karetsos Δημοσιεύτηκε December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 3, 2005 Αποφάσισα να "αναβαθμίσω" την κάρτα γραφικών μου (μια ATI 9600Pro) σε μία gigabyte 6600GT agp. Η μητρική μου φοραέι το NF2 chipset. Δυστυχώς, και ενώ στα παιχνίδια δείχνει να παίζει καλά, ότνα προσπαθώ να ανοίξω ένα αρχείο βίντεο (.avi, .mpg, .wma κτλ) με οποιονδήποτε Player, το σύστημα κάνει κατευθείαν RESET. Έχω αφαιρέσει του drivers της ATI και έχω εγκαταστήσει τους τελευταίους της nVidia. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Παράθεση Nokia και ξερό ψωμί ... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 karetsos said: Αποφάσισα να "αναβαθμίσω" την κάρτα γραφικών μου (μια ATI 9600Pro) σε μία gigabyte 6600GT agp. Η μητρική μου φοραέι το NF2 chipset. Δυστυχώς, και ενώ στα παιχνίδια δείχνει να παίζει καλά, ότνα προσπαθώ να ανοίξω ένα αρχείο βίντεο (.avi, .mpg, .wma κτλ) με οποιονδήποτε Player, το σύστημα κάνει κατευθείαν RESET. Έχω αφαιρέσει του drivers της ATI και έχω εγκαταστήσει τους τελευταίους της nVidia. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Oταν αλλαζουμε καρτα γραφικων πρεπει να ακουλουθουμε την εξης διαδικασια 1)Αφαιρουμε τους drivers της καρτας γραφικων 2)Aφαιρουμε την παλια καρτα 3)Βαζουμε την καινουργια καρτα 2)Μπαινουμε σε safe mode και κανουμε restart 3)Εγκαθιστουμε τους καινουργιους drivers Αυτο πρεπει να γινει για να αφαιρεθουν τυχον καταλοιπα των παλαιοτερων drivers Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karetsos Δημ. December 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 η διαδικασία αυτή ακολουθήθηκε, δεν έφταιγε αυτό.... όπως ανακάλυψα στα fora της nvidia από άλλους ομοιοπαθείς, έφταιγε η έκδοση των drivers. έπρεπε να βάλω έκδοση από 7.89 και κάτω. μόλις το έκανα.... όλα διορθώθηκαν. καλή κάρτα, αλλά με την ATI δεν είχα ποτέ παρόμοιο πρόβληαμ με τους drivers. ήατν πάντα κανόνας να βάζω την πιο κιανούργια έκδοση, χωρίς να έχω προβλήματα. τώρα με την nVidia, θα φοβάμαι να εγκαταστήσω τους νέους drivers όποτε κυκλόφορούν...... Παράθεση Nokia και ξερό ψωμί ... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts