miaow Δημοσιεύτηκε 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 14 Μαρτίου (edited) Χαιρετώ. Επιθυμώ να αγοράσω, ένα καινούργιο feature-phone, με δυνατότητα "hotspot". Θέλω η αφορά να γίνει στην Ελλάδα και ΑΠΟ Ελλάδα. Παραδείγματα τέτοιων συσκευών: NOKIA 6300 4G και NOKIA 800 (4G)-Tough Θέλω να έχω ένα μικρό κινητό, μόνο για κλήσεις και SMS, ΑΛΛΑ, με δυνατότητα αξιοπρεπούς hotspot λειτουργίας, ώστε να αξιοποιώ στο έπακρο το απεριόριστο data τής σύνδεσής μου, είτε για το laptop, είτε για το iPad μου. Με απασχολεί χρόνια η σκέψη κι αποφάσισα να το κάνω. Πιστεύω ότι η "αποτοξίνωση" από το smartphone είναι must και η smart χρήση να περιοριστεί κατά περίπτωση ανάγκης (δουλειά ή ψυχαγωγία) σε μεσαία οθόνη ταμπλέτας ή μεγάλη οθόνη laptop. Προσωπική άποψη / επιδίωξη και την επιθυμώ. Ποιός επιθυμεί: -να προτείνει συσκευή που να με καλύπτει, εγγυημένα; -πηγή αγοράς (κατάστημα, αλυσίδα...): ΠΡΟΣΟΧΗ: μόνο μέσω PM, αυτή η σύσταση. Όσον αφορά "προϋπολογισμό" (budget): θαρρώ, ένα εύρος μεταξύ €50 - €100, είναι λογικό (είναι;) Ευχαριστώ. Edited 14 Μαρτίου by miaow Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου (edited) 23 minutes ago, miaow said: Χαιρετώ. Επιθυμώ να αγοράσω, ένα καινούργιο feature-phone, με δυνατότητα "hotspot" Θέλω να έχω ένα μικρό κινητό, μόνο για κλήσεις και SMS, ΑΛΛΑ, με δυνατότητα αξιοπρεπούς hotspot λειτουργίας, ώστε να αξιοποιώ στο έπακρο το απεριόριστο data τής σύνδεσής μου, είτε για το laptop, είτε για το iPad μου. Με απασχολεί χρόνια η σκέψη κι αποφάσισα να το κάνω. Πιστεύω ότι η "αποτοξίνωση" από το smartphone είναι must και η smart χρήση να περιοριστεί κατά περίπτωση ανάγκης (δουλειά ή ψυχαγωγία) σε μεσαία οθόνη ταμπλέτας ή μεγάλη οθόνη laptop. Ποιός επιθυμεί: -να προτείνει συσκευή -πηγή αφοράς (κατάστημα, αλυσίδα...). Ευχαριστώ. Καλησπέρα φίλε μου. Ελπίζω να βρεις αυτή τη συσκευή που ψάχνεις. Έχουμε ήδη ανοικτό θέμα εδώ επομένως δε χρειαζόταν να ανοίξεις νέο θέμα περί αυτού, εν πάση περιπτώσει, όσο αφορά τη πηγή αγοράς, επειδή είναι λίγο ευαίσθητο θέμα όσο αφορά τη διαφήμιση, καλό θα είναι οι προτάσεις αλυσίδων προς εσένα, να γίνονται με PM (αυτό αφορά όσους θα απαντήσουν). Για την επιλογή συσκευής, μπορείτε να το συζητήσετε δημόσια - με τα επιχειρήματά σας. Επίσης δεν αναφέρεις τι budget διαθέτεις για τη συσκευή που επιθυμείς να αγοράσεις. Δες στο φόρουμ που είμαι προσωπικά συντονιστής προβλήματα και απόψεις άλλων μελών, ίσως βρεις απο εκεί κάτι αξιόλογο σε συσκευή, στο λέω γιατί υπάρχουν αμέτρητα posts στο φόρουμ που συντονίζω, επομένως θα έχεις μια σφαιρική άποψη. Φυσικά δες όλα τα forums συσκευών εδώ μέσα, δε σου λέω να δεις μόνο την παραπομπή μου. Ευχαριστώ. Edited 14 Μαρτίου by Vasileios26 1 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. 14 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 18 minutes ago, Vasileios26 said: Καλησπέρα φίλε μου. Ελπίζω να βρεις αυτή τη συσκευή που ψάχνεις. Έχουμε ήδη ανοικτό θέμα εδώ επομένως δε χρειαζόταν να ανοίξεις νέο θέμα περί αυτού, εν πάση περιπτώσει, όσο αφορά τη πηγή αγοράς, επειδή είναι λίγο ευαίσθητο θέμα όσο αφορά τη διαφήμιση, καλό θα είναι οι προτάσεις αλυσίδων προς εσένα, να γίνονται με PM (αυτό αφορά όσους θα απαντήσουν). Για την επιλογή συσκευής, μπορείτε να το συζητήσετε δημόσια - με τα επιχειρήματά σας. Επίσης δεν αναφέρεις τι budget διαθέτεις για τη συσκευή που επιθυμείς να αγοράσεις. Δες στο φόρουμ που είμαι προσωπικά συντονιστής προβλήματα και απόψεις άλλων μελών, ίσως βρεις απο εκεί κάτι αξιόλογο σε συσκευή, στο λέω γιατί υπάρχουν αμέτρητα posts στο φόρουμ που συντονίζω, επομένως θα έχεις μια σφαιρική άποψη. Φυσικά δες όλα τα forums συσκευών εδώ μέσα, δε σου λέω να δεις μόνο την παραπομπή μου. Ευχαριστώ. Βασίλη, καλησπέρα. Ευχαριστώ, πολύ, για την απόκριση! Θα ελέγξω το ανοικτό θέμα και το φόρουμ.👍. Έχεις δίκιο για τη "διακριτικότητα". Το budget, "παίζει" μεταξύ €50-€100, υποθέτω. Να είσαι καλά! 👋 1 Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikst Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Καλησπέρα,πρώτη φορά μπαίνω στο site-forum αλλά ψάχνω και εγώ ακριβώς το ίδιο πράγμα όπως ο φίλος miaow.. Θέλω να κάνω αποτοξίνωση από το κινητο και γι αυτό ζητάω ένα τηλέφωνο με κουμπάκια. Θέλω να έχει δυνατότητα hotspot ώστε αν χρειαστεί να μπω από το iPhone πχ στο google ή google maps όταν θα είμαι έξω ή καμία φορά στο instagram. Έχω κάνει έρευνα και αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν βρίσκω κάποιο τέτοιο τηλέφωνο . Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο μπροστά,όμως τα feature phones έχουν ακόμα μείνει στο 2000 σε θέμα τεχνικών χαρακτηριστικών. Το μόνο που θέλω είναι να έχει hotspot και mute για όταν με παίρνουν τηλέφωνο. Αλλιώς θα είχα πάρει κάνα Nokia 3310. Οποίος μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ να απαντησει καθώς δεν ξέρω τα κατατόπια του site. Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts