Jump to content

Ενεργοποιηση 5G σε extra sim (σε unlimited προγραμμα) που μετατατραπηκε προσφατε σε esim

geoav
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδες.

Δευτερα απογευμα εκανα μετατροπη της extra sim σε esim για να τη βαλω στο moto g55 που η 2η Sim δεχεται να ειναι μονο esim. Πηγα σε καταστημα Γερμανος , ρωτησα τι πρεπει να κανω για να ενεργοποιηθει στη νεα esim το 5G και μου ειπαν εκει θα γινει αυτοματα. Λογω προβληματος με την υπηρεσια της Cosmote δεν μπορεσα να ενεργοποιησω αμεσα την esim οποτε επρεπε να περασουν καποιες ωρες. Εγινε τεσπα η ενεργοποιηση Τριτη πρωι κατα τις 11 αλλα 5G γιοκ. Μιλαω με Chat , δειτε το μετα τις 14:00 λεει που θα εχουν περασει 18 ωρες απο τη μετατροπη. Κατα τις 16:00 το ξανακοιταω, παλι τα ιδια. Εχω και 2η sim κανονικη παλι της cosmote που παιζει φουλ 5G στο κινητο αυτο αλλα δεν εχει πολλα δεδομενα. Η esim ομως μονο 4G. Ξαναμιλαω με chat , α λεει δειτε το μετα τις 19:00 που ολοκληρωνονται οι 24 ωρες. Οκ λεω. Κατα τις 20:00 το τσεκαρω, τα ιδια. Ξαναμιλαω με chat α μου λεει το εχουμε κανει επειγον το θεμα να το κοιταξουμε και θα σας ενημερωσουμε. 

Εν ολιγοις μπορει να παιξει η extra σε esim σε 5G? ξερει κανεις? 

Αν μπορείς να στείλεις sms από την extra esim, για ενεργοποίηση 5G και VoLTE δοκίμασε να στείλεις

5G στο 1333

WIFICALL στο 1333

Κάνε και μία επανεκκίνηση της συσκευής.

Για ενεργοποίηση 5G σε δική μου sim (όχι extra sim ή esim), ενώ μίλησα με chat και εξυπηρέτηση τηλεφωνικά, δεν έκαναν τίποτα.

Τελικά, μετά από 4 μέρες πήγα στο Γερμανό, ο υπάλληλος πήρε τηλ. στην εξυπηρέτηση και λύθηκε σε 1 λεπτό.

Edited by vslk

7 ώρες πριν, vslk said:

Αν μπορείς να στείλεις sms από την extra esim, για ενεργοποίηση 5G και VoLTE δοκίμασε να στείλεις

5G στο 1333

WIFICALL στο 1333

Κάνε και μία επανεκκίνηση της συσκευής.

Για ενεργοποίηση 5G σε δική μου sim (όχι extra sim ή esim), ενώ μίλησα με chat και εξυπηρέτηση τηλεφωνικά, δεν έκαναν τίποτα.

Τελικά, μετά από 4 μέρες πήγα στο Γερμανό, ο υπάλληλος πήρε τηλ. στην εξυπηρέτηση και λύθηκε σε 1 λεπτό.

Εχω δοκιμασει να στειλω sms αλλα επειδη ειναι extra sim και εχει μονο Data, δεν εχει δυνατοτητα αποστολης οποτε δε συμβαινει απολυτως τπτ. Το Volte επισης μου ειναι αχρηστο για τον ιδιο λογο. Την αλλη sim (κανονικη) που εχω σε αυτο το κινητο την εχω ενεργοποιησει σε 5g και λειτουργει κανονικα

Αν δε λυθεί και σήμερα το θέμα.... Καλύτερα να πας στο Γερμανό και να μη φύγεις αν δε στο ενεργοποιήσουν.

Δεν αξίζει αυτή η ταλαιπωρία.

2 minutes ago, vslk said:

Αν δε λυθεί και σήμερα το θέμα.... Καλύτερα να πας στο Γερμανό και να μη φύγεις αν δε στο ενεργοποιήσουν.

Δεν αξίζει αυτή η ταλαιπωρία.

Θα το δοκιμασω αυριο να δω μηπως και.

• 1 month later...

Τέτοια θέματα θα έπρεπε να λύνονται στο λεπτό και οχι να τρεχεις απο εδω και εκει και στα τηλεφωνα και να ακους @@ριες .Δηλαδη καπου έλεος.