχε υπόψην σου ότι τα έτοιμα καλώδια θα κοστίζουν κάτι παραπάνω και δεν συμφέρει καθόλου αν μιλάμε για πάνω από 10 μέτρα. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 το πολυ 3 μετρα θελω οποτε... το θεμα ομως ειναι να λειτουργησουν ολα σωστα και να μην εχω προβληματα... γιατι με τοσα που βλεπω εδω μεσα αστα να πανε... απο δευτερα τωρα θα περιμενω μηπως βγει καμια καλη προσφορα με το plus, δηλ κανενα δωρακι που να εχει νοημα... να σε ρωτησω και κατι αλλο: οταν με το καλο ληξει η συνδεση, το παγιο του οτε που θα το πληρωνω; και ακομα θα πληρωνω δηλ΄ενα παγιο για τον οτε: 18 ε + φπα και το παγιο της forthnet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 το πολυ 3 μετρα θελω οποτε... το θεμα ομως ειναι να λειτουργησουν ολα σωστα και να μην εχω προβληματα... γιατι με τοσα που βλεπω εδω μεσα αστα να πανε... απο δευτερα τωρα θα περιμενω μηπως βγει καμια καλη προσφορα με το plus, δηλ κανενα δωρακι που να εχει νοημα... να σε ρωτησω και κατι αλλο: οταν με το καλο ληξει η συνδεση, το παγιο του οτε που θα το πληρωνω; και ακομα θα πληρωνω δηλ΄ενα παγιο για τον οτε: 18 ε + φπα και το παγιο της forthnet? Μετά το πέρας της προσφοράς έχεις 2 options. 1) Ανανεώνεις με συνδρομή 3μηνη ή ότι σου κάνει κέφι Forthnet και αναλαμβάνει η Forthnet για σένα να πληρώνει την συνδρομή για την γραμμή ΟΤΕ και σου αποστέλλει 2 λογαριασμούς σε έναν ( γραμμή ΟΤΕ + Σύνδεση Forthnet). 2)Κόβεις τελείως τη γραμμή ΟΤΕ και την Σύνδεση Forthnet και επιλέγεις ένα άλλο πακέτο ;) Θα υπήρχε και μια άλλη τρίτη επιλογή εφόσον επέλεγες το ondslKit. Θα κρατούσες τη γραμμή ΟΤΕ και θα έκοβες την σύνδεση στην Otenet και θα επέλεγες όποιον πάροχο ήθελες. Αυτή είναι και η βασική διαφορά του ondslkit από τα άλλα πακέτα.Μπορείς μετά την λήξη της προσφοράς να κρατήσεις μόνο τη γραμμή του ΟΤΕ και να επιλέξεις για παράδειγμα vivodi ώς σύνδεση. Βέβαια, με τις προσφορές που παίζουν σήμερα στην αγορά περισσότερο συμφέρει να πηγαίνεις από πακέτο σε πακέτο. Φαντάσου σε 3 μήνες από τώρα τι προσφορές θα υπάρχουν;) p.s : Στο γερμανό είδα ότι κάνουν δώρο με το ondslkit που δίνει 4 μήνες, το ίδιο router που προσφέρει και το in a box plus της Forthnet με 89 ευρώ, όσο κάνει δηλαδή το ondslkit σκέτο...Και φαντάσου όταν αγόρασα πριν από κανα μήνα το ondslkit έδωσα τα ίδια λεφτά, πήρα ένα ελεϊνό usb modem και 3 μήνες :( Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Πολυ ωραια τα λετε, εγω εχω ομως ακομη μια απορια... Θελω να βαλω dsl τωρα που θα γυρισω σπιτι. Ποια ειναι η πιο φθηνη λυση; Εαν κανω αιτηση την Τριτη, ποτε θα μου το ενεργοποιησουν; Μετα τα χριστουγεννα; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Βέβαια, με τις προσφορές που παίζουν σήμερα στην αγορά περισσότερο συμφέρει να πηγαίνεις από πακέτο σε πακέτο. Φαντάσου σε 3 μήνες από τώρα τι προσφορές θα υπάρχουν;) p.s : Στο γερμανό είδα ότι κάνουν δώρο με το ondslkit που δίνει 4 μήνες, το ίδιο router που προσφέρει και το in a box plus της Forthnet με 89 ευρώ, όσο κάνει δηλαδή το ondslkit σκέτο...Και φαντάσου όταν αγόρασα πριν από κανα μήνα το ondslkit έδωσα τα ίδια λεφτά, πήρα ένα ελεϊνό usb modem και 3 μήνες το θεμα ομως ειναι, οτι λογικα αυτες οι προσφορες σε λιγο καιρο δεν θα υπαρχουν. Εξαλλου ειναι ενας καλος τροπος για να βαλουν ολοι adsl, δηλ προσφερουν καποια ελκυστικα πακετα προσφορων, αλλα μετα απο κανα μηνα θα κοπουν αυτα...Η αληθεια ειναι οτι κοιταω και αυτο της ondsl αλλα εχω μια απορια: στο Plaisio ειδα οτι εχει 2 πακετα: ενα που κανει 105 και ενα που εχει 155 με φπα. Απο οτι καταλαβα το πρωτο σε δεσμευει για 12 μηνες, ενω το 2ο οχι. Οταν λές το ιδιο router? Εννοεις οτι και η ondsl και η forthnet προσφερουν router αντι για απλο usb modem? Γιατι δεν ειναι ιδια τα router. Το ενα ειναι της netgear και το αλλο της linksys.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Εαν κανω αιτηση για την HOL αυριο, ποτε λετε να ενεργοποιηθει; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Βέβαια, με τις προσφορές που παίζουν σήμερα στην αγορά περισσότερο συμφέρει να πηγαίνεις από πακέτο σε πακέτο. Φαντάσου σε 3 μήνες από τώρα τι προσφορές θα υπάρχουν;) p.s : Στο γερμανό είδα ότι κάνουν δώρο με το ondslkit που δίνει 4 μήνες, το ίδιο router που προσφέρει και το in a box plus της Forthnet με 89 ευρώ, όσο κάνει δηλαδή το ondslkit σκέτο...Και φαντάσου όταν αγόρασα πριν από κανα μήνα το ondslkit έδωσα τα ίδια λεφτά, πήρα ένα ελεϊνό usb modem και 3 μήνες το θεμα ομως ειναι, οτι λογικα αυτες οι προσφορες σε λιγο καιρο δεν θα υπαρχουν. Εξαλλου ειναι ενας καλος τροπος για να βαλουν ολοι adsl, δηλ προσφερουν καποια ελκυστικα πακετα προσφορων, αλλα μετα απο κανα μηνα θα κοπουν αυτα...Η αληθεια ειναι οτι κοιταω και αυτο της ondsl αλλα εχω μια απορια: στο Plaisio ειδα οτι εχει 2 πακετα: ενα που κανει 105 και ενα που εχει 155 με φπα. Απο οτι καταλαβα το πρωτο σε δεσμευει για 12 μηνες, ενω το 2ο οχι. Οταν λές το ιδιο router? Εννοεις οτι και η ondsl και η forthnet προσφερουν router αντι για απλο usb modem? Γιατι δεν ειναι ιδια τα router. Το ενα ειναι της netgear και το αλλο της linksys.... Τα μπέρδεψες. Εγώ αναφέρομαι στην προσφορά του Γερμανού και όχι του Πλαισίου! Το πλαίσιο δίνει μαζί με το Ondslkit δώρο ένα netgear. Ο Γερμανός δίνει δώρο ένα Linksys ίδιο με αυτό στο plus πακέτο της Forthnet. Η δέσμευση για 12 μήνες ,όπως αναφέρει με αστεράκι, είναι για την 50% μείωση στα πάγια μετά το πέρας του τετραμήνου. Επίσης στο φυλλάδιο που έμαθα για την προσφορά του Γερμανού έγραφε "περιορισμένα τεμάχια" ..Οπότε αν είναι να κάνεις κάτι, κάντο στα γρήγορα;) Swiffer εννοείς για το jetpack ; Υπάρχει ένα συγκεκριμένο thread στο Forum που αναφέρει εμπειρίες φίλων που επιλέξανε το jetpack και νομίζω αναφέρουν και πότε ενεργοποιήθηκε.Πάντως από το router είναι ικανοποιημένοι. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Τα μπέρδεψες. Εγώ αναφέρομαι στην προσφορά του Γερμανού και όχι του Πλαισίου! Το πλαίσιο δίνει μαζί με το Ondslkit δώρο ένα netgear. Ο Γερμανός δίνει δώρο ένα Linksys ίδιο με αυτό στο plus πακέτο της Forthnet. Η δέσμευση για 12 μήνες ,όπως αναφέρει με αστεράκι, είναι για την 50% μείωση στα πάγια μετά το πέρας του τετραμήνου. Επίσης στο φυλλάδιο που έμαθα για την προσφορά του Γερμανού έγραφε "περιορισμένα τεμάχια" ..Οπότε αν είναι να κάνεις κάτι, κάντο στα γρήγορα;) ωχχχ καλααα, της π......ς γινεται... sorry φιλε αλλα αν προσεξες ξεκινωντας την αναζητηση μου εδω, δεν ηξερα τι σημαινει router... Που να ξερω εγω τωρα οτι ο german εχει το ιδιο router... Τελικα εχω καταληξει στο adsl box in a plus, στο κατω-κατω οσο το ψαχνω τοσο μπερδευομαι, θα βαλω και μια ethernet γιατι νομιζω οι απαταιωνες της cosmodata απ' οπου πηρα το pc περσυ δεν εβαλαν. Περιμενω αυτες τις μερες μηπως βγαλει το box με κανενα καλο δωρακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Πολυ ωραια τα λετε, εγω εχω ομως ακομη μια απορια... Θελω να βαλω dsl τωρα που θα γυρισω σπιτι. Ποια ειναι η πιο φθηνη λυση; Εαν κανω αιτηση την Τριτη, ποτε θα μου το ενεργοποιησουν; Μετα τα χριστουγεννα; θα στο ενεργοποιησουν μαλλον του χρονου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 θα στο ενεργοποιησουν μαλλον του χρονου ;) lol:p Λεγοντας του χρονου μπορει να ειναι και ημερολογιακα σε 365 ημερες με τον ρυθμο που το πανε. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 εκλεισα σημερα απο το e-shop (1η φορα παιρνω απο κει) το πακετακι της forthnet το plus, sta 189 ευρω με 3+3 μηνες και ενα mp3 δωρο. Μαλλον καλη προσφορα ειναι, πηγα και στο γερμανο και εδινε μονο 3+3 μηνες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 lol:p Λεγοντας του χρονου μπορει να ειναι και ημερολογιακα σε 365 ημερες με τον ρυθμο που το πανε. λοιπον... απο οτι ξερω 10-12 μερες κανουνε, αλλα σου ειπα του χρονου γιατι με τις χιλιαδες αιτησεις που δεχονται αυτον τον καιρο, λογικο ειναι να υπαρχει καποια καθυστερηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Καταλαβα...Δε θα το εχω δηλαδη τα Χριστουγεννα... Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Καταλαβα...Δε θα το εχω δηλαδη τα Χριστουγεννα... Δύσκολο το κόβω. Το νωρίτερο στις 29 του μηνός, αν δεν έχουν πάρει όλοι άδεια..:p Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 εκανα που λετε την παραγγελια απο το e-shop, ελπιζω να μην το μετανοιωσω που παρηγγειλα απο κει...περα του οτι εκανα μια ωρα να πιασω γραμμη, ο υπαλληλος καθοτανε σε αναμενα καρβουνα....και πως να μην καθεται δηλ, αμα εχει να εξυπηρετησει χιλιαδες γραμμες... (ξερω γιατι και εγω δουλευω και σε τηλ. κεντρο).... το παραξενο ειναι οτι ενω εκανα την παραγγελια: το plus της forthnet δηλ. και μια καρτα ethernet (ελπιζω να διαλεξα σωστα, πηρα την dlink dfe-538 tx), μου ειπε πως θα με παρουν αυριο τηλ. το απογευμα για να οριστει η παραδοση για την τεταρτη. Αντε να δουμε, τι θα δουμε...Επισης στον german που πηγα προσεξα, κοιτωντας το κουτι της forthnet το εξης: οτι το router που διαφημιζει στο site της, δεν εχει καμια σχεση με αυτο που εχει μεσα το κουτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Δύσκολο το κόβω. Το νωρίτερο στις 29 του μηνός, αν δεν έχουν πάρει όλοι άδεια..:p μπα...εγω πιστευω 31 του μηνος, λιγο πριν αλλαξει ο χρονος, θα ενεργοποιηθει :p παιδια....θελει πολυ υπομονη....δηλ. καλο 2006, μακαρι ομως να βγω ψευτης, γιατι σε 2-3 μερες θα ειμαι και εγω σε θεση αναμονης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Πηρα τηλεφωνο στην HOL, και περιμενα 17 λεπτα στην αναμονη. Τελικα βαρεθηκα και εκανα online chat με εναν πωλητη, ο οποιος μαλιστα με πηρε τηλεφωνο στο κινητο μου (Αγγλια) για να συννεοηθουμε καλυτερα. Μου ειπε πως, επειδη το βιαζομαι, να στειλω την αιτηση στο γραφειο που βρισκεται αυτος, και οχι στα κεντρικα, και το πολυ μεχρι την Παρασκευη θα ειναι ενεργοποιημενο απο την HOL. Το θεμα ειναι ο ΟΤΕ ποτε θα το ενεργοποιησει. Μου ειπε 5-10 εργασιμες ημερες... Ιδωμεν! Εστειλα την αιτηση ηδη. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Παιδιά ακούστε και το δικο μου προβλημα τώρα και βοηθηστε με γιατι ειμαι ασχετος! στο δωματιο μου που ειναι το pc στην πριζα τηλεφωνου συνδεω ενα πραγματακι(διακλαδωτης νομιζω λεγεται το οποιο βγαζει εξοδο για δυο τηλεφωνικες θύρες) στην μια θεση βαζω το καλωδιο που παει στο router και στο απο διπλα συνδεω το φιλτρακι και πανω στο φιλτρακι το καλωδιο για το τηλεφωνο του δωματιου μου!ολα μια χαρα το τηλεφωνο λειτουργει κανονικα,και το router επισης) στο διπλανο δωματιο ειναι συνδεμενη αλλη τηλεφωνικη συσκευη κατευθειαν συνδεμενη χωρις φιλτρο και λειτουργει και αυτη επισης καλα! stin krebatokamera to tilefono pou einai syndemeno kateytheian kai ayto den leitoyrgei kala kanei parasita kai enas thoribos san aeras, opos kanoyn kai ta ipoloipa tilefona toy spitioy poy einai sindemena stin priza!τι να κανω τωρα?? μήπως πρεπει να βάλω στις υπόλοιπες πρίζες του σπιτιου φιλτρακια? αν ναι απο που θα βρω αλλα και ποσο κανουν? να ενεημερωσω οτι η συνδεση ειναι ADSL OVER PSTN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Παιδιά ακούστε και το δικο μου προβλημα τώρα και βοηθηστε με γιατι ειμαι ασχετος! στο δωματιο μου που ειναι το pc στην πριζα τηλεφωνου συνδεω ενα πραγματακι(διακλαδωτης νομιζω λεγεται το οποιο βγαζει εξοδο για δυο τηλεφωνικες θύρες) στην μια θεση βαζω το καλωδιο που παει στο router και στο απο διπλα συνδεω το φιλτρακι και πανω στο φιλτρακι το καλωδιο για το τηλεφωνο του δωματιου μου!ολα μια χαρα το τηλεφωνο λειτουργει κανονικα,και το router επισης) στο διπλανο δωματιο ειναι συνδεμενη αλλη τηλεφωνικη συσκευη κατευθειαν συνδεμενη χωρις φιλτρο και λειτουργει και αυτη επισης καλα! stin krebatokamera to tilefono pou einai syndemeno kateytheian kai ayto den leitoyrgei kala kanei parasita kai enas thoribos san aeras, opos kanoyn kai ta ipoloipa tilefona toy spitioy poy einai sindemena stin priza!τι να κανω τωρα?? μήπως πρεπει να βάλω στις υπόλοιπες πρίζες του σπιτιου φιλτρακια? αν ναι απο που θα βρω αλλα και ποσο κανουν? να ενεημερωσω οτι η συνδεση ειναι ADSL OVER PSTN. Ακριβώς το ίδιο είχα να λύσω και εγώ μόλις πρωτο έβαλα adsl. Καταρχήν να σε ενημερώσω ότι πάνω στον διαχωριστή δεν έχω βάλει φιλτράκι και νομίζω δε χρειάζεται γιατί το ίδιο το splitter λειτουργεί ως φίλτρο. Από εκεί και πέρα , αφού έβαλα σωστά τα καλώδια ( του τηλεφώνου στο phone και του router στο line), για να μην χρησιμοποιήσω παντού φιλτράκια, φώναξα έναν ηλεκτρολόγο και του είπα να κάνει μεταφορά της κεντρικής τηλεφωνικής μου γραμμής, η οποία βρισκόταν στο σαλόνι, από το σαλόνι στο δωμάτιο μου με τον υπολογιστή. Μόλις έγινε αυτό, το πρόβλημα είχε λυθεί;) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Ακριβώς το ίδιο είχα να λύσω και εγώ μόλις πρωτο έβαλα adsl. Καταρχήν να σε ενημερώσω ότι πάνω στον διαχωριστή δεν έχω βάλει φιλτράκι και νομίζω δε χρειάζεται γιατί το ίδιο το splitter λειτουργεί ως φίλτρο. Από εκεί και πέρα , αφού έβαλα σωστά τα καλώδια ( του τηλεφώνου στο phone και του router στο line), για να μην χρησιμοποιήσω παντού φιλτράκια, φώναξα έναν ηλεκτρολόγο και του είπα να κάνει μεταφορά της κεντρικής τηλεφωνικής μου γραμμής, η οποία βρισκόταν στο σαλόνι, από το σαλόνι στο δωμάτιο μου με τον υπολογιστή. Μόλις έγινε αυτό, το πρόβλημα είχε λυθεί;) αν δεν μεταφερω την κεντρικη γραμμή του τηλεφωνου στο δωματιο που ειναι το pc και βαλω στις υπολοιπες μπρίζες του σπιτιού φιτρακια τοτε υπαρχει περιπτωση να χανω ταχυτητα(δηλαδη να μην πιανω καλες ταχυτητες) και ποιοτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Ακριβώς το ίδιο είχα να λύσω και εγώ μόλις πρωτο έβαλα adsl. Καταρχήν να σε ενημερώσω ότι πάνω στον διαχωριστή δεν έχω βάλει φιλτράκι και νομίζω δε χρειάζεται γιατί το ίδιο το splitter λειτουργεί ως φίλτρο. Από εκεί και πέρα , αφού έβαλα σωστά τα καλώδια ( του τηλεφώνου στο phone και του router στο line), για να μην χρησιμοποιήσω παντού φιλτράκια, φώναξα έναν ηλεκτρολόγο και του είπα να κάνει μεταφορά της κεντρικής τηλεφωνικής μου γραμμής, η οποία βρισκόταν στο σαλόνι, από το σαλόνι στο δωμάτιο μου με τον υπολογιστή. Μόλις έγινε αυτό, το πρόβλημα είχε λυθεί;) Το ίδιο είχα κάνει κι εγώ πριν 2 χρόνια όταν έφτιαχνα το σπίτι-το κεντρικό στο δωμάτιο-. "του τηλεφώνου στο phone και του router στο line" του τηλεφ. δεν το βάζεις στο router και το router στο ethernet;:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Το ίδιο είχα κάνει κι εγώ πριν 2 χρόνια όταν έφτιαχνα το σπίτι-το κεντρικό στο δωμάτιο-. "του τηλεφώνου στο phone και του router στο line" του τηλεφ. δεν το βάζεις στο router και το router στο ethernet;:X den katalaba ti eipes! ego an syndeso stis ipoloipes mprizes tilefonoy filtrakia anti na ferno tin kentriki grammi sto domatio tha xano taxitita kai poioitita?i to idio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Η ταχύτητα είναι η ίδια, απλά εσύ θες ένα παραπάνω φίλτρο για κάθε τηλεφ. που χρησιμοποιείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 δεν ριχνω και ιδιαιτερη προσοχη σε αυτα που λετε μιας και μολις πριν λιγες ωρες αγορασα το adsl in a box plus. Δεν εχω ξεκινησει ακομα με τις συνδεσεις, θα κανω την αιτηση πρωτα, και μετα μαλλον θα αρχισω και εγω τις ερωτησεις, πως κανουμε το ενα και πως το αλλο... Πηρα και μια καρτα ethernet (d-link) και ειδα μεσα πως εχει ενα μικρο καλωδιο (μαλλον ειναι για το WOL), η μια του ακρη μπαινει σιγουρα πανω στην καρτα, αλλα η αλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts