victor Δημοσιεύτηκε 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 16 Μαρτίου Καλημερα σας, Εχω μια Euroline Mastercard (πιστωτική) της Eurobank εδω και παρααααα πολλα χρόνια.Ειναι μια καρτα ξεχασμενη απο την Eurobank μιας και ουτε ανεπαφες συναλλαγες υποστηρίζει ,ακομα και στις πιο προσφατες ανανεώσεις της.Ειναι αυτη χρωματος πρασινο ανοιχτο για οποιους την εχουν η' την θυμουνται.Εχει λαβει κανείς αντικατασταση με καποια άλλη γι αυτή?Οταν ειχα καλέσει πριν κανα χρόνο στην εξυπηρετηση να ρωτησω για ανεπαφες ή εστω Apple Pay ειπαν πως δεν εχουν ενημερωση.Εν τω μεταξυ δεν ειναι διαθεσιμη για νεες εκδόσεις.Σας λέω καρτα του χρονοντούλαπου.Εχω καλο οριο 4.000 και δεν θέλω να την ακυρωσω. Ξέρει κανείς τιποτα?Η΄την έχει κανενας άλλος εδω? Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gserek Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 10 ώρες πριν, victor said: Καλημερα σας, Εχω μια Euroline Mastercard (πιστωτική) της Eurobank εδω και παρααααα πολλα χρόνια.Ειναι μια καρτα ξεχασμενη απο την Eurobank μιας και ουτε ανεπαφες συναλλαγες υποστηρίζει ,ακομα και στις πιο προσφατες ανανεώσεις της.Ειναι αυτη χρωματος πρασινο ανοιχτο για οποιους την εχουν η' την θυμουνται.Εχει λαβει κανείς αντικατασταση με καποια άλλη γι αυτή?Οταν ειχα καλέσει πριν κανα χρόνο στην εξυπηρετηση να ρωτησω για ανεπαφες ή εστω Apple Pay ειπαν πως δεν εχουν ενημερωση.Εν τω μεταξυ δεν ειναι διαθεσιμη για νεες εκδόσεις.Σας λέω καρτα του χρονοντούλαπου.Εχω καλο οριο 4.000 και δεν θέλω να την ακυρωσω. Ξέρει κανείς τιποτα?Η΄την έχει κανενας άλλος εδω? Ευχαριστω πολυ. Η Euroline Mastercard που έχεις, προφανώς δεν είναι σε ισχύ, έχει λήξει. Η συγκεκριμένη προσφέρει πια ανέπαφες συναλλαγές, προστίθεται σε ψηφιακά πορτοφόλια και έχει τεχνολογία chip and pin. Θα χρειαστεί να εκδόσεις άλλη ή να επιλέξεις κάποια άλλη με περισσότερες παροχές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts