babis21 Δημοσιεύτηκε December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 4, 2005 Παιδια εχω ενα πολυ σοβαρο προβλημα και παρακαλω οποιος βοηθησει των ευχαριστω! Το προβλημα μου ειναι το εξης : Οταν ξεκιναει ο υπολογιστης μου την στιγμη που δειχνει το λογοτυπο των Windows και περνανε εκεινες οι γραμμοολες( :) ) σε εμενα περνανε 7 ή 8 ενω σε ενα φιλο μου περνανε 3 και σε εναν αλλο φιλο μονο 1. Να πω ακομα οτι το συστημα μου ειναι AMD Athlon 64 3200+ με 2x512 mb μνημη. Το συστημα του φιλου μου που περνανε 3 γραμμουλες( :) ) ειναι P4 2.93GHz με 512 mb μνημη. Ενω το συστημα του φιλου μου που περνανε μονο 1 γραμμουλα( :) ) ειναι AMD Athlon XP 3200+ με 4x256 mb μνημη. Πειτε μου σας παρακαλω τι να κανω για να εχω γρηγορη εκκινηση. Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Αυτό έχει σχέση με τα πόσα προγράμματα έχεις εγκατεστημένα, κάτι που μπορείς να κάνεις είναι να σβήσεις τα περιεχόμενα του Prefetch φακέλου που βρίσκεται μέσα στο φάκελο windows και θα δεις μια σχετική βελτίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Mipws exeis kai polla USB enwmena panw? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. December 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 pythagoras και που ξερω εγω απο αυτον τον φακελο τι να σβησω? Demis_CY εχω τρεις συσκευες συνδενδεμενες (ποντικι,χειριστηριο,υπερυθρες) Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 bootvis by microsoft κατεβασε το τρεχτο θα σου παρει λιγη ωρα αλλα θα δεις διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Σε εμένα αυτές οι γραμμές περνάνε 1,5 φορά (~2-2.5sec ) και το έχω "τιγκάρει" στα προγράμματα (~40προγράμματα), 4ης usb θύρες γεμάτες, 3 pci slots γεμάτα dvd rom και dvd rec (δεν ξέρω βέβαια πόσο αυτά μετράνε και άν μετράνε καθόλου στο άνοιγμα του pc) και ακούσατε ακούσατε το pc μου είναι ένα αίσχος της τάξης του: pΙΙΙ @ 1ghz και με 2χ256 mb ram (σύνολο 512mb ram) κτλ. που δεν παίζουν ιδιαίρερη σημασία :w00t: :alien: :lol: χεχε σας τα φράζω :lol: βέβαια εγώ είδα άσπρη μέρα στον τομέα αυτό (γρήγορο άνοιγμα του pc) μετά από ένα πολλύ καλό registry repair ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. December 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Δεν νομιζω οτι η αργη εκκινηση του pc μου φταιει στη registry γιατι εκανα ενα format στο δισκο και συμβαινει το ιδιο και χωρις καθολου προγραμματα. Τι να κανω ????????? :cry: :cry: :cry: :cry: Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Αργός σκληρός μάλλον. Δες από τα properties του IDE Controller (control panel->system) σε τι mode δουλεύειkai δοκίμασε να ενεργοποιήσεις τα DMA. Κι εμένα 7-8 περνάνε πάντως :p Τρομερό benchmark :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Σε εμένα αυτές οι γραμμές περνάνε 1,5 φορά (~2-2.5sec ) και το έχω "τιγκάρει" στα προγράμματα (~40προγράμματα), 4ης usb θύρες γεμάτες, 3 pci slots γεμάτα dvd rom και dvd rec (δεν ξέρω βέβαια πόσο αυτά μετράνε και άν μετράνε καθόλου στο άνοιγμα του pc) και ακούσατε ακούσατε το pc μου είναι ένα αίσχος της τάξης του: pΙΙΙ @ 1ghz και με 2χ256 mb ram (σύνολο 512mb ram) κτλ. που δεν παίζουν ιδιαίρερη σημασία :w00t: :alien: :lol: χεχε σας τα φράζω :lol: βέβαια εγώ είδα άσπρη μέρα στον τομέα αυτό (γρήγορο άνοιγμα του pc) μετά από ένα πολλύ καλό registry repair ;) ne k gw to xrisimopoiisa auto. Km katastrepse to rgistry dioti extos ta axrista values esvise k xrisima value me apotelesma to pc na min bootari kan Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 ne k gw to xrisimopoiisa auto. Km katastrepse to rgistry dioti extos ta axrista values esvise k xrisima value me apotelesma to pc na min bootari kan Και εγω αυτο επαθα και τωρα χρησιμοποιω το ccleaner. Poly kalo kai den paroysiazei problhmata Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DVD_GR Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 εκτος απο την ταχυτητα του δισκου παιζει μεγαλο ρολο και ο χρονισμος της μνημης...υποθετω οτι δεν ξερεις οτι η διαφορα απο 1Τ σε 2Τ ειναι τεραστια σε επιδοσεις....τωρα αν εχεις να κανεις defrag 10 χρονια ακομα και 2-2-2-5σε 1Τ δεν θα σε βοηθησουν... Παράθεση Χανια - Ολα Για Τα Χανιά (mini portal) || Ονοματα .GR|| O top o/c guide! Oδηγος αναφορας για καθε PC user! http://getdot.gr/images/logo.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 DEFRAGMENT σας λεει τιοποτα μαλλον οχι και μετα ενα καλο με το bootvis κατι ξερει η icrosoft που το εβγαλε εξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SotosLg Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Μαλλον πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο το PIO Mode του καναλιου του σκληρου δισκου Παράθεση Τhe top o/c guide! Οδηγός αναφοράς για κάθε PC user! Stickies η OcBible στο OCAU+XtremeSystems! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Ο χρόνος που αναφέρει ο φίλος ότι χρειάζεται το μηχάνημα να εκκινήσει είναι μάλλον φυσιολογικός. Εννοείται ότι εξαρτάται από drivers κλπ. προγράμματα που φορτώνουν κατά την εκκίνηση. Αν ο δίσκος λειτουργούσε σε PIO mode, το μηχάνημα θα σερνόταν κυριολεκτικά. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 To bootvis έχει κατάληξη msi που το τοποθετούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Αυτού του είδους τα αρχεία είναι installers. Με διπλό κλικ θα εγκατασταθεί το πρόγραμμα λογικά. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Ευχαριστώ μετά το είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Πως λειτουργεί όμως? Δεν το κατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Στο δικό μου περνάνε 9 με 10 φορές... :w00t: :w00t: :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω τη έχει κάνει σε μερικούς o registry mechanic και όλοι τoν αντιπαθούν??? μόνο σε μένα μαμεί και δέρνει? τεσπα...αν τότε το πρόβλημα δεν είναι software τότε θα είναι hardware lol διαπίστωση ε;;; :lol: μάλλον ο σκληρός θα είναι στα τελευταία του (ενός φίλου μου το pc σερνόταν και τo πήγε για Rma και του άλλαξαν σκληρό και είδε μεγάλη διαφορά).Τέλος ήθελα να πω πως εμένα και μετά απο format πάλι βρίσκει σφάλματα και χωρίς να έχω βάλει προγράμματα...1 πράγμα θυμάμε πολλύ καλά... πριν ανακαλύψω το παρεξηγημένο πρόγραμμα έκανε το pc μου 10ώρες να ανοίξει,ατελείωτα crashes κτλ. θυμάμε μάλιστα και εκείνη την 1 φορά που άνοιξε ταχύτατα μετά από το πρώτο repair και κυριολεκτικά "τα είδα όλα" διαφήμηση προς θεού δεν κάνω γιατί και εγώ το έχω σπ@σμενο...απλός μην τα ισοπεδόνουμε όλα και να κοιτάμε τα values που σβήνει που και που...pls respect to R.M. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Kai egw psaxno gia kapoio kalo utility giati eimai sta pro8yra tou format. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts