aimilios Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Με βλέπω να το βάζω σε κανά fleamarket να δω τι πιάνει... Ευχαριστώ Νίκο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Genika oi diastaseis tous einai megales? Diaferoun poly ap ta sinithismena epistimonika calculators? Kati akoma, an theleis na deis p.x. ta endiamesa vimata gia tin epilisi olokliromatos mporei na sta emfanisei? Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Weight 220 grams, 7.7 ounces Size (L ? W ? D) 18.4 ? 8.7 ? 2.35 cm "ta endiamesa vimata gia tin epilisi olokliromatos" ναι μπορεί για κάθε ολοκλήρωμα που μπορεί να επιλύσει τελικά, απλώς η μορφή μπορεί να μην είναι αυτή που θες.. :) περισσότερα: http://www.hp.com/calculators/graphing/49gplus/ Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Weight 220 grams, 7.7 ounces Size (L ? W ? D) 18.4 ? 8.7 ? 2.35 cm "ta endiamesa vimata gia tin epilisi olokliromatos" ναι μπορεί για κάθε ολοκλήρωμα που μπορεί να επιλύσει τελικά, απλώς η μορφή μπορεί να μην είναι αυτή που θες.. :) περισσότερα: http://www.hp.com/calculators/graphing/49gplus/ "απλώς η μορφή μπορεί να μην είναι αυτή που θες.. :)" Diladi? Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 ίσως να έιναι λιγο πολύπλοκη και όχι απλοποιημένη, αν την θες πχ. για απάντηση σε εργασία.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 nikosxeng3 vlepw stin ipografh sou exeis valei kai to 49g+ ... Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 ναι έχω το μηχάνημα το πήρα από το Πλαίσιο, το έχει και ο Παπασωτηριου.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 το μηχάνημα κάποια στιγμή θα το δώσω.. αν είναι κανείς από δω πάνω ή ανέβει, ας προτείνει κάτι.. pm me :) Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 τελικά το έβαλα στο Βuy & Sell 100 ευρώ.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=785025#post785025 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 τελικά το 49G+ έφυγε απο κοντά μου.. :cry: τώρα όταν έχω palm os 4+ με 2 ΜΒ free τρέχω τον emulator, και τα ξαναλέμε.. :) Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akoro Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 μπορεί να μου πεί κανεις τι περιέχει η συσκευασία του hp49g+; Παράθεση O Θείος ΠΟΥ είναι πάντα εδώ!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 cdάκι, manual Αγγλικό, πολύ καλή μαλακή θήκη, miniUSB καλώδιο, μπαταρίες.. α και το hp49g+.. :) Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akoro Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Ρωτάω γιατί κάπου είδα οτι υπάρχει και η κάρτα sd. Βασικά θα ύθελα να ρωτήσω για την σύνδεση με το usb στο οποίο έχω το εχεις πρόβλημα. Στα win xp το HPx9G+DEVICE αναφέρουν οτι δεν υπάρει logo και ακόμη το conn4x δεν συνδέει το calc. Μήπως γνωρίζεις κάτι γιατι το έχω λίγες μέρες και δεν ξέρω πολλά. Ευχαριστώ! Παράθεση O Θείος ΠΟΥ είναι πάντα εδώ!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 SD δεν υπάρχει στη συσκευασία.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Genikws einai ligo provlimatiko me to USB. Prosopika egw xrisimopiw ena card reader/writer me to opoio grafw kai diavazw tis kartes MMC mou.. Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaself Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Παρακαλώ όποιον γνωρίζει, να με βοηθήσει στο πως μπορώ να μετατρέψω ένα ¨ανοικτό¨ πρόγραμμα σε ¨κλειστό¨ πρόγραμμα. Να εκτελείτε το πρόγραμμα κανονικά χωρίς να μπορεί κάποιος να δει το layout αυτού. Δεν θα με ενοχλούσε αν μπορούσε και να μην αντιγράφεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mauro_Palto Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Γεια σας, Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να περάσω κείμενο ΑΠΛΟ στο 49G+ κ να το διαβάζω με κάποιον text reader ; Προσπαθώ να βρω κάποιο πρόγραμμα που να διαβάζει απλά txt κ δεν μπορώ ... ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. August 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Kanto me ena card reader (siskevi einai afto). Vale tin karta se ena katalogo kai meta anikse to apo to file explorer pou exei ensomatomeno to 49G+ :D Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mauro_Palto Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Kanto me ena card reader (siskevi einai afto). Vale tin karta se ena katalogo kai meta anikse to apo to file explorer pou exei ensomatomeno to 49G+ :D Συγγνώμη, μάλλον δεν ήμουν αρκετά κατανοητός. Δεν ψάχνω τον τρόπο για να το βάλω (κ card reader έχω κ SD κάρτα). Το πρόβλημα μου είναι να βρω έναν κατάλληλο text viewer για το HP 49G+ ούτως ώστε, γράφωντας ένα απλό .txt αρχείο στο PC, να το περνάω - είτε στην SD, είτε στην main memory του calculator - κ να το διαβάζω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mauro_Palto Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Kanto me ena card reader (siskevi einai afto). Vale tin karta se ena katalogo kai meta anikse to apo to file explorer pou exei ensomatomeno to 49G+ :D Tελικώς είχες δίκιο. Ένα απλό .txt το διαβάζει μία χαρά μέσω file explorer. Απλά δεν είχα μπει στη διαδικασία να το δοκιμάσω μέσω SD (αλήθεια γιατί αναφέρεις σε προηγούμενα μηνύματα σου ότι χρησιμοποιείς ΜΜC ; Απ' όσο ξέρω - κ διαβάζω στο manual - μόνο Secure Digital κάρτες δέχεται). Προσπαθούσα μέσω της - προβληματικής - σύνδεσης με USB (παρακαλάς κάθε φορά για να συνδεθεί) κ είχα μπλέξει, ελαφρώς, τα μπούτια μου. Πάντως το πρόβλημα λύθηκε. Ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Vasika MMCs exw mono! Doulevoun to idio kala pantws me tis SD kartes! :D Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakhs741 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Γειά σε όλους. Εχω αγοράσει ένα HP 49g+ και μετά από 1 μήνα το χρυσαφί χρώμα του άρχισε νε ξεφτίζει. Όχι οτι με ενδιαφέρει τόσο η εμφάνιση του αλλά χάνονται σιγά σιγά και οι ετικέτες που περιγράφουν τα πλήκτρα. Επίσης κάποια πλήκτρα σπάσαν απαράδεκτο για κομπιουτεράκι 220 ευρώ.:mad: Το νέο που μου έδωσε η αντιπροσωπεία έκανε ξανά τα ίδια μετα από 2 μήνες. Έχετε και εσείς παρόμοια προβλήματα; Το κακό είναι γενικό σε όλα τα 49g+; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mauro_Palto Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Γειά σε όλους. Εχω αγοράσει ένα HP 49g+ και μετά από 1 μήνα το χρυσαφί χρώμα του άρχισε νε ξεφτίζει. Όχι οτι με ενδιαφέρει τόσο η εμφάνιση του αλλά χάνονται σιγά σιγά και οι ετικέτες που περιγράφουν τα πλήκτρα. Επίσης κάποια πλήκτρα σπάσαν απαράδεκτο για κομπιουτεράκι 220 ευρώ.:mad: Το νέο που μου έδωσε η αντιπροσωπεία έκανε ξανά τα ίδια μετα από 2 μήνες. Έχετε και εσείς παρόμοια προβλήματα; Το κακό είναι γενικό σε όλα τα 49g+; Καλησπέρα, Όχι, δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Το έχω περίπου 1 1/2 χρόνο και το χρησιμοποιώ αρκετά εώς πολύ συχνά (λόγω σχολής). Βέβαια, δεν το έχω αγοράσει από εδώ αλλά από Ελβετία (λόγω διαφοράς τιμής - 150Ε έκανε εκεί τότε - ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Distixos etsi einai! spane efkola.. den einai efkolo tin ora ton eksetasewn na kathese na skeftese na min patiseis ta pliktra parapanw apo to kanoniko... afto pou theleis einai na telioneis me tin praksi.. doulevei apsoga vevaia kai etsi, alla me 2 koubia na kolibane einai kapos.... :( Y.Γ: a re nikosxeng3... asproprosopo me evgale to hp soy..! ta perasa ola ta mathimata me ti sinergasia toy :D Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 βγηκε η συνεχεια το HP 50g.. http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/product_detail.do?storeName=storefronts&landing=handhelds&category=calculators&orderflow=1&a1=Price+after+rebate&v1=Over+%24100&product_code=F2229AA%23ABA&catLevel=2 http://en.wikipedia.org/wiki/HP-49G#HP_50G The HP 50G is the latest calculator in the "49" series. The most apparent change is a revised color scheme, returning the unit to a more traditional HP calculator appearance. Using dark black plastic for the entire body, white, orange and yellow are used for function shift keys. The back shell, unlike the 49G+, is textured to provide a more secure grip. The form and size of the calculator shell is identical to the current 49G+ series, but four AAA batteries are used as opposed to three in previous models. In addition to all the features of the 49G+, the 50G also includes the full equation library found in the 48G series (also available for the 49G+ with.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts