Smile10 Δημοσιεύτηκε Σάββατο στις 03:41 μμ Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σάββατο στις 03:41 μμ (edited) Κατοχος Realme 14 Pro+ εδω και 4 μερες...δεν βλεπω να εχει ανοιξει θεμα για το κινητο αυτο..δεν το εχει παρει κανεις δηλαδη ?? Edited Σάββατο στις 03:53 μμ by Smile10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. Σάββατο στις 08:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:57 μμ Μου κάνει κι εμένα εντύπωση τώρα που το αναφέρουμε. Δεν ξέρω, ίσως παίζει ρόλο στο ότι έχει μόλις εναν χρόνο από το λανσάρισμα των αντίστοιχων 12ριων και έχω την εντύπωση ότι επειδή τα 12ρια νομίζω τα χαντάκωσε η τιμολόγηση πέρυσι, μάλλον πήρε η μπάλα και τα 14ρια τα οποία, θεωρώ ότι είναι πιο λογικά τιμολογιακα. Συν τοις άλλοις, δεν ξέρω κατά πόσο εξελιγμένα και διαφορετικά είναι τα 14ρια συγκριτικά με τα περσινά 12ρια, ίσως και αυτό παίζει ρόλο στο κομμάτι των πωλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts