Smile10 Δημοσιεύτηκε May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 31, 2025 (edited) Κατοχος Realme 14 Pro+ εδω και 4 μερες...δεν βλεπω να εχει ανοιξει θεμα για το κινητο αυτο..δεν το εχει παρει κανεις δηλαδη ?? Edited May 31, 2025 by Smile10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2025 Μου κάνει κι εμένα εντύπωση τώρα που το αναφέρουμε. Δεν ξέρω, ίσως παίζει ρόλο στο ότι έχει μόλις εναν χρόνο από το λανσάρισμα των αντίστοιχων 12ριων και έχω την εντύπωση ότι επειδή τα 12ρια νομίζω τα χαντάκωσε η τιμολόγηση πέρυσι, μάλλον πήρε η μπάλα και τα 14ρια τα οποία, θεωρώ ότι είναι πιο λογικά τιμολογιακα. Συν τοις άλλοις, δεν ξέρω κατά πόσο εξελιγμένα και διαφορετικά είναι τα 14ρια συγκριτικά με τα περσινά 12ρια, ίσως και αυτό παίζει ρόλο στο κομμάτι των πωλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. September 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2025 Υπάρχει topic για τη συγκεκριμένη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. December 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2025 Ηρθε χτές και ενημέρωση android 16. Ολα καλά προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου (edited) εμενα μετα τις ενημερωσεις παρατηρησα οτι χαθηκαν οι λεπτομερειες (κρατηρες κλπ) στα μαξιμουμ ζουμ της σεληνης/ Τωρα παρουσιαζεται ενας λευκος φωτεινος επιπεδος κυκλος, καμια σχεση με τις προηγουμενες με λεπτομέρειες που εβγαζε πριν (βλεπε φωτο ΠΡΙΝ) Edited 2 Μαρτίου by Michael22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου On 30/12/2025 at 7:46 ΜΜ, conan1 said: Ηρθε χτές και ενημέρωση android 16. Ολα καλά προς το παρόν. δεν εxεις και εσυ το προβλημα με το moon zoom που παρουσιαζεται μετα τις αναβαθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου On 3/3/2026 at 10:39 ΜΜ, Michael22 said: δεν εxεις και εσυ το προβλημα με το moon zoom που παρουσιαζεται μετα τις αναβαθμισεις? Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εάν είσαι ο ίδιος που απάντησα και σε άλλο φόρουμ, πρόσεχε τί διαβάζεις και τις ημερομηνίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts